Novell-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Novell-hu

NetIQ Identity Tracking: nagyobb biztonságban a vállalati adatok

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy NetIQ termékportfóliójában elérhetővé vált a NetIQ Identity Tracking for Identity Manager. A személyazonosság-felügyeleti megoldás új komponense teljes, valós idejű képet nyújt arról, hogy milyen tevékenységeket végeznek a szervezet alkalmazottai a számukra biztosított hozzáférések segítségével. A felhasználói aktivitást monitorozó és rögzítő eszköz az azonnali értesítésküldő funkció és automatikus megszakítási lehetőség révén a biztonsági rések megszüntetésében és a megfelelőségi előírások teljesítésében is segíti a vállalatokat.

2012. szeptember 10. 14:26

Gartner: a NetIQ a biztonsági információ- és eseménykezelés vezető vállalatai között

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a Gartner a 2012-es Magic Quadrant jelentésében a NetIQ-t a biztonsági információ- és eseménykezelés (SIEM) piacvezető szállítói közé sorolta a NetIQ Sentinel szolgáltatásai alapján.

Kulcsszavak: +céginfo Novell Novell-hu
2012. augusztus 9. 13:53

3 az 1-ben – új NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet, a 3 az 1-ben, A kép összeállt című szakmai konferenciájának keretében jelentette be, hogy új néven, kibővült termékportfólióval, de a már jól ismert szakértő csapatával folytatja tevékenységét. A vállalat három üzletágba csoportosította termékeit. A Magyarországi Képviselet a Novell és a SUSE megoldások mellett a jövőben a NetIQ szoftvereket is forgalmazza és támogatja hazánkban. A Magyarországi Képviselet a NetIQ, Novell és SUSE anyavállalatok megújult működéséből adódó előnyöket ötvözi a hazai sokéves működés során felépített szakértelemmel és stabil alapokkal.

2012. július 2. 10:32

Szerverfelügyelet, akár a tópartról

A Novell Magyarország bejelentette, hogy SUSE termékportfóliójában elérhetővé vált a SUSE Manager Mobile alkalmazás a Google Play online áruházon keresztül. Az egyelőre még béta verziójú mobilalkalmazásnak köszönhetően az egyszerű szerverkezelési feladatok többé nem láncolják a számítógép elé az informatikai szakembereket.

Kulcsszavak: Linux SuSE Novell-hu Novell
2012. június 8. 11:13

A Cloud Manager 2.0 segítségével már Apple készülékekről is ellenőrizhetők a felhő alapú környezetek

Elérhetővé vált a Cloud Manager 2.0, amely lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy össezehangolják az informatikai erőforrásokat és az üzleti prioritásokat. A Cloud Manager 2.0 segítségével a szervezetek gyorsabban és hatékonyabban felügyelhetik az infrastruktúra-szolgáltatásokat (IaaS), az üzleti szolgáltatási igények bejelentésétől a telepítésen át egészen a megszüntetésig.

2012. február 3. 12:17

LibreOffice fejlesztésen dolgozhatnak a Novellnél gyakorlatot vállaló diákok

A Novell Magyarország, HuEdu programjának keretein belül, gyakorlati helyeket biztosít végzős informatikus-hallgatók számára. A gyakornokok munkája a LibreOffice forráskódjának részévé válik, kitűnő referenciát biztosítva ezzel a hallgatók számára.

Kulcsszavak: ELTE oktatás Novell-hu
2011. november 21. 17:49

A Novell teljes felhő alapú portfóliót kínál már Magyarországon is

Magyarországon is elérhetővé vált a Novell különleges termékportfóliója, amelyet a felhő alapú szolgáltatásokat nyújtó cégek számára alakítottak ki.

2011. június 28. 17:19

Nyílt rendszerű szoftverek az Országos Vérellátó Szolgálatnál

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) informatikai alapinfrastruktúrájának fejlesztése során irodai programcsomagként az OpenOffice.org Novell Edition megoldást vezette be, és linux alapokra helyezte át az OVSZ telephelyein lévő munkaállomások és mobil eszközök felügyeletét, jelentős költségeket takarítva meg ezzel.

Kulcsszavak: linux Novell-hu Novell
2011. február 22. 11:37

Stabil a kereslet az IT-személyazonosság-kezelési piacon

A válság ellenére stabil a kereslet az informatikai személyazonosság- és hozzáférés-kezelési biztonsági megoldások (IAM - Identity and Access Management) iránt, aminek az is oka, hogy a vállalatok számára törvényi előírás az ilyen típusú informatikai rendszerek használata.

2010. október 18. 10:03

Novell: rendszergazdai tevékenység szoftver felügyelete Unix és Linux platformon

Egy távoli analógia bemutatása érdekében furcsa helyen, a vakokról készült népligeti Láthatatlan Kiállításon július 6-án tartotta meg újabb termékbemutató sajtótájékoztatóját a Novell Magyarország.

2010. július 6. 18:35

Ingyenesen elérhető a Novell levelezőprogramjának otthoni változata

Ki ne szeretné otthoni magánlevelezését is egy professzionális levelező, naptár-, névjegy- és feladatkezelő rendszerre bízni? A Novell Magyarország és az Open Horizons közös rendezvényén jelentette be, hogy a Novell GroupWise@Home mindezt bárki számára biztosítja, méghozzá ingyenesen.

Kulcsszavak: Novell Novell-hu levelező
2010. június 18. 08:38

Stagnáló it-piacon bevételnövekedésre számít a Novell

Az idén magyarországi bevételeinek 5-10 százalékos növekedésére számít a szoftvereket fogalmazó Novell, jóllehet a cég várakozásai szerint a magyar informatikai, információtechnológiai (it) piac csak kis mértékben, alig néhány százalékkal bővül.

Kulcsszavak: Novell Novell-hu +céginfo
2010. március 11. 09:09

Dinamikusan fejlődik a személyazonosság-kezelési piac

Tovább koncentrálódik és dinamikusan fejlődik a magyar személyazonosság-kezelési piac, részben azért, mert a vállalatok számára törvényi előírás is az ilyen típusú informatikai rendszerek használata.

2010. február 16. 09:31

Hamburger, sült krumpli, kóla: menüben kínálja adatközpont megoldásait a Novell

A Novell Magyarország a Burger Kingben tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Novell az egyetlen szállító, amely PC-s szerver környezetben menüben tudja kínálni adatközpont-megoldásait.

Kulcsszavak: Novell-hu adatközpont
2009. december 3. 18:03

Állami szoftverbeszerzés nettó 24 milliárd forintért

Nettó 24 milliárd forintért Microsoft, Novell és nyílt forráskódú szoftvereket vásárolt a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság - az eredmény a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg.

2009. szeptember 15. 09:04

A Novell linuxos operációs rendszere is választható az érettségi vizsgákon

A Novell Magyarország bejelentette, hogy az informatikai érettségi vizsgára optimalizált nyílt forráskódú operációs rendszere, az openSUSE Érettségi szoftvercsomag a 2009/2010-es oktatási évtől kezdődően választható szoftverkörnyezetként szerepel az Oktatási Hivatal által kibocsátott szoftverlistán.

Kulcsszavak: Linux oktatás Novell-hu
2009. szeptember 9. 11:57

Visszaesett a kisvállalati szoftverpiac

A kisvállalati szoftverpiac 20-30 százalékkal csökkent az év első öt hónapjában, csak remélni lehet, hogy ezzel eljutottunk a gödör aljára - mondta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország kereskedelem-támogatási vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Novell-hu trend ügyvitel
2009. június 17. 09:06

Magyar nyelven is elérhető a Novell Teamig + Conferencing

"A csoportmunka támogató rendszerek jövője, avagy hatékonyságnövelés web 2.0-s technológiákkal" mottóval rendezett ma sajtótájékoztatót a Novell Magyarország, amelyen Hargitai Zsolt, a cég kereskedelemtámogatási vezetője bejelentette, hogy a Teaming + Conferencing (T + C) programcsomag magyar verziója már megvásárolható.

Kulcsszavak: Novell-hu Novell web2
2008. július 9. 15:26

Az új Novell: Linux, Biztonság, Rendszerfelügyelet

"Az új Novell: Linux, Biztonság, Rendszerfelügyelet" címmel, mintegy 170 résztvevővel tartottak ma konferenciát  Budapesten, a MOM Parkban. A Novell Magyarország rendezvényén összesen 14 előadás, ezen belül három esettanulmány hangzott el. Az esettanulmányok között bemutatatott ügyfélrendszerek a következők voltak:

Kulcsszavak: Novell-hu konferencia Linux
2008. május 29. 18:02

Novell OES 2: Harmóniában a Linux és a Windows

A Novell bemutatta az Open Enterprise Server 2 (OES 2) operációs rendszert, amely megteremti a Linux és Windows rendszerek együttműködésének harmóniáját.

Kulcsszavak: Linux Windows Novell-hu Novell
2007. december 4. 15:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16