PSZÁF kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PSZÁF

A PSZÁF-é az év legjobb kormányzati honlapja

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) honlapja nyerte el az "Év Honlapja 2010" díjat a kormányzat kategóriában.

Kulcsszavak: e-government website PSZÁF
2010. december 8. 08:11

Spórolásra nevel a PSZÁF új honlapja

Spórolásra nevel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) új honlapja, amely a takarékossági világnap alkalmából egyebek mellett közérthető termékismertetőkkel, kérdéssorokkal, pénzügyi szótárral, öngondoskodó kalkulátorral, valamint online pénzügyi fogyasztóvédelmi fórummal bővül.

2010. november 2. 09:50

Hitel- és lízingválasztó program indult a PSZÁF honlapján

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a lakossági ügyfelek tájékozódását segítő hitel- és lízingválasztó programot indított el honlapján, az első lépcsőben mintegy 50 pénzügyi vállalkozás 400 konstrukciója vált elérhetővé és összehasonlíthatóvá.

Kulcsszavak: PSZÁF bank bankszolg
2010. április 6. 09:04

Internetes költségszámító programokkal segíti a fogyasztókat a PSZÁF

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) újabb internetes költségszámító programokkal, ingyenes nyomtatott kiadványokkal és pályázatokkal segíti a fogyasztók eligazodását a pénzügyi termékek között.

Kulcsszavak: PSZÁF
2009. december 21. 10:27

A PSZÁF felfüggesztette az Externetre adott vételi ajánlat elbírálását

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) hétfőn felfüggesztette a BIRDCOM Tanácsadó Kft. Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.-re tett nyilvános vételi ajánlatának elbírálását, mindaddig amíg érdemi döntés nem születik egy folyamatban lévő, az ajánlattevővel szemben indított piacfelügyeleti eljárásban - olvasható a hatóság honlapján.

2009. július 8. 09:20

Új honlapra írt ki közbeszerzést a PSZÁF

Új internetes és intranetes portálra írt ki egyszerűsített közbeszerzést a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), az ajánlattételi felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2008. július 1. 09:00

Hungary Hyip: újabb felügyeleti figyelmeztetés

Egyelőre nincs foganatja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) figyelmeztetésének, egyre nő a www.hungaryhyip.com honlapon befektetők száma.

Kulcsszavak: PSZÁF
2007. február 15. 09:02

PSZÁF: Hatmillió forintos bírság a Magyar Telekomnak

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 6 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Telekom Nyrt.-re és figyelmeztette a Társaságot: tartsa be a befektetők rendszeres tájékoztatási kötelezettségére vonatkozó jogszabályokat.

Kulcsszavak: PSZÁF jog Magyar Telekom
2006. július 25. 16:23

PSZÁF - 2,5 millió forint bírság az econet.hu-nak

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2,5 millió forintra bírságolta az econet.hu Informatikai Rt.-t a tájékoztatási szabályok megsértése miatt - közölte a PSZÁF hivatalos honlapján.

Kulcsszavak: PSZÁF +céginfo Econet.hu
2005. október 3. 09:01

Az econet.hu Rt. közleménye könyvvizsgálatával kapcsolatban

Az econet.hu Rt. és Dr. Matukovics Gábor könyvvizsgáló a társaság könyvvizsgálatával kapcsolatban a sajtóban megjelent hírekre reagálva az alábbiakról tájékoztatja a befektetőket és a szélesebb közvéleményt:

Kulcsszavak: PSZÁF +céginfo Econet.hu
2005. szeptember 28. 19:35

Az econet.hu bírósági kereset nyújtott be a PSZÁF határozata ellen

Az econet.hu Rt. keresetet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz a részvényeinek felfüggesztését elrendelő felügyeleti határozat ellen - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2005. szeptember 21. 09:04

Informatikai vizsgálatok pénzügyi szervezeteknél

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) informatikai ellenőrzései során gyakran tapasztalja, hogy a cégek üzleti és informatikai stratégiai tervei hiányoznak, vagy nem épülnek egymásra, az informatikai szervezetek alulméretezettek és a nyilvántartások is hiányosak.

Kulcsszavak: PSZÁF átszervezés trend
2003. május 28. 08:46

Konferencia az elektronikus kormányzásról – ÁSZ, APEH, PSZÁF

Az elektronikus kormányzás lehetősége, eszközei a számvevőszéki ellenőrzések előkészítését nagymértékben segítheti - hangoztatta Bihary Zsigmond, az Állami Számvevőszék főigazgatója szerdán Budapesten egy szakmai konferencián.

2003. április 10. 08:22

Az év internetes bankja

Az év internetes bankja Magyarországon pályázat idei győztese a CIB Bank lett, különdíjat kapott az Inter-Európa Bank, az OTP és a Raiffeisen Bank. A pályázaton összesen tíz lakossági internetes bankolási lehetőséget nyújtó pénzintézet vett részt. (A hír az eredményhirdetéskor elhangzott értékelésekkel frissítve, bővítve: 2002. dec. 10. 15:34)

2002. december 10. 14:20

Használt számítógépek hátrányos helyzetű iskoláknak a PSZÁF-tól

Iskolakezdésre közel 80 darab használt számítógépet osztott ki térítésmentesen 40 rászoruló általános és középiskola számára a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) - tájékoztatta az MTI-t a szervezet sajtószóvivője hétfőn.

Kulcsszavak: PSZÁF oktatás
2002. szeptember 3. 07:09

Befolyások közzétételét kérte a PSZÁF - Synergon, Novotrade

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) felszólította a Davon Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.-t és az RCX Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.-t, tájékoztasson a Synergon Informatikai Rt.-ben meglévő részesedéséről, a Német Befektetési Társaság Rt.-t a Novotrade Befektetési Rt.-ben lévő részesedésének újbóli közzétételére kötelezte. Ezek teljesítésére 8 napot adott a PSZÁF.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon PSZÁF
2001. október 17. 07:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

A Bosch új PCR tesztet fejlesztett ki a SARS-CoV-2 kórokozó kimutatására szolgáló Vivalytic elemző eszközéhez. A teszt 39 perc alatt megbízható eredményt ad, és jelenleg világszerte a leggyorsabb polimeráz láncreakciós (PCR) teszt. A Bosch új tesztjét kifejezetten mobil tesztközpontokban, például autópálya-töltőállomásokon vagy repülőtereken történő használatra fejlesztette ki. 

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás