Morphologic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Morphologic

A MorphoLogic Lokalizáció Kft. csatlakozott az SAP EcoHubhoz

A MorphoLogic Lokalizáció Kft., Magyarország egyik vezető lokalizációs, és nyelvi tanácsadó társasága bejelentette csatlakozását az SAP EcoHubhoz, az SAP-megoldások közösségi piacteréhez, amely megkönnyíti az ügyfelek számára az SAP ajánlatait kiegészítő, megbízható partnerek által nyújtott megoldások és szolgáltatások kiválasztását, kipróbálását és megvásárlását.

Kulcsszavak: Morphologic SAP
2011. január 17. 19:34

Nagy siker a MorphoLogic ELMS

A német nyelvű SAP-felhasználók évente összegyűlnek a DSAG (Deutschsprachige SAP-Anwendergruppe eV) elnevezésű konferencián. Idén szeptember 21. és 23. között a konferencia helyszíne Nürnberg volt, ahol a Morphologic Lokalizáció Kft. nagy sikerrel mutatta be ELMS elnevezésű lokalizációs keretrendszerét.

Kulcsszavak: SAP MorphoLogic Morphologic
2010. október 13. 17:12

Fordítóprogram a teleházakban

Angol-magyar fordítóprogramot telepítenek több mint 500 kistelepülésen működő teleházba a Szerencsejáték Rt. és a programot fejlesztő Morphologic Kft. támogatásából.

2005. december 15. 08:42

MorphoWord és a MorphoWord Pro fordítóprogramok a MorphoLogic-tól

A nyelvészeti szoftvereiről ismert, a magyarországi piacon egyedülálló információtechnológiai megoldásokat kínáló MorphoLogic Kft. 2005. október 21-én forgalomba hozza legújabb fejlesztésének eredményét, a MorphoWord és a MorphoWord Pro fordítóprogramot.

2005. október 25. 15:26

Üzlet és nyelvészet a XXI. században

Egy repülőket tervező cég legjobb szakemberei kiszámították, hogy a dongó – nagy teste, kis szárnyfelülete és fesztávja miatt – nem képes repülni. A dongó erről persze nem tud, de mégis repül. Ez a vicc jut az ember eszébe akkor, amikor a Morphologic történetét hallgatja, hiszen jó tíz évvel ezelőtt mindenki azt mondta, hogy számítógépes nyelvészettel Magyarországon nem érdemes foglalkozni. Prószéky Gábort, a cég ügyvezető igazgatóját és maroknyi csapatát ez azonban nem különösebben érdekelte. Így eshetett meg, hogy cikkünk egy Morphologic helyesírás-ellenőrzőn is átfuthatott.

Kulcsszavak: Morphologic +céginfo
2001. április 13. 19:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás