OFE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: OFE

OFE: Megkérdőjelezhető jótállási feltételek a legnagyobb mobilszolgáltatónál

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) problémás részeket talált a Magyar Telekom jótállási feltételeiben, ezért írásos megkeresést küldött a telekommunikációs szolgáltatónak.

2013. november 14. 09:23

Az OFE felszólította a Vodafone-t díjvisszafizetésre

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) felszólítja a Vodafone Rt.-t, hogy térítse vissza a megváltozott feltételek miatt a szerződéstől elálló előfizetőknek felszámított díjat.

2005. február 23. 09:20

Tisztességtelen volt a Vodafone Rt szerződési ajánlata

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) 2004. november 17-én másodfokon jogerősen pert nyert a Vodafone Rt ellen a társaság által alkalmazott Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) egyoldalú, tisztességtelen és jogszabályba ütköző módosítása miatt.

2004. november 18. 09:16

Tisztességtelenül korlátozta a Vodafone a GPRS internetet

A Bíróság elsőfokon kimondta, hogy a Vodafone GPRS internetszolgáltatására vonatkozó, 2003. februári Általános Szerződési Feltételek módosítása az adatforgalmi korlátozás vonatkozásában tisztességtelen volt az előfizetőkkel szemben, és ezáltal érvénytelen.

Kulcsszavak: OFE NETÉRT jog GPRS Vodafone-hu
2004. július 8. 21:44

Civil fogyasztóvédők a Matáv lépéséről

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) a jövő héten megbeszélést kezdeményez több érintett szervezettel is a Matáv tervezett lépései miatt.

2002. május 3. 18:42

Fogyasztóvédelmi ajánlás az E-boltoknak

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület valamint az Informatikai Vállalkozások Szövetsége fogyasztóvédelmi ajánlást dolgozott ki az elektronikus áruházak részére - közölte Újlaki-Vátz László, az civil fogyasztóvédelmi egyesület szóvivője.

2001. október 2. 13:09

A Matáv ügyfélszolgálatát kifogásolja az OFE

Budapest, 1999. május 27. (MTI) - A Matáv Rt. új ügyfélszolgálati rendszerét és szolgáltatásait több szemponból is kifogásolta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület küldöttgyűlése - tájékoztatta az MTI-t Újlaki-Vátz László, a szervezet sajtófőnöke csütörtökön.

1999. június 2. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

Sikeresen lezárult a Vodafone Csoport és a Liberty Global közötti tranzakció, melynek köszönhetően a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100%-os tulajdonosa. A két szolgáltató mostantól egy cégcsoportként közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait, hozzájárulva ezáltal Magyarország digitális fejlődéséhez. A Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább,  az ügyfeleket pedig változatlanul, az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálja ki.

2019. augusztus 1. 12:20
online sportfogadás