NEO Interactive kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NEO Interactive

A Neo Interactive kutatása számos érdekes adatot mutat be a magyar Viber felhasználókról

Az emberek egyre inkább a privát csatornáikon keresztül fogadnak és osztanak meg tartalmakat. A csevegőrobot, a social media platformok új generációja sokkal személyesebb, azonnali kommunikációs kapcsolatot biztosít a felhasználóval, amely már túlmutat a klasszikus tömegkommunikáción. 

2017. november 30. 12:13

Alerant a neo-nál

A neo készítette az Alerant Informatikai Rt. online kampányát az MKI-val (Marketing Kommunikációs Intézet) együttműködésben.

2005. szeptember 25. 08:26

Megújult a Helikon Kiadó weboldala

A neo készítette a Helikon Kiadó új weboldalát. A kiadó meghívásos tenderen választotta ki az online ügynökséget.

Kulcsszavak: NEO Interactive website
2005. szeptember 17. 11:13

A Te életed, a Te zenéd, a Te portálod: Soundwave.hu

A Coca-Cola SoundWave elnevezésű zenei programjának hazai internetes portálját a neo fejlesztette. Az oldal szolgáltatásai több lépésben jelentek meg, ezen a héten, utolsó elemként, az online szerepjáték indult el.

2005. július 30. 14:08

Vadmálna boy - gerillamarketing a neten

A Coca-Cola Magyarország Fanta Vadmálna újra bevezető kampányának részeként rendhagyó internetes megjelenéseket is használt, amit a Neo Interactive tervezett és bonyolított.

Kulcsszavak: NEO Interactive marketing
2005. április 3. 16:14

neo: Szenassy.com

Elkészült Szénássy Alex, az Ogilvy & Mather korábbi vezető kreatívigazgatójának weboldala a neo gondozásában.

Kulcsszavak: NEO Interactive website
2005. március 19. 11:41

Úttörő megoldás az online médiatervezésben

A NEO Interactive bonyolította az első magyarországi valódi felhasználó (real user target) alapon indított kampányt az Adverticum Networkön. A kampány technológiai hátterét az Adverticum Rt. adservere adta, amely új funkcióval, a valós felhasználó alapú kampány-indítás lehetőségével bővült. Az új fejlesztésnek a NEO által gondozott Invitel kampány volt a tesztje, amely minden szempontból a várakozáson felül teljesített.

2004. július 29. 23:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás