PHP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PHP

2. PHP RoadShow, Tiszaújváros

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya 2004. augusztus 21-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tart. A rendezvény lehetőséget ad a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Kulcsszavak: roadshow konferencia PHP NJSZT
2004. augusztus 11. 17:50

PHP konferencián az Interware

Immár második alkalommal került megrendezésre a Magyarországi PHP konferencia, amely az előző évi rendezvény sikere alapján idén még gazdagabb szakmai tartalommal és újdonsággal várta látogatóit.

2004. március 31. 12:15

Majdnem félezren a 2. PHP Konferencián

A szombati esőnap ellenére változatlanul népszerűnek bizonyult a PHP nyelv hazai kedvelői körében a másodjára megrendezett szakkonferencia, 400-nál többen jöttek el.

2004. március 29. 11:54

A 2. Magyar PHP Konferenciát rendezzük a hét végén

Tegnap adtuk hírül a PHP5 megjelenését. A PHP azonban Magyarországon egyébként is hírforrás. Igen lelkes hívői vannak. Annyira, hogy a hét végén már a 2. magyar konferenciát rendezik a hívői a zuglói ELTE Radnóti Gyakorlóban.

2004. március 24. 13:51

PHP 5 RC1-es változat, SOAP támogatással

Az Apache hátterű PHP Group bejelentette, hogy készen van a webhelyeken egyre népszerűbb PHP nyelv 5. kiadásának az RC1-es bétaváltozata.

Kulcsszavak: programozás PHP
2004. március 23. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

Online, angol nyelvű képzésekkel folytatja nemzetközi terjeszkedését a Codecool programozóiskola. Legújabb, tisztán online mentorálással futó, junior front end fejlesztői kurzusuk és a hétvégi full stack tanfolyamuk már kizárólag angol nyelven is elérhető, így minden akadály elhárul az elől, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak hozzá diákok. A magyar állampolgárok számára ráadásul áfamentesen vehető igénybe az akkreditált nemzetközi front end kurzus.

2021. február 1. 14:47