Onkyo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Onkyo

Onkyo minden egyben PC Atom processzorral

Az Onkyo, a kiváló minőségű és nagy teljesítményű Hi-Fi készülékek ismert gyártója bevezette a DE411 minden egyben (AIO) PC-t.

Kulcsszavak: PC Onkyo
2010. február 22. 12:41

Audiofil PC az Onkyo-tól

A hifi világból és a házimozizásból is ismert név egy kifejezetten zenehallgatásra szánt PC-t dobott piacra, mely hardvere mellett érdekes szoftveres megoldásokat is alkalmaz.

Kulcsszavak: hangkártya Onkyo zene PC
2008. február 17. 20:13

Onkyo sztereó - PC nélküli zeneletöltéssel

Az Onkyo egy olyan asztali CD/HDD zenelejátszót mutatott be, amelyre számítógép közreműködése nélkül, közvetlenül az internetről lehet zenét letölteni.

Kulcsszavak: onlineszolg zene Onkyo
2007. február 10. 12:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg – virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46