Népszava kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Népszava

Népszabadság: A Stop.hu-ba olvad a Népszava online

A Népszava online verziója a Stop.hu internetes portált üzemeltető céghez kerül - írja a Népszabadság a szombati számában.A lap információi szerint az átvevő cég vezetője a BKV-botrányok kapcsán elhíresült Horváth Éva.

Kulcsszavak: Népszava stop!
2009. október 26. 09:04

Választási portált indított március elsejével a Népszava

A Minden, amit a jó választáshoz tudni kell mottóval induló internetes oldal nemcsak kampányhíreket, közleményeket, esemény-előrejelzést, régi választásokról szóló írásokat és publicisztikákat tartalmaz, de több politikus netnaplójának - blogjának - is helyet ad.

Kulcsszavak: politika Népszava
2006. március 1. 14:03

Elektronikus hasonmásújság a Népszavától

A magyar sajtóban egyedülálló szolgáltatást indított a Népszava 2003. decemberében. A Népszava Expressz előfizetői már a megjelenés hajnalán megkapják a legfrissebb szám hasonmáskiadását.

2003. december 18. 22:29

Hagyományos és online módszerek ötvözése a munkaerő-toborzásban

2003. áprilisában - tovább bővítve stratégiai együttműködő partnereinek körét – a 4SMARTS Kft. megállapodott a NÉPSZAVA napilappal és a Népszava online-nal.

2003. május 13. 10:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás