OTE kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: OTE

Görögország 10 százalékot ad el a Deutsche Telekomnak az OTE-ból

Görögország 10 százalékos állami részesedést ad el az OTE Telecom távközlési vállalatból a Deutsche Telekomnak (DT) mintegy 400 millió euróért.

2011. június 7. 08:01

Görögország a Deutsche Telekommal tárgyal az OTE eladásáról

A görög kormány a német Deutsche Telekomhoz fordult, hogy kezdjen tárgyalásokat a balkáni ország távközlési cégében még meglévő állami tulajdonrész megvásárlásáról.

Kulcsszavak: Deutsche Telekom OTE
2011. május 27. 10:53

Az OTE és a Deutsche Telekom ajánlatot tesz a Romtelecom részvényeinek megvásárlására

A görög OTE és a német Deutsche Telekom ajánlatot tesz a román államnak a Romtelecom távközlési vállalat még állami tulajdonában maradt részvényeinek megvásárlására - írta kedden a Hotnews román hírportál.

2011. május 11. 08:25

Romániában az állam eladná részesedését a Romtelecomban

A román állam teljesen megválna részesedésétől a Romtelecom távközlési cégben, ezért azzal fordult a görög OTE távközlési vállalathoz, a Romtelecom többségi tulajdonosához, hogy tegyen vételi ajánlatot az év végéig - tartalmazza a román távközlési minisztérium pénteken ismertetett közleménye.

Kulcsszavak: +céginfo OTE Romtelecom
2010. november 29. 08:57

Már biztosan a Deutsche Telekomé a görög OTE

Már biztosan a Deutsche Telekomé a görög OTE távközlési vállalat, a megállapodás részleteit csütörtökön hozzák nyilvánosságra, de azt a parlamentnek még jóvá kell hagynia, közölte a görög sajtó szerdán, a gazdasági minisztériumra hivatkozva.

2008. május 15. 08:45

A DT 20 százalékot szerez az OTE görög távközlési cégben

A Deutsche Telekom (DT) megvásárolja a Marfin Investment Group 20 százalékos részesedését az OTE görög távközlési vállalatban.

2008. március 18. 08:17

Harc a görög távközlési piacon

A görög Marfin Investment Group (MIG) továbbra is ragaszkodik a görög OTE Telecom távközlési cég részvényei 20 százalékának felvásárlásához. A MIG ezt azt követően közölte, hogy Görögországban is korlátozták a magáncégek részesedését a stratégiai cégekben.

Kulcsszavak: +céginfo OTE
2007. december 11. 08:41

Az OTE első féléve: szinten a profit

A legnagyobb görög távközlési vállalat, a volt monopolista Hellenic Telecommunications Organization (OTE) szerdán 287,7 millió eurós csoportszintű adózott eredményt jelentett az első félévről, 1,3 százalékkal többet a tavalyi első félévi 284,1 milliónál.

Kulcsszavak: +céginfo Romtelecom OTE
2006. augusztus 31. 08:35

Rontott eredményén az OTE görög távközlési szolgáltató

A legnagyobb görög távközlési vállalat, a volt monopolista Hellenic Telecommunications Organization (OTE) - a Magyar Telekom versenytársa több balkáni terjeszkedési, felvásárlási kísérletben - az utolsó negyedévről 37,1 millió eurós adózott eredményt jelentett hétfőn, 37 százalékkal kevesebbet a 2004-es utolsó negyedévi 58,9 milliónál.

Kulcsszavak: távközlés OTE
2006. február 28. 09:13

A görögök felvásárolták a román CosmoRom mobiltársaság 70 százalékát

A görög OTE-csoporthoz tartozó CosmOTE mobiltársaság 120 millió euróért felvásárolta a román CosmoRom állami mobiltársaság 70 százalékát, és gyakorlatilag újraindítja a céget.

Kulcsszavak: CosmOTE Cosmorom +céginfo OTE
2005. július 11. 08:46

A vártnál kisebb mértékben csökkent az OTE első negyedéves eredménye

[smallimage 1 left] A legnagyobb görög távközlési szolgáltató, az OTE első negyedéves nyereségének a vártnál alacsonyabb mértékű csökkenéséről számolt be az első negyedévre vonatkozóan, romániai leányvállalata, a Romtelcom által elért nyereségnek köszönhetően.

Kulcsszavak: OTE Romtelecom +céginfo
2003. május 30. 08:00

Eladják a RomTelecom mobilszolgáltatóját, a Cosmoromot

A RomTelecom román távközlési társaság a mobiltelefon szolgáltató leányvállalatának eladását vizsgálja - közölte a román gazdasági sajtó.

2003. február 6. 09:10

A görög OTE elbocsátásokat tervez a RomTelcomnál

A görög OTE Telecoms, a RomTelcom többségi tulajdonosa a következő két év során mintegy kilencezer főt tervez elbocsátani a román távközlési vállalattól a költségek csökkentése érdekében.

Kulcsszavak: Romtelecom OTE +céginfo
2003. február 5. 10:37

RomTelecom: többségi tulajdonos a görög OTE

A román kormány csütörtökön jóváhagyta azt a megállapodást, amelynek révén a görög Hellenic Telecommunications Organization (OTE) többségi tulajdonosa lesz a RomTelecom román távközlési cégnek, eddigi tulajdonrészét 35 százalékról 54 százalékra növeli.

Kulcsszavak: OTE +céginfo Romtelecom
2003. január 31. 08:09

A görög OTE a RomTelecom többségi tulajdonosa

A román kormány jóváhagyta azt a megállapodást, amelynek alapján a görög OTE társaság lett a RomTelecom román telefontársaság többségi részvénytulajdonosa.

Kulcsszavak: Romtelecom +céginfo OTE
2002. november 11. 08:10

Görög többségi tulajdonban a RomTelecom

Románia és a görög OTE távközlési cég pénteken megállapodott arról, hogy a RomTelecom nemzeti távközlési vállalat többségi tulajdona a görög céghez kerül.

2002. november 4. 07:09

A RomTelecom eredményei

A román RomTelecom országos távközlési vállalat az első félévben 29,6 millió eurónak megfelelő tiszta nyereséget ért el, a tavalyi első félévi 14,7 milliós veszteség helyett - jelentették a görög OTE távközlési társaságnál, amely 35 százalékkal részesedik a RomTelecomban.

Kulcsszavak: +céginfo Romtelecom OTE
2002. szeptember 2. 07:03

15,6 százalékkal csökkent a görög távközlési vállalat nyeresége

A görög távközlési vállalat, a Hellén Távközlési Szervezet (OTE) 249,2 millió euró tiszta nyeresége ért el az első félévben, 15,6 százalékkal kevesebbet, mint a tavalyi első félévben - jelentették csütörtökön a vállalatnál.

Kulcsszavak: +céginfo OTE
2002. augusztus 30. 12:14

RomTelecom - pénzügyi nehézségek

Rendkívül súlyos pénzügyi helyzetben van az egyetlen román vezetékes távközlési szolgáltató vállalat, a RomTelecom - közölték a szerdai román lapok. A román sajtó ugyyanakkor úgy véli, hogy a csőd lehetőségének emlegetése elsősorban a két társtulajdonos, a román állam és a görög OTE társaság közti harc egyik eszköze.

Kulcsszavak: OTE Romtelecom +céginfo
2002. augusztus 1. 09:54

Bulgária elindította távközlési monopolvállalata eladását

Bulgária csütörtökön ajánlatadásra kérte fel a BTK bolgár távközlési monopolvállalat iránt érdeklődő külföldi befektetőket. A szófiai kormány a vállalat 65 százalékának eladásából legkevesebb 100 millió dollárt remél, az eladást az idei legjelentősebb privatizációs ügyletnek tekinti.

Kulcsszavak: KPN OTE távközlés
2002. április 5. 08:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10