Origo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Origo

Az Origo Zrt. megveszi a Travelót

Turisztikai területen bővít az Origo-New Wave Media: változatlan szakembergárdával, de az Origo Zrt. berkein belül folytatja tovább működését a Travelo.hu. A médiacsoport ezzel a lépéssel tovább kívánja növelni tartalomszolgáltató szerepét az utazási szegmensben.

2017. március 7. 15:05

Senki nem marad le a Magenta 1 koncertről

Telt ház lesz a Telekom zártkörű koncertjein, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép. A túljelentkezés miatt a Telekom élő streamen teszi lehetővé ügyfeleinek és minden érdeklődőnek, hogy távolról is élvezhessék a különleges produkciót.

2017. február 4. 09:35

A Magyar Telekom eladta az Origo-t

A Magyar Telekom megállapodást írt alá a New Wave Media Kft.-vel az Origo Zrt.-ben meglevő 100%-os tulajdoni részesedésének eladásáról körülbelül 13,2 millió euró (hozzávetőleg 4,2 milliárd forint) értékben. A tranzakció zárására várhatóan 2016 első negyedévében kerül sor.

2015. december 18. 08:05

A Videán osztja meg tartalmait a Central Médiacsoport

Az utóbbi évek tanúsága szerint, egy hírsite-nak ma már nem elég csupán megosztania videós anyagokat, de önálló rovattal, saját mozgóképes tartalmakkal is rendelkeznie kell.

Kulcsszavak: Videa Origo
2015. december 15. 16:26

Élőben követhető lesz a Quimby újévi koncertje

Nagybetűs felszabadultságot, próbatermi csomagolásban megvalósuló, teltházas Varázszenét ígér a Telekom jóvoltából az ország szinte bármely pontján élőben követhető újévi koncertjére a Quimby.

Kulcsszavak: zene Origo HD streaming Telekom
2014. december 31. 11:52

Hárman is távoznak a Magyar Telekom Csoport felsővezetéséből

A Magyar Telekom ma bejelentette, hogy Pataki Róbert, a Társaság Üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese, 2014. november 6-ai hatállyal távozott a Társaságtól. Két másik embertől is megválik a cég: az üzletfejlesztési igazgatótól és az Origo vezérigazgatójától is elbúcsúznak. 

2014. november 7. 13:38

Saját gyártású műsorok az OzoneNetwork és a LifeNetwork csatornákon

November elsejétől az OzoneNetwork és a LifeNetwork csatornák nemcsak frissített arculattal jelentkeznek, hanem innentől HD minőségben is elérhetővé válnak. Ősszel új, saját gyártású műsorok is felkerülnek a programkínálatba. Ennek köszönhetően az Origo Zrt. televíziós csatornáihoz igazolta Hadas Krisztát, Katus Attilát és Szebeni Istvánt.

Kulcsszavak: TV műsor Origo HD
2014. október 8. 11:21

Éjfélkor vége az iWiW-nek

Ahogy korábban írtunk róla, június 30-án, azaz ma éjfélkor végleg bezár az iWiW, az egykor legnépszerűbbnek számító magyar közösségi oldal. Aki ma délig igényelte digitális időkapszuláját, az még megmenthette profilját, a többieké viszont végleg törlődik.

2014. június 30. 14:03

A Magyar Telekom cáfolja a sajtóban megjelent találgatásokat

A Magyar Telekom hivatalos állásfoglalásban reagál a napokban a hazai sajtóban megjelent találgatásokra, melyek Sáling Gergő, az Origo.hu főszerkesztőjének leváltása körül alakultak ki.

Kulcsszavak: Magyar Telekom Origo
2014. június 5. 17:11

Vége az iWiW 12 éves pályafutásának

Nemsokára hivatalosan is megszűnik a magyar közösségi oldal, az iWiW. Június 30-án végleg lekapcsolják a 12 éve működő szolgáltatást, amely fénykorában Magyarország leglátogatottabb portálja volt.

