Morphologic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Morphologic

A MorphoLogic Lokalizáció Kft. csatlakozott az SAP EcoHubhoz

A MorphoLogic Lokalizáció Kft., Magyarország egyik vezető lokalizációs, és nyelvi tanácsadó társasága bejelentette csatlakozását az SAP EcoHubhoz, az SAP-megoldások közösségi piacteréhez, amely megkönnyíti az ügyfelek számára az SAP ajánlatait kiegészítő, megbízható partnerek által nyújtott megoldások és szolgáltatások kiválasztását, kipróbálását és megvásárlását.

Kulcsszavak: Morphologic SAP
2011. január 17. 19:34

Nagy siker a MorphoLogic ELMS

A német nyelvű SAP-felhasználók évente összegyűlnek a DSAG (Deutschsprachige SAP-Anwendergruppe eV) elnevezésű konferencián. Idén szeptember 21. és 23. között a konferencia helyszíne Nürnberg volt, ahol a Morphologic Lokalizáció Kft. nagy sikerrel mutatta be ELMS elnevezésű lokalizációs keretrendszerét.

Kulcsszavak: SAP MorphoLogic Morphologic
2010. október 13. 17:12

Fordítóprogram a teleházakban

Angol-magyar fordítóprogramot telepítenek több mint 500 kistelepülésen működő teleházba a Szerencsejáték Rt. és a programot fejlesztő Morphologic Kft. támogatásából.

2005. december 15. 08:42

MorphoWord és a MorphoWord Pro fordítóprogramok a MorphoLogic-tól

A nyelvészeti szoftvereiről ismert, a magyarországi piacon egyedülálló információtechnológiai megoldásokat kínáló MorphoLogic Kft. 2005. október 21-én forgalomba hozza legújabb fejlesztésének eredményét, a MorphoWord és a MorphoWord Pro fordítóprogramot.

2005. október 25. 15:26

Üzlet és nyelvészet a XXI. században

Egy repülőket tervező cég legjobb szakemberei kiszámították, hogy a dongó – nagy teste, kis szárnyfelülete és fesztávja miatt – nem képes repülni. A dongó erről persze nem tud, de mégis repül. Ez a vicc jut az ember eszébe akkor, amikor a Morphologic történetét hallgatja, hiszen jó tíz évvel ezelőtt mindenki azt mondta, hogy számítógépes nyelvészettel Magyarországon nem érdemes foglalkozni. Prószéky Gábort, a cég ügyvezető igazgatóját és maroknyi csapatát ez azonban nem különösebben érdekelte. Így eshetett meg, hogy cikkünk egy Morphologic helyesírás-ellenőrzőn is átfuthatott.

Kulcsszavak: Morphologic +céginfo
2001. április 13. 19:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás