New York Times kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: New York Times

A Samsung technológiájával új, 360°-os napi videókkal jelentkezik a The New York Times

A The New York Times és a Samsung Electronics America elindította a The Daily 360 nevű, a maga nemében egyedülálló vizuális digitális újságírási projektet. A The Times szerkesztősége naponta legalább egy 360°-os videót tesz közzé, így a nézők a híreket minden szögből megismerhetik. A Samsung szerte a világon Gear 360 kamerákkal és felszerelésekkel látja el a The Times újságíróit helyszíni tudósításaik elkészítéséhez.

2016. november 3. 12:02

Kegyelmet sürgetett Snowdennek a The New York Times

Az új év második napján elnöki kegyelmet vagy legalább vádalkut sürgetett az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos adatgyűjtési gyakorlatát leleplező amerikai informatikus, Edward Snowden számára a The New York Times.

2014. január 2. 17:51

Egy kínai milliárdos megvásárolná a The New York Timest

A kínai sajtóban jelent meg a hír, miszerint  megvásárolná a The New York Times című amerikai lapot egy kínai milliárdos, aki pénteken New Yorkba utazik, hogy erről tárgyaljon.

2014. január 2. 12:48

Peking visszautasítja a hackertámadások amerikai vádját

Visszautasította az amerikai lapok elleni kínai hackertámadások vádját hétfői kommentárjában a Kínai Kommunista párt központi lapja, a Zsenmin Zsipao.

2013. február 5. 09:39

Több nyugati újságot is támadtak a kínai hackerek

A The New York Times után a Wall Street Journal és a Bloomberg informatikai rendszerébe is betörtek a kínai hackerek - vált ismertté pénteken Sanghajban.

2013. február 2. 09:44

Álreklámmal törték fel a The New York Times oldalát

A fizetős tartalom bevezetését fontolgató újság weboldalát egy hamis reklám elhelyezésével törték fel, mely vírusriasztás után fertőzött oldalra tereli a látogatókat.

2009. szeptember 14. 08:20

Az internetszolgáltatás semlegességének törvényi biztosítását szorgalmazzák

Az amerikai kongresszusnak törvényben kellene védelmeznie az internetszolgáltatás semlegességét a The New York Times hétfői szerkesztőségi kommentárja szerint, amely attól tart, hogy a jövőben előnyben részesülhetnek a tőkeerős tartalomszolgáltatók.

2006. február 21. 09:22

A New York Times Online részben fizetős lesz

A New York Times azt tervezi, hogy néhány online-írását szeptembertől kezdődően csak azon olvasók számára teszi elérhetővé, akik megváltják az éves szinten 49,95 dollárra rúgó előfizetést - adta hírül az amerikai lap.

2005. május 17. 20:18

Nőtt az amerikai híroldalak látogatóinak száma

Az amerikai irodai dolgozók többségét erősen foglalkoztatják az afganisztáni és az izraeli hírek, amelyek fő forrását munkaidőben az internetes híroldalak képezik.

2002. április 6. 20:39

A Nimda fennakadást okozott a New York Times rendszerében

A rejtélyes adatözön, amely megbolondította a New York Times számítógépes rendszerét, a hírek szerint nem egy közvetlen támadás eredménye volt, hanem a Nimda számítógépes féregprogram újjáéledéséé.

Kulcsszavak: vírus New York Times
2001. november 1. 21:31

A New York Times TheStreet.com-részvényeket ad el

A New York Times Co., mely nem kívánja folytatni eddigi együttműködését a TheStreet.com-mal, a cégben megszerzett 1,425 millió darabos részvénycsomagját tervezi áruba bocsátani.

Kulcsszavak: +céginfo New York Times
2001. január 8. 22:48

Indul az interaktív AOL TV

A kilencvenes évek eleje óta digitális jövőként többször beharangozott interaktív televíziózás most az AOL és a Time Warner egyesülésével elérheti első sikereit. Az AOL TV várhatóan már a nyáron indul. Közben az ABC News és a New York Times is úgy döntött: elindítja a tévés és internetes szolgáltatások, műsorok szerkesztői munkájának egyesítését - olvashatjuk a Világgazdaságban.

2000. január 26. 09:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás