OFE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: OFE

OFE: Megkérdőjelezhető jótállási feltételek a legnagyobb mobilszolgáltatónál

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) problémás részeket talált a Magyar Telekom jótállási feltételeiben, ezért írásos megkeresést küldött a telekommunikációs szolgáltatónak.

2013. november 14. 09:23

Az OFE felszólította a Vodafone-t díjvisszafizetésre

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) felszólítja a Vodafone Rt.-t, hogy térítse vissza a megváltozott feltételek miatt a szerződéstől elálló előfizetőknek felszámított díjat.

2005. február 23. 09:20

Tisztességtelen volt a Vodafone Rt szerződési ajánlata

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) 2004. november 17-én másodfokon jogerősen pert nyert a Vodafone Rt ellen a társaság által alkalmazott Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) egyoldalú, tisztességtelen és jogszabályba ütköző módosítása miatt.

2004. november 18. 09:16

Tisztességtelenül korlátozta a Vodafone a GPRS internetet

A Bíróság elsőfokon kimondta, hogy a Vodafone GPRS internetszolgáltatására vonatkozó, 2003. februári Általános Szerződési Feltételek módosítása az adatforgalmi korlátozás vonatkozásában tisztességtelen volt az előfizetőkkel szemben, és ezáltal érvénytelen.

Kulcsszavak: OFE NETÉRT jog GPRS Vodafone-hu
2004. július 8. 21:44

Civil fogyasztóvédők a Matáv lépéséről

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) a jövő héten megbeszélést kezdeményez több érintett szervezettel is a Matáv tervezett lépései miatt.

2002. május 3. 18:42

Fogyasztóvédelmi ajánlás az E-boltoknak

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület valamint az Informatikai Vállalkozások Szövetsége fogyasztóvédelmi ajánlást dolgozott ki az elektronikus áruházak részére - közölte Újlaki-Vátz László, az civil fogyasztóvédelmi egyesület szóvivője.

2001. október 2. 13:09

A Matáv ügyfélszolgálatát kifogásolja az OFE

Budapest, 1999. május 27. (MTI) - A Matáv Rt. új ügyfélszolgálati rendszerét és szolgáltatásait több szemponból is kifogásolta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület küldöttgyűlése - tájékoztatta az MTI-t Újlaki-Vátz László, a szervezet sajtófőnöke csütörtökön.

1999. június 2. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás