Nav N Go kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nav N Go

Indiában és Kínában is irodát nyit az NNG

Nemzetközi terjeszkedésének következő lépéseként a hazai székhelyű navigációs szoftverfejlesztő vállalat két új irodát létesített

Sanghajban és Új-Delhi közelében. Az NNG kiemelt céljai között szerepel, hogy megerősítse pozícióját a rendkívül gyors ütemben növekvő ázsiai navigációs piacokon.

Kulcsszavak: +céginfo Nav N Go
2011. december 7. 16:44

Intuitív navigáció a legújabb iGO primo 2.0 navigációs szoftverrel

Az NNG Kft. bemutatta a hardvergyártó partnerek számára fejlesztett iGO primo 2.0-t, a cég navigációs szoftverének legfrissebb verzióját. Az új program intuitív funkcióinak köszönhetően túlmutat az egyszerű gépi irányítás eddig ismert lehetőségein. A frissített verzió új, intuitív navigációs funkciókkal bővült, így a program képes értelmezni a vezető viselkedését, és azonnali megoldást kínál a mindennapi közlekedési helyzetekben.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS
2011. augusztus 27. 15:50

Intuitív navigáció a legújabb iGO primo 2.0 navigációs szoftverrel

Az NNG prémium szoftvere új, intelligens funkciókat kínál, így a PND és az utólag beépíthető készülékek mostantól még hasznosabb útitársak: proaktív szolgáltatásaik tovább segítik és még könnyebbé teszik a navigációt.

Kulcsszavak: GPS Nav N Go
2011. augusztus 24. 17:56

iGO Navigációval érkezik a Fujitsu Ten fedélzeti audio-video egysége

A japán autóipari beszállító az NNG-t bízta meg új multimédia- és navigációs egysége egyedi navigációs szoftverének kifejlesztésével. Az iGO Navigációs megoldás speciálisan kialakított felhasználói felülettel rendelkezik.

Kulcsszavak: Nav N Go Fujitsu GPS
2011. június 21. 18:16

Az új budapesti utcanevek már fent vannak az iGO Navigáció térképein

A hazai készítésű Top-Map térképadatbázis legújabb verziója a www.naviextras.com oldalon keresztül már elérhető az iGO Navigáció felhasználói számára.

Kulcsszavak: GPS Nav N Go
2011. június 1. 07:13

Új, utólag beépíthető Blaupunkt készülék iGO primo Navigációval

Az NNG és a Blaupunkt közösen jelentette be az új New York 800 utólag beépíthető információs-szórakoztató rendszer piaci bevezetését. Magyarországra a Blaupunkt hivatalos forgalmazóján keresztül érkezik majd a termék.

Kulcsszavak: Blaupunkt Nav N Go
2011. május 26. 14:22

Az autóipar felé navigál az NNG

Az NNG Kft. sikeresen lezárta másfél éves fejlesztési projektjét, amely arra irányult, hogy a gyárilag beépített autós rendszerek követelményeinek megfelelő navigációs megoldást alakítson ki.

Kulcsszavak: autotech Nav N Go
2011. május 18. 08:31

GVH: kartellgyanú a navigációsszoftver-piacon

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 11 cég ellen indított eljárást, mivel egy térképszoftver értékesítése kapcsán - feltehetően - megsértették a versenytörvény versenykorlátozó megállapodások tilalmára vonatkozó rendelkezéseit - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.

Kulcsszavak: Nav N Go GVH
2011. május 10. 08:39

Navigáció három dimenzióban

A 3D-s képalkotás sokféle módon teszi érdekesebbé az életünket. Az animációs filmek és videojátékok már képesek a valóság illúzióját kelteni, és új távlatokat nyitnak meg az emberi képzelet számára. Ám ezzel még nem érnek véget a 3D technológia előnyei: az olyan hétköznapi tevékenységekben is jó hasznát vehetjük, mint például a navigáció.

