National Instruments kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: National Instruments

Csúcstechnológiát telepít Debrecenbe a National Instruments

A National Instruments (NI) 30 milliárd forint értékben megvásárolt csúcstechnológiát telepít debreceni gyárába - jelentette be a texasi központú vállalatcsoport ügyvezető alelnöke Debrecenben pénteken, sajtótájékoztatón.

2016. február 21. 08:47

Rendszermérnöki központot hozott létre a National Instruments Budaörsön

Európai rendszermérnöki kiválósági központot hozott létre Budaörsön az amerikai Texas állambeli austini székhelyű National Instruments (NI) informatikai cég  - jelentette be Eged Bertalan, az Európai Rendszerfejlesztő Központ vezetője hétfői  sajtótájékoztatóján Budaörsön.

2011. április 12. 18:28

NI: LabView 8.5 bemutató Budaörsön

A National Instruments (NI) LabView programtermékével kapcsolatos nemzetközi rendezvénysorozata hazai állomásának helyszíne szeptember 4-én és 5-én a budaörsi Hotel Holiday Inn. Szeminárium és előadás keretében bemutatják a tesztelésben, vezérlésben és beágyazott rendszerek fejlesztésében egyaránt alkalmazott LabView grafikus fejlesztői környezet legújabb, 8.5-ös verzióját.

2007. szeptember 4. 07:33

Számítástechnikai adomány felsőoktatási intézményeknek

Számítógépes kártyákat adományozott öt hazai felsőoktatási intézmény kilenc tanszékének és egy szakközépiskolának a debreceni National Instruments (NI) Europe Kft.

2003. március 13. 11:00

A Miskolci Egyetem és a National Instruments együttműködése

Együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Egyetem (ME) és az amerikai National Instruments (NI), a személyi számítógép alapú mérési és automatizálási technika világviszonylatban vezető gyártója Miskolcon, kedden.

2002. március 27. 10:53

Tavasszal indítja debreceni gyárépítését a National Instruments

A debreceni Innovációs és Ipari Park területén épít hardvergyárat az amerikai National Instruments cég. A tajvani DBTel távozásával üresen maradt, 10 hektáros területet megvásárló cég 2003-ban 240 millió dollár értékű termék előállításával számol az új gyárban, melynek építése jövő tavasszal kezdődik.

2000. december 21. 09:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás