Népszabadság Online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Népszabadság Online

NO...-BLOG: bezár a NOL-blog

Az ó-évvel együtt búcsút kell venni a NOL blog-szolgáltatásától is, igaz, nem 2015. december 31-én, csak az újév első hónapjának végén. 2015 utolsó napján mindössze a bejelentésre került sor, a felhasználók az alábbi levelet kapták az üzemeltetőtől:

2015. december 31. 13:58

Murányi Marcell lesz a Népszabadság főszerkesztője

Murányi Marcellt választotta a Népszabadság és a hozzá kapcsolódó online portál főszerkesztőjévé a Népszabadság Zrt. rendkívüli közgyűlése – közölte a Ringier Kiadó pénteken az MTI-vel.

2014. június 30. 09:19

Megújult a Népszabadság online

Hétfővel megújult a Népszabadság online, amely a formai változások mellett a korábbinál bővebb tartalommal, valamint az eddigi www.nol.hu cím mellett a www.nepszabadsag.hu alatt is elérhető.

2008. október 21. 07:23

Népszabadság Online: VOKS 2006 Politográffal

Számos interaktív tartalmat is kínál a hírek, elemzések, interjúk és vezércikkek mellett a Népszabadság Online új választási mikroszájtja.

2006. március 9. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás