PGP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PGP

PGD tikosítással védhetjük Facebook-fiókunkat

A Facebook egy új lehetőséget adott a felhasználók kezébe, amellyel védhetik fiókjukat. A közösségi oldal világszerte támogatja a PGP titkosítási kulcsok használatát.

Kulcsszavak: PGP titkosítás Facebook
2015. június 2. 16:41

Új generációs PGP adattikosító termékek

A PGP Corporation a mai napon bejelentette új generációs PGP adattikosító termékeinek piaci bevezetését.

Kulcsszavak: Piksys security PGP
2005. május 12. 12:42

Symantec: újabb védelmi réteg titkosított e-mailekhez

A PGP és a Symantec bejelentette, hogy a vállalati védett levelezést és a víruskeresést egyesítve lehetővé tevő megoldást szállít.

Kulcsszavak: security Symantec PGP
2004. május 1. 12:35

Moore törvénye: Veszélyt jelent a személyes adatok biztonságára

[fsimage 2 left] Moore törvénye jelenti a legnagyobb veszélyt a személyes adatok biztonságára, állítja Phil Zimmermann, a Pretty Good Privacy titkosítási technológia kifejlesztője.

Kulcsszavak: PGP security
2003. május 1. 20:30

Új tulajdonosnál újulnak meg a PGP termékek

Közel egyéves szünet után megújulnak a PGP adattitkosító rendszerek. Bár a Network Associates már tavaly októberben bejelentette, hogy értékesíteni kívánja a PGP-üzletágat, a megfelelő új tulajdonos kiválasztására csak 2002 augusztusában került sor. A vevő az újonnan alakult, amerikai székhelyű PGP Corporation.

2002. szeptember 3. 18:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás