Okos Falu program kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Okos Falu program

Invitech Solutions okos falu program

A nyilvános internet elérési pontok létesítésétől a közbiztonság javításán át a helyi vállalkozások fellendítéséig sok pozitív hatása lehet az Invitech Solutions okos falu programjának. 

2018. március 1. 10:52

A Mikulás látogatott Maroslelére a Vodafone Okos Falu programban

Joulupukki, a finn Mikulás látogatásával ért véget a Vodafone Okos Falu 2013 program első szakasza ,a Vodafone, a Délvilág napilap és Maroslele önkormányzatának közös projektje a Csongrád megyei településen.

2013. december 5. 17:25

Maroslele Okos Falu program – mobilnetet a vidéki otthonokba!

Mit jelenthet egy falu életében a mobilinternet, hogy változtathatja meg a mindennapokat, az oktatást, tanulást, a szabadidő eltöltését? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ az augusztus 30-án elindított Vodafone Okos Falu 2013 program, amely „Az én Maroslelém – a palatáblától a táblagépig” iskolai és felnőttoktatási sorozattal veszi kezdetét.

2013. augusztus 31. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35
online sportfogadás