2014. május 15. 10:38

Sáling Gergő az Origo új főszerkesztője

Sáling Gergő az Origo új főszerkesztője - az Origo Zrt. vezetőségének bejelentéséről szóló hír kedden jelent meg a portálon.

Kulcsszavak: Origo média
2013. november 5. 10:42

Távozik az Origo főszerkesztője

Közös megegyezéssel október elsejével távozik az Origo főszerkesztője, Gazda Albert - közölte a hírportál.

Kulcsszavak: média Origo
2013. szeptember 25. 09:28

Játékboltot nyitott az Origo

Az Origo Zrt. az árucikkek kiválasztásakor az értékközvetítést és a képességek fejlesztését, tehát a hasznos, kreatív és minőségi játékokat helyezte előtérbe, de a kínálatban megtalálhatók divatos slágertermékek is. A jatek.origo.hu-n lehet kategóriák, korosztályok és árak alapján is keresni, de tippeket is kapunk, ha tudjuk kinek, de azt nem, hogy mit vegyünk.

Kulcsszavak: játék webshop Origo
2011. november 23. 20:52

Ajánlhatom az Ön figyelmébe ezeket az olvasnivalókat is?

Az Origo a Gravity ajánlórendszerét integrálja tartalomszolgáltatásba, mellyel célja a látogatói élmény fokozása, valamint az első egyénre szabott tartalmat ajánló hazai hírportál megteremtése. A legnagyobb hazai hírportál három hónapon át versenyeztette a piacon elérhető ajánlórendszereket. A 2011 júniusa és augusztusa között zajló, négy ajánlórendszer A/B tesztes versenyét végül a Gravity R&D nyerte meg.

Kulcsszavak: Origo Gravity szerkesztés
2011. október 25. 13:34

Gazda Albert az Origo új főszerkesztője

Gazda Albert veszi át az Origo főszerkesztői tisztét november 2-tól - tájékoztatta a hírportál pénteken az MTI-t.

Kulcsszavak: Origo
2011. október 21. 13:46

Távoznak az Origo vezetői

Október elsejétől, közös megegyezéssel távozik az Origo portál éléről Weyer Balázs főszerkesztő és Nádori Péter, az Origo.hu internetes újság főszerkesztője.

Kulcsszavak: Origo
2011. szeptember 29. 19:01

Origo-HomeSys szándéknyilatkozat: februártól tévén jöhet az internet

HomeSys Media és az Origo szándéknyilatkozatot írtak alá – jelentette be a HomeSys vezetője. Február közepétől a HomeSys által fejlesztett speciális set-top-box-on keresztül, a tévéből érhetjük el az IWIW-es ismerőseinket, vagy nézhetjük a Videa, a Life.hu legújabb internetes tartalmait.

2011. január 24. 07:24

Megújult klubrendszer az iWiW-en

Megújult klubrendszer, azaz új design, átláthatóbb kezelőfelület, egyszerűbb klub létrehozás hazánk legnagyobb közösségi oldalán.

2010. november 8. 16:45

Új mobil [origo] portál

Hamarosan m.origo.hu címen elérhető új mobil [origo] portál indul, amely a T-Mobile-előfizetők számára böngésző kezdőlapként beállított t-zones és a web’n’walk oldalakat váltja fel.

Kulcsszavak: mobilszolg Origo
2010. október 26. 16:21

„Lájkolni” mindenki tud, de az iWiW ennél többet is

Az „Osztom”, „Zsír” és „Simizném” gombokkal az iWiW csapata újraértelmezte, és alaposan felfrissítette a megszokott Tetszik és Megosztom gombokat, amelyek már minden komolyabb honlapon elterjedtek, de eddig új jelzőkkel nem bővültek. Ráadásul mostantól nem muszáj kedvelni, utálni is lehet.

Kulcsszavak: Origo iWiW web2
2010. október 22. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01