Pázmány Egyetem kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Pázmány Egyetem

Digitális tananyagok az informatikusképzésben

Új digitális tananyagokkal képzik szeptembertől az informatikus hallgatókat az ELTE-n, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen (PPKE) és a Műegyetemen (BME).

2014. június 21. 13:16

BeeSmarter – 24 órás Mobil Programozó Csapatverseny

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kara (PPKE-ITK), a Magyar Villamosmérnök- és Informatikushallgatók Egyesületével (MAVE) és a Magyar Telekommal közösen kétfordulós, mobil programozói versenyt hirdet BeeSmarter néven. A szervezők elsősorban háromfős egyetemista és középiskolás csapatok nevezését várják.

2013. január 25. 13:39

Egyetemi IT kar települ Esztergomba

Esztergom önkormányzata egy oktatási épületegyüttest és több milliárd forintot biztosít a Pázmány Péter Katolikus Egyetemnek, hogy az intézmény a városban indítsa be információs technológiai karát. Európában a londoni Imperial College mellett a PPKE kara az első, ahol az új iparág és kutatási irány oktatása folyik.

2009. január 7. 08:22

Újonnan induló szakirányú informatikai továbbképzések a Pázmányon

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kara és a Pannon Egyetem (Veszprém) Műszaki Informatikai Kara egyetemi végzettséggel rendelkezők át- és továbbképzése céljából szakirányú posztgraduális képzéseket indít.

2006. szeptember 7. 16:37

Informatikai kar a Pázmány Egyetemen

Megkezdődött az oktatás a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új, Információs Technológia karán. A képzésben államilag finanszírozott formában jelenleg 90 hallgató vesz részt, ám a tervek szerint a karon tanulók száma a jövőben maximum 150-re bővülhet.

2001. szeptember 24. 07:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás