PanTel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PanTel

Erősebb alternatív szolgáltató a piacon

A korábban Invitel, Hungarotel, illetve Pantel néven ismert társaságok egyesültek, létrehozva a magyar vezetékes piac vezető, egyértelműen első számú alternatív távközlési szolgáltatóját.

2007. június 14. 17:50

A PanTel és a Wiera kísérleti mobil VoIP szolgáltatást indít

A PanTel és a Wiera bemutatta Mobil VoIP (Voice over Internet Protocol) kísérleti szolgáltatását, amely elsőként teszi lehetővé Magyarországon a WLAN hálózatok feletti mobiltelefonálást vezetékes telefonszámmal.

2007. április 2. 14:43

Valódi „meztelen” ADSL a PanTel-től

A PanTel március 1-jétől elsőként kínál Magyarországon igazi – a szó szoros értelmében vett – “naked”, azaz MEZTELEN ADSL-t. A vezető alternatív szolgáltató jelenleg T-Com területen kínálja új szolgáltatását azoknak az ügyfeleknek, akiknek nincs szükségük vezetékes telefonelőfizetésre, de szeretnének szélessávon kíváló minőségben internetezni.

Kulcsszavak: ADSL DSL PanTel Pantel
2007. március 2. 13:35

A legtöbb számot a PanTelhez hordozták

A magyar távközlési piacon 2004 januárja óta van lehetőség a számhordozásra: tavaly december végéig több mint 173 ezer számot vittek át más szolgáltatóhoz az előfizetők, a legtöbbet, 37 százaléknyit a PanTelhez.

Kulcsszavak: PanTel +céginfo
2007. február 19. 09:32

A 3C a PanTel segítségével országos lefedettséghez jut

A 3C összekapcsolási szerződést írt alá a PanTel Kft-vel és ezáltal képes összekötni hálózatát a magyar távközlési piac valamennyi vezetékes és mobilszolgáltatójával.

2006. április 11. 19:34

ADSL2: Elsőként PanTeltől

Az ADSL2 szolgáltatás főbb jellemzője az akár 12 Mbit/s sebességű ADSL hozzáférés ami néhány héten belül - leállás és üzemszünet nélkül - ADSL2+ kódolásra történő átállással akár 24 Mbit/s-ig bővíthető.

Kulcsszavak: Pantel PanTel ADSL
2005. november 15. 12:43

Pantel: ingyen ADSL és aracsony tarifák vállalkozásoknak

A PanTel ma bejelentette, hogy október 3-tól új, rendkívül kedvező árfekvésű telefonos és internetes díjcsomagokat kínál kis- és középméretű vállalkozások számára.

2005. szeptember 30. 10:04

Hungarotel, PanTel: karcsúsítás - új termékek, díjcsomagok várhatók

A Hungarotel Rt. és a PanTel Távközlési Kft. (a HTCC Csoport két vezető cége) a csoport létrejötte óta elért eredményekről, valamint jövőbeli terveiről tájékoztatta szerkesztőségünket.

Kulcsszavak: Hungarotel PanTel
2005. szeptember 2. 11:20

Távozik Mulder a PanTel éléről

Bár a legutóbbi időkig úgy volt, hogy a HTCC átalakulását még ez év végéig segíti, most mégis közös megegyezéssel, június 30-án távozik posztjáról és a vállalatcsoporttól Jan Mulder, a PanTel vezérigazgatója és a HTCC igazgató tanácsának a tagja.

Kulcsszavak: Pantel PanTel CIO +céginfo
2005. június 27. 19:21

Egyre több telefonszámot hordoznak

Az elektronikus hírközlési törvény tavaly év eleji hatályba lépése óta mintegy 60 000 telefonszámot hordoztak el az előfizetők régebbi szolgáltatójuktól. Legtöbbjük, 36 000-nél is több telefonszám gazdája a PanTelt választotta.

Kulcsszavak: PanTel
2005. április 21. 10:46

Pantel: Telefon és internet kis- és középvállalatok számára

A PanTel Távközlési Kft. bejelentette, hogy mától új, a magyar piacon alighanem egyedülálló távközlési szolgáltatáscsomagot kínál kis- és közepes méretű vállalkozások részére.

2005. április 5. 14:16

A HTCC megszerezte a PanTel egészét a KPN-től

Az Egyesült Államokban bejegyzett Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) hétfőn bejelentette, hogy befejezte a Royal KPN NV-el véghezvitt tranzakcióját, megszerezte a KPN-től a PanTelt 17 millió euróért.

Kulcsszavak: Pantel PanTel +céginfo HTCC
2005. március 1. 09:02

PanTel: messzebbről és gyorsabban

A PanTel megállapodást kötött a jelenlegi 3,5 GHz-es PMP mikrohullámú berendezéseit szállító Siemens Rt.-vel WiMAX technológiát alkalmazó rádiós berendezések teszteléséről.

Kulcsszavak: Wi-Fi PanTel
2004. november 18. 20:00

A HTCC megszerezte a PanTel kisebbségi részesedését

Az Egyesült Államokban bejegyzett Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) szerdán bejelentette, hogy lezárta a PanTel RT. két kisebbségi tulajdonosának együttesen 24,9 százalékos részesedése átvételével kapcsolatos ügyletet.

Kulcsszavak: PanTel HTCC
2004. november 11. 09:20

A PanTel-hez "hordták" eddig a legtöbb telefonszámot

Az Elektronikus Hírközlési Törvény év eleji hatályba lépése óta mintegy 37 000 telefonszámot hordoztak el az előfizetők régebbi szolgáltatójuktól. Legtöbbjük, közel 26 000 telefonszám gazdája a PanTel Rt-t választotta.

Kulcsszavak: távközlés Pantel PanTel
2004. október 19. 11:30

Személyi változások a PanTelnél

A PanTel Rt. igazgatósága a napokban személyi változtatásokról hozott döntést, melynek következtében ez év október elejétől három új vezető kerül a vállalat kereskedelmi és marketingterületeinek élére.

Kulcsszavak: PanTel
2004. október 12. 18:33

PanTel: Az önkormányzatok lehetőségei a távközlésben

A PanTel Rt. szakmai konferenciát tartott helyi és megyei önkormányzatok vezető tisztségviselői részére. A távközlési szolgáltató tájékoztatást nyújtott a távközlési piacnyitást követően kialakult helyzetről és az intézmények ezzel kapcsolatos megtakarítási lehetőségeiről.

2004. október 11. 12:34

A HTCC megszerzi a PanTelt

Az Egyesült Államokban bejegyzett Hungarian Telephone and Cable Corp. (HTCC) bejelentette, hogy megállapodásra jutott a PanTel két részvényesével azok 24,9 százalékos részesedésének kivásárlásáról. Ezzel a HTCC-nak gyakorlatilag 100 százalékos tulajdona lesz a magyarországi PanTel Rt., miután korábban a HTCC már annak 75,1 százalékát megszerezte a társaságot előtte tulajdonló holland KPN távközlési társaságtól.

Kulcsszavak: Pantel PanTel +céginfo HTCC
2004. szeptember 28. 12:05

A KPN eladja a PanTelt - háttér

A holland KPN N.V. távközlési vállalat csütörtökön bejelentette, hogy elvi megállapodásra jutott a Hungarian Telephone and Cable Corporationnal (HTCC) magyarországi távközlési üzletágának eladásáról. A tranzakció a KPN adósságcsökkentési programjának része.

Kulcsszavak: PanTel KPN
2004. május 7. 08:21

PanTel: az EU-csatlakozás után még kedvezőbb árak

A PanTel Rt. 2004. május 1-jétől kedvezőbb percdíjakat kínál az Európai Unió tagországaiba telefonáló ügyfeleinek. A távközlési szolgáltató új előfizetői meglévő telefonszámaikat is megtarthatják.

Kulcsszavak: vezetékes PanTel
2004. május 6. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49