Népszava kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Népszava

Népszabadság: A Stop.hu-ba olvad a Népszava online

A Népszava online verziója a Stop.hu internetes portált üzemeltető céghez kerül - írja a Népszabadság a szombati számában.A lap információi szerint az átvevő cég vezetője a BKV-botrányok kapcsán elhíresült Horváth Éva.

Kulcsszavak: Népszava stop!
2009. október 26. 09:04

Választási portált indított március elsejével a Népszava

A Minden, amit a jó választáshoz tudni kell mottóval induló internetes oldal nemcsak kampányhíreket, közleményeket, esemény-előrejelzést, régi választásokról szóló írásokat és publicisztikákat tartalmaz, de több politikus netnaplójának - blogjának - is helyet ad.

Kulcsszavak: politika Népszava
2006. március 1. 14:03

Elektronikus hasonmásújság a Népszavától

A magyar sajtóban egyedülálló szolgáltatást indított a Népszava 2003. decemberében. A Népszava Expressz előfizetői már a megjelenés hajnalán megkapják a legfrissebb szám hasonmáskiadását.

2003. december 18. 22:29

Hagyományos és online módszerek ötvözése a munkaerő-toborzásban

2003. áprilisában - tovább bővítve stratégiai együttműködő partnereinek körét – a 4SMARTS Kft. megállapodott a NÉPSZAVA napilappal és a Népszava online-nal.

2003. május 13. 10:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. 08.26-án a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) hagyományos augusztus végi rendezvényén adták át az Év Informatikai Vezetője díjat. A hazai nagyvállalati felhasználókat tömörítő szakmai szervezet 2002-ben alapította az Év CIO-ja díjat, amely mára a vállalatok működésében egyre nagyobb szerepet kapó informatikai vezetők legnagyobb presztízsű szakmai elismerésévé vált.

2020. augusztus 27. 11:07
online sportfogadás