Metacom Holding kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Metacom Holding

WAP-on is hódít a Honfoglaló

Az M Factory Kft. elkészítette a Honfoglaló nevű online stratégiai játék WAP-os verzióját. A népszerű stratégiai játékot ezentúl nem csak az interneten keresztül, hanem WAP-os kapcsolattal rendelkező mobiltelefonnal is lehet játszani.

2006. november 23. 19:22

Határok nélkül hódít piacot az M Factory

A gazdag tartalomkínálat eredményeképpen a vállalat a régió közel 20 telekommunikációs szolgáltatójával kötött szerződést mobil tartalmak értékesítésére vonatkozóan.

2006. november 14. 16:19

Multiplayer-multiplatform mobil alkalmazások 2007-ben?

Sajtótájékoztatót tartott ma Budapesten régiónk egyik vezető mobiltartalom fejlesztője, a magyarországi központú M Factory Kft. és anyavállalata, a Metacom Holding Rt.

2006. november 13. 22:09

Nem hang alapú GSM alkalmazások az MSales-től

A GSM készülékek hangon túli felhasználhatósága az adatátviteli technológiák gyors fejlődése, illetve a GSM hálózatok által nyújtott rendelkezésre állási és biztonsági garanciák új, mobil eszközökön igénybe vehető nem helyhez kötött alkalmazások megjelenését biztosítják.

2006. március 21. 14:15

A foci VB-t már nézhetjük mobilról is

Bár a mobilkommunikációs szakma nagy része úgy véli, hogy 2006-ban sem fog előretörni a harmadik generációs mobiltelefónia, a Metacom Holdinghoz tartozó MFactory Kft. szerint mind a szolgáltatások és a készülékek elterjedtségében, mind az újszerű tartalmak megjelenésében fontos időszak lesz az idei év.

2006. február 26. 16:17

A hazai mobiltartalom-piac nagy részben az erotikára épül

Az idén a magyar mobiltartalom-, illetve emelt díjas szolgáltatási piac várhatóan 9-10 százalékkal nő, amit támogat az is, hogy a következő két-három évben a második generációs készülékeket szinte teljesen felváltja a harmadik generációs (3G) telefon - mondta Malcsiner Péter, a Metacom Holding Rt. vezérigazgatója.

2006. január 9. 09:55

Cégintegráció újszerű mobil multimédiás megoldásokért

Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott december 6-án Budapesten az interaktív mobiltelefonos szórakoztatás és a mobil fizetés megoldásainak nemrég megalakult szakértő vállalatcsoportja, a MetaCom Rt., illetve a holding égisze alatt működő öt cég (Cellum, MFactory, MGalactic, MSoft és a decemberben létrejövő MSales).

2005. december 6. 14:42

Malcsiner Péter az újonnan megalakult Metacom Holding vezérigazgatója

Az újonnan megalakult Metacom Holding, a mobil tartalomszolgáltatás, a mobil üzleti megoldások és a mobilfizetés szakértő vállalatcsoportja, Malcsiner Pétert nevezte ki a cég vezérigazgatójává.

2005. december 5. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás