Okostelefon Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Okostelefon Akadémia

A jövő munkahelye okosbicikli flottát biztosíthat munkatársainak

A könnyen hajtható, elektromos rásegítéses kerékpárok egy strapabíró biciklikomputerrel és SIM foglalattal okoskerékpárrá alakulnak, ami nem csak, navigál és jelzi a bejövő üzeneteket, de még használójának pulzusát is figyeli. A flottába köthető, nagy hatótávolságú és környezetbarát biciklik vállalati és céges autóparkokat is kiválthatnak a jövőben.

2016. június 30. 07:38

Így készülnek a legjobb nyaralós fotók okostelefonnal – gyorstalpaló Rizsavi Tamás fotográfussal

Bár korábban kizárólag profi DSLR-gépeket használt, ma már bátran készít okostelefonos képeket is Rizsavi Tamás fotográfus. Az extrém helyszíneken, például daruk és tornyok tetejéről készített városi fotóival ismertté vált fotográfus a Telenor nyári Okostelefon Akadémiáján elárulta, hogy milyen trükkökkel lehet tökéletes minőségű mobilfotókat készíteni.

2016. június 19. 08:02

Nagy bejelentésre készül a Telenor

A Telenor június 15-i Okostelefon Akadémiáján mindenki garantáltan ráhangolódhat a nyárra, csatlakoztatott kerékpár, csatlakoztatott bőröndhangfal és Microsoft Imagine Cup nyertes városfelfedező alkalmazás segítségével. Az eseményen a Telenor a hazai start-upok számára is igen érdekes bejelentéssel készül. Az ingyenesen látogatható eseményre még lehet regisztrálni.

2016. június 14. 12:18

Nemzetközi versenyen nyert díjat az Okostelefon Akadémia

Nemzetközi elismerésben részesült a Telenor Okostelefon Akadémia a marketingszektor fontos seregszemléjeként számon tartott Global Brand Excellence Awardon, mely idén 25. alkalommal díjazta a világ vezető márkáinak előremutató aktivitásait.

2016. május 17. 12:45

Teltházas a 11. Okostelefon Akadémia, online kaput nyit a Telenor

Az okos és csatlakoztatott autóké lesz a főszerep a március 10-én, 18 órától kezdődő Okostelefon Akadémián. A közösségi rendezvényre napokkal előbb ki kellett akasztani a „Teltház” táblát, de a Telenor a nagy érdeklődésre való tekintettel online kaput nyit, Facebook oldalán közvetíti az eseményt azok számára, akik élőben nem lehetnek jelen.

2016. március 10. 09:37

Hamarosan 3D-ben szkennelheti be arcunkat az okostelefonunk

Az immáron 10. Telenor Okostelefon Akadémián kiderült, hogy a mobilpiacon a jövőben a 3D szkennelés lehet majd egy meghatározó terület. A gyártók ezzel tűnhetnek majd ki a sorból.

2015. november 25. 11:20

Okostelefon Akadémia: az 5G a holografikus telefonálást is elhozza

Immáron 10. alkalommal lesz Okostelefon Akadémia, melynek fókuszában ezúttal a holografika, a digitális térélmény és az 5G mobilhálózat lehetőségei állnak.

2015. november 14. 16:20

Az okostelefonok tömegcikké tették a virtuális valóságot

Korábban milliomosok játékszere volt, az okostelefonok révén mostanra viszont tömegtermékké vált – akár egy kartonpapírból hajtogatott nézőkével is bárki beléphet a 360 fokos, gömbpanorámaként megjelenő virtuális valóságba. A Telenor 9. Okostelefon Akadémiájának résztvevői ki is próbálhatták a szórakozást forradalmasító technológiát.

2015. június 9. 11:36

Okostelefon applikáció népszerűsíti a Puli Space-t

A 8. Okostelefon Akadémia résztvevői arra keresték a választ, hogyan lehet a technológia, az okoseszközök segítségével sikerre vinni a jó ötleteket.

2015. január 27. 08:17

Ütős ötletek és sikersztorik az év első Okostelefon Akadémiáján

Egy jó ötlettel sikert elérni talán soha nem volt olyan könnyű, mint ma, hiszen az okoseszközökkel és az internettel hatalmas lehetőség kerül minden találékony ember kezébe. A Telenor idei első Okostelefon Akadémiája igyekszik bátorítást és ihletet adni mindenkinek, akinek van egy jó ötlete, mégpedig olyan előadók segítségével, akik maguk is egy-egy sikersztori részesei, alkotói. A január 21-i eseményen az Appra magyar! 2014 nyerteseit is kihirdetik.

2015. január 19. 12:16

Magyar innováció: okoskesztyű jeltolmácsnak

Siketek és hallók közti gördülékeny kommunikációhoz hamarosan elegendő lehet egy kesztyű és egy okostelefonos alkalmazás. A MTA SZTAKI kutatói és az Euronet által fejlesztett Tolmácskesztyű prototípusát - számos más innováció mellett - az Okostelefon Akadémián bárki kipróbálhatta - írja a hirado.hu.

2014. szeptember 23. 08:21

Telenor Okostelefon Akadémia: Internet of things – a gépek lázadása?

A tárgyak internete, az okosotthonok jelene és jövője lesz a Telenor Okostelefon Akadémia központi témája szeptember 17-én a Millenáris D épületében. A látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

2014. szeptember 16. 08:46

Google Glass és hordható okoseszközök a Telenor Okostelefon Akadémián

Az ötödik Telenor Okostelefon Akadémia fókuszában a hordható okoseszközök álltak. Sokan azt jósolják, hogy 2014 a hordható okoseszközök éve lesz. A rendezvényen testközelből megcsodálhattuk a legújabb csúcskészülékeket, és a Google okosszemüvegét is felpróbálhatták a szerencsések. 

2014. március 13. 15:24

Az okostelefon átalakítja a keresés fogalmát

A hagyományos keresés határai már réges-régen kitágultak, az online világ pedig teljesen a feje tetejére állította a folyamatot. Olyan távlatokat nyitott meg előttünk az internet nyújtotta keresés, melyről korábban elképzelésünk sem volt. Az okostelefonok pedig végképp átformálják, új kontextusba helyezik eddigi szokásainkat, tapasztalatainkat.

2013. november 28. 13:37

Okostelefon Akadémia: Fókuszban a keresés

Mi mindent ad nekünk az internetes keresés? Tényleg a kezünkbe tette az egész világot, vagy belefulladunk az információáradatba? Mit ér a lexikális tudás a jövőben? Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a keresési lehetőségekből?  A Telenor legújabb Okostelefon Akadémiáján szakértők, kutatók és fejlesztők járják körül, hogy miként változtatja meg mindennapi életünket a keresés.

2013. november 26. 09:03

Telenor Okostelefon Akadémia – fókuszban a játék

Szeptember 18-án, immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Telenor Okostelefon Akadémiáját, melynek központi témája idén a játék lesz.

2013. szeptember 16. 16:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás