Panda Software kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Panda Software

A privátszféra a kibertámadások új célpontja

A személyes adatokat tároló digitális eszközök számának és használatának növekedésével párhuzamosan a privátszférát célzó kibertámadások sokasodására számít az idén a PandaLabs kiberbiztonsági vállalat.

2015. január 20. 16:36

Emelt hívásdíjat okozhatnak az androidos vírusok

Rohamléptekkel emelkedik a kifejezetten androidos mobilokra írt rosszindulatú szoftverek száma, és aki nem elég óvatos, annak könnyen rámehet a gatyája a telefonszámlára.

2014. december 12. 17:42

Nőtt a kártevők és férgek száma a Panda elemzése alapján

2014 második negyedévében a Panda Security elemzése alapján 15 millió fajta új rosszindulatú szoftver jelent meg. Ebben a periódusban a fertőzöttségi szint világszerte elérte a 36,8%-ot.  Az okostelefonok elleni támadások száma is nőtt.

2014. szeptember 23. 15:35

Panda a vírusirtók élén

A Panda Cloud Antivirus ismerte fel a legtöbb számítógépes fenyegetést az AV-Comparatives legfrissebb tesztjén. Az AV-TEST laborjának próbáján szintén a Panda Security terméke érte el a legjobb pontszámot a detektálás és a teljesítmény terén.

2014. augusztus 19. 16:41

Több mint egymillióan tölthettek le a Google Play áruházból egy kártevőt

A Panda Security több kártékony alkalmazást azonosított a Google Play áruházban, melyek a felhasználókat emelt díjas SMS-eket küldő szolgáltatásra regisztrálja a hozzájárulásuk nélkül. Ezek az új kártevők eddig minimum 300 000 felhasználót fertőztek meg, de a letöltések száma eléri az 1,2 milliót.

2014. február 15. 19:10

Panda a felhőben: Központilag menedzselhető védelemi megoldás KKV-knak

A Panda Security továbbfejlesztett Cloud Office Security védelmi megoldása olyan szolgáltatást tesz lehetővé az üzemeltetők számára mely segítségével különböző partner cégeik egyes gépeit, laptopjait, szervereit egy felületen, tudják ellenőrizni és menedzselni.

2012. május 16. 10:13

Fekete adatkereskedelem a Facebookon és a Twitteren

A Cyberbűnözők lopott információkat vesznek és adnak el online boltokban, fórumokon és közösségi oldalakon keresztül – tudhatjuk meg a PandaLabs felméréséből.  A PandaLabs cyberbűnözőnek adta ki magát, hogy bejusson erre az online feketepiacra, ahol banki információk, bankkártya számok, jelszavak és egyéb információk kaphatók. A legtöbb illegális vállalat több fórumot is használ a kereskedelemhez, a PandaLabs emberei most a Facebookon és a Twitterern működő illegális kereskedelmet térképezték fel.

 

 

2011. január 22. 13:00

A vírusok negyede USB-Stickről jön

Napjainkban egyre inkább vírushordozóvá válnak a pendrive-ok, ugyanis a fertőzések negyedéért a kártevőt tartalmazó adathordozók tehetők felelőssé.

2010. augusztus 28. 18:48

Panda Security 2011: "bolondbiztos" védelem

A kiskereskedelemben hivatalosan megvásárolható a Panda 2011-es termékcsoportja, amely a közösség erejét felhasználva még hatékonyabban véd a kártevőktől. A kliens - Windows 7 alól futtatva - 50%-os sebességnövekedést ért el.

2010. július 28. 18:58

Új jelszólopó technika

Megjelent a Panda Security második negyedévi jelentése, amelyből kiderül: új adathalász-technikával próbálkoznak a kiberbűnözők. Tajvan, Oroszország és Törökország még mindig az élen jár a fertőzött gépek tekintetében.

2010. július 5. 18:05

Fejlesztették a Panda Cloud Antivirust

A Panda Security közlése szerint a megjelenése óta közel tízmilliósra nőtt a Panda Cloud Antivirust használók tábora. A „felhőalapú” vírusirtó további fejlesztéseken esett át.

2010. június 9. 16:14

Vírusrekord 2009-ben: 25 millió új fenyegetés

A Panda Security megjelentette a tavalyi évet elemző éves jelentését, amelyből többek között kiderül: 2009 a spam éve, ráadásul soha nem volt még ennyi online fenyegetés.

Kulcsszavak: Panda Software vírus spam
2010. január 8. 08:38

15 százalékkal nőtt a vírusokkal fertőzött gépek száma szeptemberben

A Panda Security szoftverbiztonsági cég felmérése szerint szeptemberben augusztushoz képest 15 százalékkal nőtt a vírusokkal, pontosabban mindenféle rosszindulatú kódokkal fertőzött számítógépek száma világszerte.

Kulcsszavak: Panda Software security
2009. szeptember 30. 12:04

Letölthető a Microsoft ingyenes vírusirtója

A Microsoft keddtől letölthetővé tette Security Essentials ingyenes antivírusprogramjának végleges változatát, ami az angol és még vagy tucatnyi Windows nyelvi verzióhoz máris letölthető.

Kulcsszavak: Panda Software security
2009. szeptember 30. 08:03

Új biztonsági megoldások vállalatoknak

Megjelent a Panda CSS új verziója: a Panda Security for Business, a Panda Security for Business with Exchange és a Panda Security for Enterprise mellett a Panda AdminSecure is kapott néhány újítást.

Kulcsszavak: Panda Software security
2009. augusztus 1. 10:55

Nagyvállalati védelem kisvállalatoknak

A Panda GateDefender Integra új verziója a nagyvállalatok védelmi színvonalát hozza a kis- és középvállalkozások szintjére: a készülék minden védelmi alkalmazást egy hardvereszközben egyesít.

Kulcsszavak: Panda Software security
2009. június 17. 14:38

A Facebookon és "YuoTube"-on terjednek a hamis vírusirtók

Töretlenül terjednek azok a hamis vírusirtók, amelyek elsősorban a felhasználók naivságát és számítástechnikai ismereteinek hiányát használják ki. A legújabb variánsok ismét a Facebookot szemelték ki maguknak.

2009. május 20. 17:45

Letöltésajánló: ingyenes vírusirtó a Pandától

A Panda Security kiadta az első, a felhasználók számítógépét csupán minimális mértékben megterhelő Cloud-Computing alapokra épülő ingyenes vírusirtóját.

2009. május 11. 14:46

Megtámadták a Pandát

Tegnap - 2009. május 4-én - a késő esti órákban a Panda Security leállította egy régi domainjének elérhetőségét, mert ismeretlen elkövetők valószínüleg feltörték azt.

2009. május 5. 09:44

Nem terheli a gépet a Panda új, ingyenes vírusirtója

A Panda Security kiadta az első, a felhasználók számítógépét csupán minimális mértékben megterhelő Cloud-Computing alapokra épülő ingyenes vírusirtóját.

Kulcsszavak: vírus Panda Software
2009. május 1. 08:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás