Nextent kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nextent

Big Data Universe 3.0

A Big Data szakmai hívei, illetve az érdeklődők idén is az immár hagyománnyá vált Big Data Universe Konferencián gyűltek össze, amelyre 2018. május 17-én került sor a budapesti Akvárium Klubban.

2018. május 22. 16:33

Egyedi elemző megoldással segíti a Magyar Vízilabda Válogatottak munkáját a Vodafone és a Nextent

A Vodafone és az MVLSZ együttműködése eredményeként jött létre az az egyedi üzleti intelligencia alapú vízilabda elemző megoldás, ami segíti a magyar vízilabda-válogatottak felkészülését és támogatja az utóelemzői munkálatokat.

2017. július 28. 15:53

Mit rejtenek a bevásárlási szokások adatai?

November 15-én lezárult a Nextent Informatika Zrt. és a Budapest Data Projects Meetup közösség által közösen szervezett CETLI adatelemző verseny. A verseny a http://datapallet.io oldalon került lebonyolításra, a Nextent adatdonorként és támogatóként vett részt a lebonyolításban. A két hónapig tartó verseny során a 20 regisztrált csapattól összesen több mint 400 feladatmegoldás érkezett.

2016. november 19. 10:16

Big Data Universe Konferencia

2016. május 19-én Budapesten az Akvárium Klubban került megrendezésre hazánk első ingyenes Big Data konferenciája, a Big Data Universe.

2016. május 22. 09:08

Sikeres exit után portfolióbővítés a Nextentnél

Két évvel a nemzetközi piacra lépés és az amerikai-magyar leányvállalat megalapítása után sikeresen cserélt gazdát a RankMiner hangalapú üzleti előrejelző szoftver. A Nextent Informatika Zrt. csapata a sikeres exit tapasztalataival és portfolióbővítéssel erősít a hazai piacon. 

Kulcsszavak: +céginfo Nextent
2014. július 16. 08:44

Intelligens fogyasztásbejelentő rendszer közműcégeknek

A Nextent Informatika Zrt. által kifejlesztett intelligens rendszer segítségével a közüzemi szolgáltatók teljesen automatizálhatják a mérőóra-állás bejelentéseket. A fejlesztés során egy több tízezer ügyféllel rendelkező közmű vállalattal közösen tesztelték a rendszert, azon belül is elsősorban a beszédfelismerő modul hatékonyságát.

Kulcsszavak: Nextent fogyasztók
2014. január 18. 09:19

Automatizált közüzemi fogyasztási adatfogadó rendszert fejleszt a Nextent Zrt.

Automatizált közüzemi fogyasztási adatokat fogadó rendszert fejleszt a Nextent Informatika Zrt., az egy éve indult programot az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió 90,7 millió forinttal támogatja.

Kulcsszavak: fogyasztók Nextent
2014. január 15. 08:25

Nextent – elkészült a vulgaritást érzékelő motor

A Nextent Informatika Zrt. Vulfi elnevezésű projektje keretében készült el az a motor, amely azonosítja a kommunikációs stílust, és érzékeli a trágárságot. A kutatást az Európai Unió finanszírozta, a vállalat pedig már saját temékébe be is építette.

2013. szeptember 11. 14:09

A feszült ügyfélszolgálati beszélgetés a múltté: itt van a Nextent érzelemfelismerő szoftvere

Elkészült és május közepétől az ügyfelek számára is elérhető a Nextent Informatika Zrt. Emonline nevű, nyelv-független érzelemfelismerő szoftvere. A fejlesztésnek köszönhetően az ügyfélszolgálati vezető bármikor be tud avatkozni egy telefonbeszélgetésbe még mielőtt az nem kívánatos irányt venne.

2013. május 15. 09:25

Telefonbeszélgetés-rendszerező program a Nextent-től

A Nextent fejlesztői egy újabb innovatív megoldással állnak elő az ügyfélszolgálati beszélgetések elemzése terén. A nagy telefonos ügyfélforgalmat bonyolító szolgáltató, valamint kereskedő cégek számára készül a nyelv-független, valós idejű telefonbeszélgetés rendszerező program, a CLICLA.

Kulcsszavak: ügyvitel Nextent
2013. február 19. 12:24

Elégedett a Telenor ügyfélszolgálat az érzelemfelismerő szoftverrel

A 2011 novemberében bevezetett Voice Miner nevű érzelem- és beszédfelismerő rendszer kimagasló eredménnyel teljesített az elmúlt fél évben. Az eddigi több mint 3 millió rögzített beszélgetés a vártnál lényegesen több információt biztosít az ügyfélszolgálati vezetők számára.

2012. július 26. 10:56

Hangalapú üzleti előrejelző szoftverrel lép világpiacra a Nextent

A Rank Miner nevű szoftver az emberi hang elemzésével képes megállapítani bizonyos üzleti események valószínűségét, majd ebből rangsort felállítani. A rendszer segítségével többek között előre jelezhető a szerződésbontási szándék, felismerhetőek az értékesítési lehetőségek, megállapítható a fizetési szándék, vagy éppen kiszűrhetők a biztosítási csalók.

2012. július 5. 12:14

Automatizált közüzemi fogyasztási adat fogadó rendszert fejleszt a Nextent Zrt.

A Nextent Informatika Zrt. intelligens, mesterséges intelligencián alapuló automatizált közüzemi fogyasztási adatot fogadó rendszer prototípusát fejleszti egy, az Európai Unió által finanszírozott kutatási program keretében. A projekt fő célkitűzése egy olyan innovatív megoldás létrehozása, amelynek segítségével a mérőóra-állás bejelentés a szolgáltató részéről teljes mértékben automatizálhatóvá váljon.

Kulcsszavak: Nextent
2012. április 12. 12:35

Trágárságszűrő rendszert fejleszt a Nextent

A Nextent Informatika Zrt. intelligens, mesterséges intelligencián alapuló trágárságszűrő, protokoll-ellenőrző és stíluselemző rendszer prototípusát fejleszti egy, az Európai Unió által finanszírozott kutatási program keretében. 

2012. április 5. 16:31

Szoftverrel vizsgálják érzelmeinket ügyintézés közben

Az Emonline elnevezésű szoftver-fejlesztés olyan újszerű, nyelv-független technológián alapszik, mely az ügyfélszolgálati telefonbeszélgetések alatt valós időben, folyamatos visszajelzéseket ad a beszélgetésben résztvevők hangulatáról, érzelmeiről. Az azonnali visszajelzések az ügyintéző munkáját segítik, hiszen a kapott információk alapján az ügyfélszolgálati beszélgetések objektívek maradhatnak, és ez által hatékonyabbá válik az ügyfélkezelés.

2012. március 30. 09:15

Mesterséges intelligencián alapuló értékesítéstámogató rendszer

A Nextent Zrt. által fejlesztett nemzetközi kutatási viszonylatban is újdonságnak számító innováció lehetővé teszi a korábban bizonytalan, de potenciális ügyfelek megnyerését, illetve a telefonos értékesítőapparátus hatékonyságának növelését.

Kulcsszavak: Nextent
2010. november 10. 06:45

Nextent: új stratégiai igazgató

2010. október elejétől dr. Bodnár Zsigmond (49) tölti be a Nextent Informatika Zrt. stratégiai igazgatói posztját.

Kulcsszavak: CIO Nextent
2010. október 4. 16:11

Érzelem- és beszédfelismerés integrációja hangrögzítéssel

A CRM rendszerek hatékonyságának növelésére kifejlesztett VoiceMiner érzelem- és beszédfelismerő technológia és a SoliDLog hangrögzítő rendszer integrációjának célja ideális minőségű és formátumú hanganyagforrás biztosítása a hangbányászati szoftver számára.

2009. február 16. 10:01

Az ügyfél és az ügyintéző közötti érzelmi kommunikációt is elemzi a Nextent rendszere

A Nextent Informatika Zrt. világviszonylatban is egyedülálló technológiákon alapuló érzelem- és beszédfelismerő hangbányászati rendszerrel jelent meg szeptemberben a hazai piacon. A magyar fejlesztésű Voice Minerrel a vállalat a CRM rendszerek hatékonyságát kívánja növelni azáltal, hogy az ügyfél és az ügyintéző közötti kommunikációt a létező technológiáktól eltérően emocionális és protokolláris oldalról is elemzi. A Nextent fejlesztése azért is kiemelkedő a hazai piacon, mert kifejezetten a magyar nyelvre koncentrál.

2008. szeptember 12. 12:12

Innovációs díj érzelem- és beszédfelismerő termékért

Újabb díjjal gazdagította elismeréseinek palettáját a Nextent Informatikai Zrt. Az Oracle Hungary "A leginnovatívabb partner" címmel tüntette ki a céget, egyedülálló érzelem- és beszédfelismerő Voice Miner termékéért.

2008. július 25. 10:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16