Orange kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Orange

Új, iparági szintű ökológiai mobiltelefon minősítési rendszer indul

Európa öt vezető mobilszolgáltatója közös, iparági szintű ún. Eco Rating minősítési rendszert vezet be, melynek segítségével könnyen beazonosíthatóvá és összehasonlítóvá válnak a fogyasztók számára a leginkább fenntartható mobiltelefonok, ezzel is ösztönzve a beszállítókat, hogy csökkentsék készülékeik környezeti hatását.

2021. május 25. 09:55

A Dell és az Orange együttműködése közelebb hozza az 5G technológiát

A Dell Technologies bejelentette, hogy együttműködik az Orange vállalattal, a világ egyik legnagyobb mobil- és internetszolgáltatójával annak érdekében, hogy ügyfeleik a mindennapokban is megtapasztalhassák az 5G technológia valódi előnyeit. 

2020. március 10. 14:03

Az Orange és a SES új korszakot nyit a műholdas kapcsolatok innovációjában

Az Orange lesz a világ első telekommunikációs szolgáltatója, amely hálózatába illeszti a terabites sávszélességű O3b mPOWER kommunikációs rendszert, hogy ezzel szolgálja ki Afrikában a folyamatosan növekvő csatlakoztathatósági igényt.

2020. március 2. 14:46

Go Ignite, az első globális felhívás a startupok támogatására

A Barcelonában megrendezett Mobil Világkongresszus keretében került sor a Négy év múlva (Four Years From Now – 4YFN) technológiai és start-up eseményre,  ahol a Deutsche Telekom (hub:raum), az Orange (Orange Fab), a Singtel (Singtel Innov8) és a Telefónica (Telefónica Open Future) innovációért felelős csapatai életre hívták a Go Ignite elnevezésű új kezdeményezést.

2016. március 2. 10:38

Az Orange 3,4 milliárd euróért megvenné a Jazztelt

Az Orange francia távközlési vállalat baráti felvásárlási ajánlatot tett a Jazztel spanyol vezetékes szolgáltatóra.

2014. szeptember 17. 10:13

Le Monde: a francia titkosszolgálatnak hozzáférése van a legnagyobb hazai mobilszolgáltató adataihoz

A legjelentősebb francia mobilszolgáltató, az Orange teljes adatforgalmát és az abban rögzített minden adatot a francia titkosszolgálatok (DGSE) rendelkezésére bocsát - írta csütörtök délután megjelent számában a Le Monde című francia napilap.

2014. március 21. 12:22

Digitális polccímkékkel hódít egy magyar cég

A brit ZBD Displays és a magyar Laurel együttműködésének köszönhetően a szlovákiai Orange mobilszolgáltató elektronikus polccímkékkel fejlesztette tovább üzleteit. A próbaüzem 2012 májusában indult az Orange boltmegújítási programjának részeként. Azóta szeptemberben átadták a tízedik boltot is, az együttműködést 2012-13-ban a teljes Orange hálózatra kiterjesztik.

Kulcsszavak: Laurel e-papír Orange
2012. szeptember 29. 10:49

Nokia Lumia 610 NFC – Kedvező árú úttörő a Windows Phone platformon

Az Orange szolgáltató kínálatában debütál a finn gyártó mérsékelt árú okostelefonja, melyet az első érintés nélküli fizetésre alkalmas Windows Phone alapú mobilként üdvözölhetünk.

2012. április 12. 12:34

Romániában csökkent a piacvezető mobilszolgáltató ügyfélszáma

Romániában 2,2 százalékkal csökkent a France Telecom csoporthoz tartozó Orange Romania ügyfeleinek száma 2011-ben – közölte szerdán a román Hotnews internetes portál.

2012. február 22. 14:03

ZTE Crescent – Néhány nap múlva a piacon

A kínai gyártó készüléke még ebben a hónapban bekerülhet a brit Orange szolgáltató kínálatába, s a sikeres elődmodell követőjeként Orange San Francisco II néven fut majd.

2011. november 21. 07:54

Rekordbírság a két romániai mobilszolgáltatónak

Összesen 63,1 millió euró bírságot szabott ki a két romániai mobilszolgáltatóra, az Orange-re és a Vodafone-ra a román versenytanács, piaci fölényükkel való visszaélés miatt.

Kulcsszavak: Románia Vodafone Orange
2011. február 16. 08:04

Az Orange, Cisco, EMC, és VMware felhő-szövetsége

Napjainkban egyre több laza illetve szoros szövetség létrejöttéről lehet olvasni. Ilyen a Flexible 4 Business néven, szeptember utolsó napjaiban a nagyvállalati felhőszolgáltatások nyújtására létrehozott szakmai szervezet, amelybe többek között az Orange, a hálózati specialista Cisco, a virtualizáció professzionalistájaként számon tartott VMware és a tároló eszközöket megoldásokat előállító EMC delegálta munkatársait illetve erőforrásait.

Kulcsszavak: VMware EMC Cisco Orange
2010. október 1. 19:54

HD hanghívások az Orange-tól

A nagy felbontású megoldások az egyszerű beszédalapú telefonhívásokat is utolérték, az Orange Nagy-Britanniában kezdi meg a rendszer tesztelését, miután az első próbákat szinte titokban hajtották végre Moldáviában.

Kulcsszavak: Orange
2010. január 4. 16:27

Még az idén piacon lesz az LG karóratelefonja

Az Orange Mobile bejelentette, hogy a mobilszolgáltatók közül elsőként még az idén piacra dobja Európában az LG egészen egyedi formatervezésű GD910-es érintőképernyős karóra-telefonját.

2009. február 17. 09:05

Az Orange szoftverproblémák miatt kivonja kínálatából a Blackberry Boldot

Meglehetősen kínos esemény, hogy az Orange európai mobilszolgáltató felfüggeszti a RIM Blackberry Bold okostelefonok forgalmazását mindaddig, amíg a gyártó ki nem javítja a készülék szoftverhibáit.

Kulcsszavak: Orange Blackberry
2008. október 14. 09:01

Az Orange nyerte el a negyedik szlovák mobilszolgáltatói licencet

Törvényerőre emelkedett a negyedik szlovák mobilszolgáltatói licenc odaítélése az Orange Slovakia távközlési vállalatnak, a France Telecom leányvállalatának - közölte a TU SR szlovák távközlési hatóság, miután lejárt az esetleges kifogások benyújtásának határideje. Az Orange tehát 14 napon belül köteles kifizetni a licencért felkínált 40 millió koronát (1,2 millió euró).

Kulcsszavak: Orange Szlovákia
2008. június 17. 11:04

Újabb piacokon az iPhone

Az Orange mobilszolgáltató bejelentette, hogy legalább tíz, főként európai országban forgalomba hozza az iPhone-t, emellett pedig a távol-keleti és a dél-amerikai térségben is hamarosan megjelenik az Apple érintőképernyős mobilja.

2008. május 18. 10:21

Franciaországban is piacon az iPhone, kártyafüggetlen változatban is

Az Apple-el szerződött Orange exkluzív mobilszolgáltató elkezdte Franciaországban árusítani az Apple iPhone zenelejátszós okostelefonját, rögtön kártyafüggetlen verzióban is.

2007. november 29. 10:15

Kártyafüggetlen iPhone

Az Apple és az exkluzív partneréül kiválasztott Orange egy kártyafüggetlen iPhone-verziót is forgalmaznak majd Franciaországban.

2007. október 22. 20:20

Szélenergiával működő mobilakkutöltő

Az Orange hamarosan egy olyan mobilakkumulátor töltőt fog piacra dobni, amely a szél energiájának segítségével tölti fel a lemerült energiaegységeket.

2007. július 10. 07:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg - virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46