Multisoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Multisoft

A MultiSoft ismét a legeredményesebb Microsoft Dynamics partnerek között

Immár negyedik alkalommal, az egyetlen magyarországi bevezető partnerként választották be a MultiSoft Kft-t a Microsoft legeredményesebb Dynamics partnereit (felső 5%-ot) tömörítő President’s Club tagjai közé.

2014. július 23. 13:40

Minősített Microsoft Dynamics bővítmény lett a MobileNAV

A MultiSoft Kft. fejlesztése, - a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer mobil eszközökön elérhető megoldása, - a MobileNAV alkalmazás sikeresen átment a Microsoft magas színvonalú szoftver tesztjén, aminek köszönhetően bekerült a legrangosabb Microsoft Dynamics bővítmények közé.

2014. július 10. 11:24

A MultiSoft a legeredményesebb Microsoft Dynamics partner

Idén harmadik alkalommal választották be a MultiSoftot a Microsoft legeredményesebb Dynamics partnereit (felső 5%-ot) tömörítő President’s Club tagjai közé.

2013. július 22. 15:26

MobileNAV: vállalatirányítás mobilról

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók naprakész adatokhoz, információkhoz férjenek hozzá akkor is, ha éppen nem tartózkodnak a telephelyen.

2013. április 16. 14:55

Mobilfejlesztések a MultiSoftnál

A technológia fejlődésének köszönhetően az okostelefonok és táblagépek tudása és teljesítménye vetekszik a hordozható számítógépekével. Ennek következtében a felhasználói igény is egyre erősebb mind az üzleti, mind a hétköznapi alkalmazások iránt. A mobilalkalmazás fejlesztés egyre nagyobb szerephez jut, így egyetlen komoly szoftverfejlesztő cég sem zárhatja ki magát ebből a dinamikusan fejlődő piacból. Ennek fontosságát a 20. évfordulóját ünneplő MultiSoft Kft. is felismerte.

Kulcsszavak: mobilszolg Multisoft
2012. február 15. 16:20

Erősödik az érdeklődés az élelmiszeriparban az ERP iránt

A hazai iparra és vállalatok jelentős részére még mindig jellemző rugalmatlanság és pontatlanság gátja lehet egy hosszú távú külföldi együttműködésnek. Kárpáti szerint a gondokon csak a folyamatok átszervezésével, az ellenőrzés magas fokú automatizáltságával lehet segíteni.

2009. március 18. 16:34

30 százalék felett növekedett 2007-ben a MultiSoft

A vállalatirányítási és beszédfelismerési rendszerek fejlesztésével foglalkozó MultiSoft Kft. 750 millió forintos árbevétellel, több mint 30 százalékos növekedéssel zárta a tavalyi évet. A cég a Microsoft ERP szoftverek implementálásval a BMW-nek szállított kereskedelmi rendszer lokalizálásával tűnt ki, emellett a beszédfelismerő rendszerek fejlesztésében és a digitális diktafon-kereskedelemben is jelentős fejlődést produkált.

Kulcsszavak: +céginfo Multisoft
2008. január 23. 11:03

Tovább csökken a papírmunka

Magyarországon elsőként vezetett be a közelmúltban két innovatív fejlesztést a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerhez egy hazai cég, a MultiSoft Kft. Az egyik megoldás az áruterítési munka adminisztrációját csökkenti drasztikusan, míg a másik a raktári nyilvántartásban jelent komoly segítséget.

2007. november 20. 17:21

30 százalékkal nőtt a MultiSoft

2005-ös, 430 millió forintos árbevételét 560 millióra, több mint 30 százalékkal javította tavaly a decemberben fennállásának 15. évét ünneplő MultiSoft Kft. Az elsősorban Microsoft ERP rendszerekkel foglalkozó cég több más területen is nagyot lépett előre.

Kulcsszavak: Multisoft
2007. január 9. 10:07

MultiSoft: sikeres idei első félév

Ma tette közzé 2006 első félévi jelentését a Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hazai disztribútora, a MultiSoft Számítástechnikai Kft. Az idei első hat hónapban az árbevétel az elmúlt év hasonló időszakához képest 40 százalékkal növekedett.

Kulcsszavak: Multisoft
2006. augusztus 1. 14:21

A gépírás vége? - Magyarországon fejleszteti szoftverét a Philips

A holland óriás célja, hogy olyan szoftverrendszert hozzanak létre, amellyel a diktálással dolgozó szakmákban (például orvosok, jogászok) a fáradtságos gépelési feladatokra ne kelljen embereket alkalmazni, hanem a számítógép felismerje a rögzített hangot, s azokat a felhasználó már készen leírva kapja vissza.

2006. április 4. 12:55

Microsoft Navision a Scandinavian Tobacco Hungary-nél

A budaörsi székhelyű, dohányáru-nagykereskedelemmel foglalkozó magyarországi leányvállalat üzletmenetének még sikeresebbé tétele érdekében integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be a MULTISOFT segítségével.

2005. november 7. 14:45

ERP-upgrade három nap alatt

Mindössze három munkanap alatt váltott Microsoft Navision 4.0-ra a BakeMark Magyarország Kft. A MultiSoft által végzett verzióváltás (3.7-ről 4.0-ra) sokkal nagyobb lépés, mint ahogy az a verziószámokból következne. A Magyarországra ez év áprilisában bevezetett Microsoft Navision 4.0 ugyanis az első verzió a dán Navision cég felvásárlása óta, mely egyesíti magában az ERP-hagyományokat és a Microsoft már bevált, piac által elfogadott fejlesztői tradícióit.

Kulcsszavak: ERP Navision Multisoft
2005. szeptember 3. 09:03

Navisionre váltott a Metabo

Az elektromos kéziszerszámok világában ismert Metabo cég magyarországi képviselete korábbi, egyedi fejlesztésű rendszerét a Microsoft Navision integrált ERP-jére cserélte. A fejlesztést a MultiSoft Kft. alig egy hónap alatt hajtotta végre.

Kulcsszavak: ERP Navision Multisoft
2005. augusztus 4. 10:56

A MultiSoft a legeredményesebb Navision-partner

Navision partnernapot tartott a szoftverfejlesztő óriás hazai leányvállalata, a Microsoft Magyarország Kft. A rendezvényen többek között a "Legeredményesebb Navision Partner 2004-ben" díj is átadásra került. A trófeát a MultiSoft Kft. vihette haza.

Kulcsszavak: Multisoft Microsoft-hu
2005. április 16. 10:10

Microsoft Navision a Renault Trucks-nál

Hatvanadik Navision bevezetéséhez érkezett a MultiSoft Kft. A kkv szegmens számára fejlesztett Microsoft szoftver sikere, terjedésének dinamizmusa minden korábbi hasonló terméket felülmúl a hazai piacon. A MultiSoft Kft. a rendszer legtapasztaltabb forgalmazója és fejlesztője Magyarországon.

2004. december 2. 10:40

Navision-újdonságok a MultiSoft ügyfélnapján

Harmadik alkalommal rendezte meg ügyfélnapját a Microsoft Navision rendszereinek vezető hazai forgalmazója, a MultiSoft Kft. A rendezvényen a Microsoft előadása mellett a cég saját fejlesztésű kiegészítőit és a rendszer újdonságait mutatták be.

2004. november 10. 13:45

Philips, Multisoft: Első magyar beszédfelismerő technológia

[smallimage 1 left] A Royal Philips Electronics és a Multisoft Kft. bejelentette, hogy már kapható a magyar kontextussal rendelkező Speech SDK 3.1 nevű fejlesztőeszköz. A Speech SDK 3.1 segítségével a szoftverfejlesztők magyar nyelvű parancsfelismerési funkciót adhatnak az alkalmazásokhoz, így a felhasználók beszéddel irányíthatják számítógépüket, és egyéb hardware-eszközeiket, valamint dialógusok formájában akár kommunikálhatnak is azokkal.

2003. május 12. 14:45

A Microsoftnak fejleszt a MultiSoft

A MultiSoft a Microsoft Business Solutions-Navision ERP-rendszerhez magyar bér- és munkaügyi modult fejlesztett ki.

Kulcsszavak: Microsoft ERP Multisoft iroda
2003. január 20. 17:02

Multisoft Kft.: megvalósít, nemcsak konzultál

A svéd tulajdonban lévő, mezőkövesdi székhelyű EXIR Hungary Rt. 2001 októberében döntött úgy, hogy - a svéd anyacéggel egy időben - itthon is a Microsoft Business Solutions Navision vállalatirányítási rendszert vezeti be. A magyarországi implementációt az egyik legrégebbi hazai Navision Solution Center, a Multisoft Kft. végezte. A bevezetés tapasztalatairól Szacsuri Gergelyt, az EXIR Hungary Rt. értékesítési vezetőjét kérdeztük.

2002. november 16. 12:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás