Matsushita kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Matsushita

Közösen fejleszt Plazma TV-ket a Pioneer és a Panasonic

A Matsushita a Pioneerrel együttműködve olyan plazma kijelzőket és modulokat fog előállítani, amelyek egyesítik a két cég technológiai erősségeit.

2008. május 11. 11:12

Panasonicra nevezi át magát a Matsushita

A Matsushita Electronic néven ismert elektronikai konszern átkereszteli magát Panasonicra. A névváltoztatás célja, hogy növeljék külföldi eladásaikat.

2008. január 10. 21:13

150"-es Matsushita plazmatévé

A Matsushita Electric Industrial képviselői bejelentették, hogy cégük kifejlesztette a világ legnagyobb képátlójával rendelkező plazma technológiájú televízióját, egy 150"-es panelt.

Kulcsszavak: Panasonic Matsushita TV
2007. december 28. 21:04

A Matsushita nem száll ki a plazmatévézésből, sőt

Míg a legtöbb iparági szereplő menekülve hagyja el a plazmatelevíziók piacát, a Panasonic márkáról ismert Matsushita nem hogy leépítené kapacitásait, de megkétszerezi gyártását, sőt másfél év múlva egy új két és félmilliárd dolláros gyár avatására készül.

Kulcsszavak: Matsushita Panasonic TV
2007. szeptember 15. 15:22

Egymás plazma paneljeit kínálja a Matsushita és a Hitachi

A halódó plazmapiacon összefogott a két nagy gyártó, kölcsönösen beépítik kínálatukba a rivális paneleket.

Kulcsszavak: monitor Hitachi Matsushita
2007. május 24. 18:12

Tartósabb Panasonic képszenzor

A Matsushita (Panasonic) olyan képszenzort fejlesztett ki digitális fényképezőgépekhez, amely szervetlen anyagokból készült, és ezért jóval ellenállóbb és tartósabb a jelenlegi megoldásoknál.

Kulcsszavak: Matsushita Panasonic kamera
2007. május 15. 11:07

Jövőre speciális internet tv-készülékek Japánban

A Matsushita (Panasonic), a Sony, a Sharp, a Toshiba és a Hitachi közös konzorciumot hozott létre speciális internetes televíziók egységes szabványának a kidolgozására.

2006. augusztus 10. 19:14

Jó negyedéves eredményekről számolt be a NEC és a Matsushita

A Matsushita Electric Industrial nyeresége 41,5 százalékkal szökött fel az első negyedévben a plazmatévék élénk keresletének köszönhetően.

2006. július 30. 13:10

Közös WCDMA mobiltelefonos céget alapít a Matsushita az NEC és a Texas Instruments

A Reuters értesülése szerint a Matsushita (Panasonic) és az NEC elektronikai cégek, valamint a TI csipgyártó közös vállalkozásban gyárt majd különféle hardver- és szoftvereszközöket 3G WCDMA mobiltelefonokhoz.

2006. július 27. 16:27

103"-es HD-ready Matsushita plazmaképernyő

A Matsushita elektronikai konszern képviselői a mai napon bejelentették, hogy év vége felé piacra dobják a világ legnagyobb átmérőjű (103 coll) plazmaképernyős televízióját.

2006. július 10. 20:38

Külön Blu-ray optikai meghajtók júliustól

A Matsushita (Panasonic) július 10-én, az I-O Data pedig már július 1-jén piacra dobja Japánban az első PC-khez való kéklézeres Blu-ray DVD-író optikai meghajtókat.

2006. április 23. 09:48

Még áprilisban leszállítja a Matsushita az első PC Blu-ray-meghajtókat

A japán Matsushita még ebben a hónapban eljuttatná legelső Blu-ray-meghajtóit a számítógépgyártó vállalatokhoz adták hírül a konszern szóvivői a mai napon Tokióban.

2006. április 21. 18:48

Szövetkezik a Texas Instruments, a NEC és a Matsushita

Együttműködésről tárgyal a mobiltelefonokhoz félvezetőket gyártó három világcég, a Texas Instruments, a NEC és a Matsushita Electric.

2006. április 10. 09:31

Matsushita: ősszel jelenhetnek meg Európában az első Bluray lejátszók

A Panasonic és JVC termékeket gyártó és forgalmazó Matsushita idén ősszel tervezi piacra dobni Európában az első Bluray kéklézeres DVD lejátszókat.

2006. március 10. 09:09

65”-es Panasonic plazma tv 1,8 millió Ft alatti áron

A Matsushita (Panasonic) egy 65”-es képátmérőjű plazmatévét tervez forgalomba hozni Japánban egymillió jen (kb. 1,8 millió Ft) alatti áron, miközben a most kapható hasonló készülékek ennek majdnem a duplájába kerülnek.

2005. augusztus 25. 19:31

Az Intel és a Matsushita nagyteljesítményű noteszgép-akkumulátorokat tervez

A japán Matsushita elektronikai konszern és az amerikai Intel processzorgyártó a jövőben közösen fejlesztenek majd nagyteljesítményű notebookokba tervezett energiaegységeket - adta hírül ma Tokióban a Matsushita Electric Industrial.

2005. augusztus 25. 10:26

Újabb Matsushita gyár Kínában

A Matsushita Electric Industrial (MEI) japán elektronikai konszern újabb chip-gyár építését tervezi Kínában, melybe mintegy 90 millió dollárt invesztál majd a társaság - adta hírül a vállalat ma Tokióban.

Kulcsszavak: +céginfo Matsushita
2005. július 15. 19:42

Az LG és a Matsushita lezárta a PDP szabványáról szóló vitát

Az LG Electronics és a Matsushita Electric ma bejelentette, hogy egyezségre jutottak a plazmakijelzőkhöz fűződő szabadalmi jogok körül kialakult jogi vitákat illetően.

Kulcsszavak: LG Matsushita
2005. április 8. 13:01

iTunes kompatibilis Matsushita zene-lejátszók

A japán Matsushita cég iTunes kompatibilis zenelejátszókat vezetett be nagy tárolókapacitással. A most kibocsátott négy masina közül kettő SD kártyákat is használ.

Kulcsszavak: zene audioplayer Matsushita
2005. március 21. 12:40

BluRay kamkorderek már jövőre?

A Sony, a Sharp és a Matsushita az általuk támogatott BluRay kéklézeres technológián alapuló digitális lemezekkel működő kamkorderek forgalmazását tervezi, akár már jövőre.

2004. október 9. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32