Mission Critical Linux kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Mission Critical Linux

Nagy teljesítményű alkalmazások Linuxon

Ezzel a címmel rendezett IKB-támogatással január 30-án Budapesten konferenciát a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME).

2002. január 30. 19:28

Szoftver- és hardvereszköz adomány a BME-nek

A Mission Critical Linux Kft. magas rendelkezésreállást biztosító szoftvert és hozzá való hardver eszközöket adományozott támogatási szerződés keretébena Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszékének.

2001. augusztus 16. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás