Note kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Note

A Samsung bemutatta a sokoldalú Galaxy Note 8.0 táblagépet

A Samsung bemutatta legújabb 8 hüvelykes táblagépét, a Galaxy Note 8.0-t, amely páratlan multimédiás élményt és valódi többfeladatos megoldást kínál könnyen hordozható méretben.

2013. március 1. 13:40

Galaxy Note II - A méltó utód

Tegnap este hivatalosan bemutatkozott a Samsung új táblagép-okosteledon hibridje, a Galaxy Note II. Az újdonság minden téren felnőtt a kor elvárásaihoz, így kijelenthetjük, hogy a tavaly szinte ugyanekkor bemutatott Galaxy Note méltó utódját köszönthetjük személyében.

Kulcsszavak: Samsung Galaxy Note Note II
2012. augusztus 30. 12:32

Hivatalosan bemutatkozott az új Galaxy Note 10.1

A Samsung végre lerántotta a leplet a 10,1 hüvelykes Galaxy Note-ról, mely a februári beharangozás óta rengeteg változtatáson esett át. Az újdonság augusztusban világszerte elérhető lesz, s vélhetően hatalmas sikert arat, hiszen bivalyerős hardverével és sokoldalúan használható S Pen stylusával tömegek érdeklődését keltheti fel.

Kulcsszavak: Galaxy Note Samsung
2012. augusztus 6. 15:02

Galaxy Note II: már szeptemberben?

A legújabb pletykák szerint a berlini IFA kiállításon hullhat le a lepel a Samsung Galaxy Note új generációjáról, mely nagyobb kijelzőt, ütősebb kamerát és erősebb processzort is kaphat elődjénél.

Kulcsszavak: Samsung Note Galaxy
2012. július 10. 12:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

A prágai központú Shoptet 2021 közepén kezdte el magyarországi működését. Saját fizetési kapuja, a Shoptet Pay most debütált hazánkban. Egyszerű fizetési folyamatot tesz lehetővé az online kereskedőknek. Minimálisra szűkítették benne a vásárlás befejezéséhez szükséges kattintások számát, mindez jótékony hatással van a konverzióra. A régióban már több mint 6000 vállalkozás használja, a kifizetések 99%-a hibamentes.

2023. május 18. 12:49