Kulcsszavak: 3D GPS Nav N Go
2011. április 9. 16:46

Ingyenes iGO alkalmazás iPhone-ra a Vodafone-nál

A Magyarország-térképpel érkező átdolgozott iGO My way alkalmazás a szokásos érdekességek mellett az összes Vodafone-bolt címét és nyitva tartását is tartalmazza.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS Vodafone-hu
2011. április 7. 17:42

Nevet váltott a Nav N Go

Megváltoztatta a nevét NNG Kft.-re a navigációs szoftvert fejlesztő budapesti Nav N Go Kft. - közölte a cég.

2010. december 8. 08:30

iGO My way szoftver iPhone-ra valós idejű szolgáltatással

Az iGO My way 2010 iPhone modellre fejlesztett navigációs megoldás legújabb verziója adatkapcsolatot, sebességmerő kamerákat tartalmazó adatbázist, frissített térképeket, valamint multitasking támogatást kínál a felhasználóknak.

Kulcsszavak: iPhone GPS Nav N Go
2010. október 19. 18:11

Uniós támogatás segítségével autóipari beszállítói területen fejleszt a Nav N Go

Közel 500 millió Ft összegű fejlesztésbe fogott a Nav N Go Kft., amelynek célja, hogy a vállalat tovább növelje jelenlétét az autóipari beszállítók között.

Kulcsszavak: autotech Nav N Go
2010. október 11. 17:36

Négyezer hamis Nav N Go iGO 8 GPS készüléket foglaltak le

Több mint négyezer hamis Nav N Go iGO 8 szoftverrel felszerelt GPS készüléket foglalt le a spanyol rendőrség a szeptember közepén tartott „Operación Satélite” elnevezésű művelet során. A spanyol cég a legnagyobb üzlethálózatoknak is forgalmazta a feltört szoftvert futtató készülékeket. Hogyan ellenőrizhető, hogy a vásárolt iGO szoftver eredeti-e?

Kulcsszavak: jog Nav N Go navigáció
2010. szeptember 28. 18:29

Teljesen új navigációs rendszert fejleszt a Nav N Go

Többszáz-milliós fejlesztési projektbe fogott a Nav N Go, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az U1 Research. A fejlesztés főbb kutatási területei a szemantikus tartalomkezelés, a helyfüggő, összetett mobil alkalmazások, valamint a mobil kezelhetőség.

Kulcsszavak: GPS navigáció Nav N Go
2010. szeptember 17. 08:30

Hamis szoftvereket találtak a vámosok Esztergomban

Ötmillió forint értékben foglaltak le jogsértő szoftvereket a napokban az esztergomi Vám- és Pénzügyőri Hivatal munkatársai a belvárosban ellenőrzött üzletekben - közölte a Nav N Go szoftverfejlesztő cég márkavédelmi képviselete, az IPR Consulting Kft. kedden.

2010. június 30. 09:03

Prémium kategóriás készülékekre fejleszt a Nav N Go

A Nav N Go (NNG) a hannoveri CeBIT számítástechnikai kiállításon mutatta be a kifejezetten készülékgyártóknak szánt iGO primo elnevezésű navigációs szoftverét.

Kulcsszavak: Nav N Go CeBIT
2010. március 4. 09:16

A Mobile World Congressen mutatja be mobil navigációs megoldásait a Nav N Go

A Nav N Go idén első alkalommal vesz részt a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress rendezvényen.

Kulcsszavak: Nav N Go
2010. február 15. 17:31

Megjelent az iGO My way 2009 két Kelet-Európa csomagja iPhone-ra

Az iGO My way 2009 iPhone-ra kifejlesztett navigációs megoldás vadonatúj Kelet-Európa kiadásai letölthetők az Apple App Store-ból. A 20 és a 6 országos csomag is tartalmazza Magyarország részletes térképét.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS iPhone
2009. december 21. 19:01

Lebuktak az interneten hamis Nav N Go szoftvert árusító csalók

Az elmúlt időszakban számos rendőrségi intézkedés történt az apróhirdetésekben tört Nav N Go szoftvereket kínáló csalók ellen. A rendőrség több városban is tartott házkutatásokat, volt olyan „kereskedő”, akit kétszer is elkaptak – jelentette be a szoftverfejlesztő cég márkavédelmi képviselete, az IPR Consulting Kft.

Kulcsszavak: Nav N Go GPS
2009. december 17. 16:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10