Mirai Interactive kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Mirai Interactive

Művészetek Palotája - Mirai: Második közös website

A Művészetek Palotájának programjait állítja a kommunikáció középpontjába az új, háromnyelvű website, amely az intézmény legfontosabb kommunikációs csatornájaként üzemel.

2007. március 4. 11:01

Interaktív Van Gogh

Valódi kapcsolatba léphet, a Van Gogh életmű kiállításon bemutatott életműhöz kötődő valódi élményt szerezhet a website látogatója számos interaktív funkció, például a reprodukciós játékok, vagy a szemléletes „Van Gogh világa” révén.

2006. december 14. 10:16

Duplán díjnyertes a Szépművészeti Múzeum új website-ja

A Szépművészeti Múzeum és a Mirai Interactive közös munkája, a múzeum új weboldala a Magyar Marketing Szövetség Év Honlapja versenyén különdíjat, a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) eFestival versenyén pedig kategóriájában második helyezést ért el. A kultúra kategóriában Év Honlapja díjjal jutalmazott Szépművészeti Múzeum portál a Matisz online és multimédia versenyén a Magyar kulturális örökség digitális megőrzése/eTudomány kategóriában kapott kitüntetést.

2006. december 6. 19:07

Ingatlanos website külföldi befektetők számára

A brit tulajdonú EasyBuy új weboldala külföldi befektetők újépítésű ingatlanok iránti érdeklődését elégíti ki, úgy, hogy az ingatlanügynökséggel való kapcsolatfelvételt nagyban támogatja.

2006. november 15. 18:34

Cégcsoportot alapít a Mirai Interactive és a red-stars

Arcus Interactive Group néven közös részvénytársaságot alapít a Mirai Interactive Kft. és a red-stars Rt. A két eddigi versenytárs mostantól közös stratégiai és pénzügyi irányítás mellett működik.

2005. október 19. 11:26

Online elérhető, valós idejű médiaelemzés

Tesztelési fázisba érkezett a 2004-ben debütált newzeus 1.0 médiatartalom-elemző és riportoló szoftver továbbfejlesztett 2.0 verziója. A newzeus 2.0 online felhasználói felületén keresztül valós idejű médiamegjelenési statisztikák elérését és elemzések készítését teszi lehetővé az ügyfelek számára.

Kulcsszavak: média Mirai Interactive
2005. július 28. 17:00

Kockázati tőkebefektetés a Mirai Interactive Kft.-be

Az amerikai Primus Capital Partners LLC kockázati tőkealap 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az internetes marketinggel foglalkozó Mirai Interactive Kft.-ben - közölte a két szervezet képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Mirai Interactive
2004. április 29. 09:10

Mirai: szerverhotel.hu website az Interware-nek

Az internetpiacon egyedülálló honlappal jelentkezett az Interware Rt., melyet a Mirai Interactive készített.

2004. február 5. 11:49

szteroid.hu - kampány a doppingmentes sportért

Az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) októberi kezdettel, év végig tartó társadalmi célú kommunikációs kampányt indít a doppingszerek szedésének megelőzése, a tiszta sportolás valamint e téma súlyosságának középpontba állítása céljából. A kapcsolódó internetes fejlesztéseket a Mirai Interactive készítette.

2001. október 4. 21:56

A Mirai lett a Nicholson International regionális online ügynöksége

Az online megoldások piacán négy éve jelen lévő, dinamikusan fejlődő Mirai Interactive, a magyar internetes piac egyik meghatározó vállalkozása nyerte el a londoni központú Nicholson International online kommunikációs megoldásainak kivitelezésére kiírt pályázatot. A Nicholson International a Mirai interaktív ügynökség megbízásával új kommunikációs lehetőségekkel támogatja tradicionális szolgáltatásait.

2001. február 7. 15:57

Stratégiai szövetség ePR-ra

Stratégiai szövetséget kötött az 1997-ben, magyar tulajdonosokkal alakult - interaktív megoldások fejlesztésére, illetve interaktív ügynökségi feladatok ellátására specializálódott - Mirai Interactive Kft. és a The Rowland Company nemzetközi PR ügynökség hazai leányvállalata.

2000. október 2. 18:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás