PGP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PGP

PGD tikosítással védhetjük Facebook-fiókunkat

A Facebook egy új lehetőséget adott a felhasználók kezébe, amellyel védhetik fiókjukat. A közösségi oldal világszerte támogatja a PGP titkosítási kulcsok használatát.

Kulcsszavak: PGP titkosítás Facebook
2015. június 2. 16:41

Új generációs PGP adattikosító termékek

A PGP Corporation a mai napon bejelentette új generációs PGP adattikosító termékeinek piaci bevezetését.

Kulcsszavak: Piksys security PGP
2005. május 12. 12:42

Symantec: újabb védelmi réteg titkosított e-mailekhez

A PGP és a Symantec bejelentette, hogy a vállalati védett levelezést és a víruskeresést egyesítve lehetővé tevő megoldást szállít.

Kulcsszavak: security Symantec PGP
2004. május 1. 12:35

Moore törvénye: Veszélyt jelent a személyes adatok biztonságára

[fsimage 2 left] Moore törvénye jelenti a legnagyobb veszélyt a személyes adatok biztonságára, állítja Phil Zimmermann, a Pretty Good Privacy titkosítási technológia kifejlesztője.

Kulcsszavak: PGP security
2003. május 1. 20:30

Új tulajdonosnál újulnak meg a PGP termékek

Közel egyéves szünet után megújulnak a PGP adattitkosító rendszerek. Bár a Network Associates már tavaly októberben bejelentette, hogy értékesíteni kívánja a PGP-üzletágat, a megfelelő új tulajdonos kiválasztására csak 2002 augusztusában került sor. A vevő az újonnan alakult, amerikai székhelyű PGP Corporation.

2002. szeptember 3. 18:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás