Mirai Interactive kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Mirai Interactive

Művészetek Palotája - Mirai: Második közös website

A Művészetek Palotájának programjait állítja a kommunikáció középpontjába az új, háromnyelvű website, amely az intézmény legfontosabb kommunikációs csatornájaként üzemel.

2007. március 4. 11:01

Interaktív Van Gogh

Valódi kapcsolatba léphet, a Van Gogh életmű kiállításon bemutatott életműhöz kötődő valódi élményt szerezhet a website látogatója számos interaktív funkció, például a reprodukciós játékok, vagy a szemléletes „Van Gogh világa” révén.

2006. december 14. 10:16

Duplán díjnyertes a Szépművészeti Múzeum új website-ja

A Szépművészeti Múzeum és a Mirai Interactive közös munkája, a múzeum új weboldala a Magyar Marketing Szövetség Év Honlapja versenyén különdíjat, a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) eFestival versenyén pedig kategóriájában második helyezést ért el. A kultúra kategóriában Év Honlapja díjjal jutalmazott Szépművészeti Múzeum portál a Matisz online és multimédia versenyén a Magyar kulturális örökség digitális megőrzése/eTudomány kategóriában kapott kitüntetést.

2006. december 6. 19:07

Ingatlanos website külföldi befektetők számára

A brit tulajdonú EasyBuy új weboldala külföldi befektetők újépítésű ingatlanok iránti érdeklődését elégíti ki, úgy, hogy az ingatlanügynökséggel való kapcsolatfelvételt nagyban támogatja.

2006. november 15. 18:34

Cégcsoportot alapít a Mirai Interactive és a red-stars

Arcus Interactive Group néven közös részvénytársaságot alapít a Mirai Interactive Kft. és a red-stars Rt. A két eddigi versenytárs mostantól közös stratégiai és pénzügyi irányítás mellett működik.

2005. október 19. 11:26

Online elérhető, valós idejű médiaelemzés

Tesztelési fázisba érkezett a 2004-ben debütált newzeus 1.0 médiatartalom-elemző és riportoló szoftver továbbfejlesztett 2.0 verziója. A newzeus 2.0 online felhasználói felületén keresztül valós idejű médiamegjelenési statisztikák elérését és elemzések készítését teszi lehetővé az ügyfelek számára.

Kulcsszavak: média Mirai Interactive
2005. július 28. 17:00

Kockázati tőkebefektetés a Mirai Interactive Kft.-be

Az amerikai Primus Capital Partners LLC kockázati tőkealap 30 százalékos tulajdonrészt vásárolt az internetes marketinggel foglalkozó Mirai Interactive Kft.-ben - közölte a két szervezet képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Mirai Interactive
2004. április 29. 09:10

Mirai: szerverhotel.hu website az Interware-nek

Az internetpiacon egyedülálló honlappal jelentkezett az Interware Rt., melyet a Mirai Interactive készített.

2004. február 5. 11:49

szteroid.hu - kampány a doppingmentes sportért

Az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) októberi kezdettel, év végig tartó társadalmi célú kommunikációs kampányt indít a doppingszerek szedésének megelőzése, a tiszta sportolás valamint e téma súlyosságának középpontba állítása céljából. A kapcsolódó internetes fejlesztéseket a Mirai Interactive készítette.

2001. október 4. 21:56

A Mirai lett a Nicholson International regionális online ügynöksége

Az online megoldások piacán négy éve jelen lévő, dinamikusan fejlődő Mirai Interactive, a magyar internetes piac egyik meghatározó vállalkozása nyerte el a londoni központú Nicholson International online kommunikációs megoldásainak kivitelezésére kiírt pályázatot. A Nicholson International a Mirai interaktív ügynökség megbízásával új kommunikációs lehetőségekkel támogatja tradicionális szolgáltatásait.

2001. február 7. 15:57

Stratégiai szövetség ePR-ra

Stratégiai szövetséget kötött az 1997-ben, magyar tulajdonosokkal alakult - interaktív megoldások fejlesztésére, illetve interaktív ügynökségi feladatok ellátására specializálódott - Mirai Interactive Kft. és a The Rowland Company nemzetközi PR ügynökség hazai leányvállalata.

2000. október 2. 18:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47
online sportfogadás