Népszabadság Online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Népszabadság Online

NO...-BLOG: bezár a NOL-blog

Az ó-évvel együtt búcsút kell venni a NOL blog-szolgáltatásától is, igaz, nem 2015. december 31-én, csak az újév első hónapjának végén. 2015 utolsó napján mindössze a bejelentésre került sor, a felhasználók az alábbi levelet kapták az üzemeltetőtől:

2015. december 31. 13:58

Murányi Marcell lesz a Népszabadság főszerkesztője

Murányi Marcellt választotta a Népszabadság és a hozzá kapcsolódó online portál főszerkesztőjévé a Népszabadság Zrt. rendkívüli közgyűlése – közölte a Ringier Kiadó pénteken az MTI-vel.

2014. június 30. 09:19

Megújult a Népszabadság online

Hétfővel megújult a Népszabadság online, amely a formai változások mellett a korábbinál bővebb tartalommal, valamint az eddigi www.nol.hu cím mellett a www.nepszabadsag.hu alatt is elérhető.

2008. október 21. 07:23

Népszabadság Online: VOKS 2006 Politográffal

Számos interaktív tartalmat is kínál a hírek, elemzések, interjúk és vezércikkek mellett a Népszabadság Online új választási mikroszájtja.

2006. március 9. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. Kedvükre csiripelnek a korai madarak, indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

A SZTAKI vezetésével 21 tagú EU-s projekt indul, melynek célja az európai gyártórendszerek és beszállítói láncok rugalmasabbá tétele, illetve az átállás megkönnyítése orvosi eszközökre, ha ezt egy világjárvány vagy akár a COVID-19 további hullámai szükségessé teszik.

2020. augusztus 13. 12:16
online sportfogadás