Morphologic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Morphologic

A MorphoLogic Lokalizáció Kft. csatlakozott az SAP EcoHubhoz

A MorphoLogic Lokalizáció Kft., Magyarország egyik vezető lokalizációs, és nyelvi tanácsadó társasága bejelentette csatlakozását az SAP EcoHubhoz, az SAP-megoldások közösségi piacteréhez, amely megkönnyíti az ügyfelek számára az SAP ajánlatait kiegészítő, megbízható partnerek által nyújtott megoldások és szolgáltatások kiválasztását, kipróbálását és megvásárlását.

Kulcsszavak: Morphologic SAP
2011. január 17. 19:34

Nagy siker a MorphoLogic ELMS

A német nyelvű SAP-felhasználók évente összegyűlnek a DSAG (Deutschsprachige SAP-Anwendergruppe eV) elnevezésű konferencián. Idén szeptember 21. és 23. között a konferencia helyszíne Nürnberg volt, ahol a Morphologic Lokalizáció Kft. nagy sikerrel mutatta be ELMS elnevezésű lokalizációs keretrendszerét.

Kulcsszavak: SAP MorphoLogic Morphologic
2010. október 13. 17:12

Fordítóprogram a teleházakban

Angol-magyar fordítóprogramot telepítenek több mint 500 kistelepülésen működő teleházba a Szerencsejáték Rt. és a programot fejlesztő Morphologic Kft. támogatásából.

2005. december 15. 08:42

MorphoWord és a MorphoWord Pro fordítóprogramok a MorphoLogic-tól

A nyelvészeti szoftvereiről ismert, a magyarországi piacon egyedülálló információtechnológiai megoldásokat kínáló MorphoLogic Kft. 2005. október 21-én forgalomba hozza legújabb fejlesztésének eredményét, a MorphoWord és a MorphoWord Pro fordítóprogramot.

2005. október 25. 15:26

Üzlet és nyelvészet a XXI. században

Egy repülőket tervező cég legjobb szakemberei kiszámították, hogy a dongó – nagy teste, kis szárnyfelülete és fesztávja miatt – nem képes repülni. A dongó erről persze nem tud, de mégis repül. Ez a vicc jut az ember eszébe akkor, amikor a Morphologic történetét hallgatja, hiszen jó tíz évvel ezelőtt mindenki azt mondta, hogy számítógépes nyelvészettel Magyarországon nem érdemes foglalkozni. Prószéky Gábort, a cég ügyvezető igazgatóját és maroknyi csapatát ez azonban nem különösebben érdekelte. Így eshetett meg, hogy cikkünk egy Morphologic helyesírás-ellenőrzőn is átfuthatott.

Kulcsszavak: Morphologic +céginfo
2001. április 13. 19:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás