Okosrégió és Innovációs Klaszter kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Okosrégió és Innovációs Klaszter

Szakértő: el kell érni a kritikus tömeget az okos hálózatoknál

El kell érni a kritikus felhasználói tömeget és infrastruktúrát az okos hálózatok kialakításában ahhoz, hogy a tényleges haszon megjelenjen nemzetgazdasági szinten, vagy a fogyasztók számára is érzékelhető legyen - mondta Huber Krisztián az Okos Jövő Innovációs Klaszter (OJIK) társelnöke.

2015. október 8. 18:13

A Pázmándi Ízes - Ínyes Ünnep és Vásárra invitál az Okos Régió Innovációs Klaszter

Az Okos Régió Innovációs Klaszter szeretettel várja Önt is 2013. szeptember 14-15. között az I. Pázmándi Ízes - Ínyes Ünnep és Vásárra, ahol sor kerül klaszterünk "KDOP 1.2.1-11-2011-0021 - Régióra Hangolva - Okos Régió Innovációs Klaszter" projekt néven nyert pályázatának egyik záró ünnepségére is.

2013. augusztus 27. 10:57

A magyar klaszter Kínáig menetel

Egy hazai szervezet álmai egy másik kontinensen, mégis itthon, Európa szívében. Nem kis célt tűztek ki ők maguk elé, azonban már látszik a fény az alagút végén, méghozzá egyre jobban. De vajon hogyan jön a képbe Kína? A kulcs a „tudástranszfer”, egy izgalmas, sokrétű projekt keretében.

2013. július 4. 13:42

Az Okos Régió Innovációs Klaszter elkezdi munkáját a Közép-Dunántúli Régióban

Az Okos Régió Innovációs Klaszter induló klaszterként megkezdte munkáját a Közép-Dunántúli Régióban.

2012. január 1. 07:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

A kiberbűnözők gyorsan kihasználták az emberek félelmét és bizonytalanságát, amely a járványhelyzet kezdeti időszakában jelentkezett: 2020 első felében közel egyharmadával nőtt a  támadások száma a G DATA adatai szerint. 

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás