Panda Software-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Panda Software-hu

Megtízszereződött a Mac-es vírusok száma

A Panda Security elemzése szerint alig egy év alatt majd tízszeresére nőtt az Apple gépeit érintő vírusok, fenyegetések száma.

2011. február 5. 07:05

Több millió Twitter fiókot fertőzött meg a "Rainbow"

Egy azóta már kijavított hibát használt ki a „Rainbow” féreg, amely hihetetlen sebességgel terjedt a Twitter-fiókok között, több milliót megfertőzve. A Panda Security szakemberei szerint ez tekinthető az első igazán komoly Twitter-járványnak – az egész egy délelőtt leforgása alatt ment végbe.

2010. szeptember 22. 11:05

Panda Security 2011: "bolondbiztos" védelem

A kiskereskedelemben hivatalosan megvásárolható a Panda 2011-es termékcsoportja, amely a közösség erejét felhasználva még hatékonyabban véd a kártevőktől. A kliens - Windows 7 alól futtatva - 50%-os sebességnövekedést ért el.

2010. július 28. 18:58

Fejlesztették a Panda Cloud Antivirust

A Panda Security közlése szerint a megjelenése óta közel tízmilliósra nőtt a Panda Cloud Antivirust használók tábora. A „felhőalapú” vírusirtó további fejlesztéseken esett át.

2010. június 9. 16:14

A Twittert használja fel az új kártevő

Többek között a Twitter népszerűségét használja fel egy új kártevő: a Panda Security jelentése szerint a kémprogram a szociális hálózatok álcája alól fertőz.

2010. február 19. 17:55

A böngésző figyelmeztet a veszélyes oldalakra

A Panda Security új, ingyenes kiegészítőjével a böngésző felkészíthető arra, hogy a veszélyes weblapokat magától jelezze.

2009. augusztus 9. 12:57

Megtámadták a Pandát

Tegnap - 2009. május 4-én - a késő esti órákban a Panda Security leállította egy régi domainjének elérhetőségét, mert ismeretlen elkövetők valószínüleg feltörték azt.

2009. május 5. 09:44

Közösségi vírusirtás: ötmillió gépből álló védelem

A Panda már idén elérhetővé teszi a 2009-es termékekben debütáló „Kollektív Intelligencia” modellt, amit a CHS-sel közösen mutat be. A cég szerint az új megközelítés teljesen megreformálja a vírusirtást.

2008. szeptember 1. 14:34

Arculatváltás a Pandánál

Megújult a Panda Security honlapja. Az újítások egyfajta központosítási törekvés eredményei.

2008. július 8. 10:59

Óriási digitális tudatlanság Magyarországon - óvatosságra int a Panda

A Panda Security az Internethajó című rendezvény kapcsán hívta fel a figyelmet arra a jelenségre, amely az internetpenetráció terjedésével egyre nyilvánvalóbbá válik Magyarországon, s amely leginkább „digitális tudatlanságnak” nevezhető.

2008. május 26. 18:37

Bárki "adathalászkodhat", már szaktudás sem kell!

Több "adathalász-felszerelésre" bukkantak a Panda Security szakemberei a napokban. Az ingyenesen hozzáférhető online eszköztár segítségével akár a laikusok is beszállhatnak egy hihetetlenül jövedelmező, illegális üzletágba.

2008. május 15. 12:30

Figyelmetlen vírusirtók nehezítik a cégek helyzetét

A PandaLabs 2007-es, kiterjedt vizsgálata szerint bajban vannak a cégek: mintegy 72%-uknál a telepített biztonsági alkalmazások ellenére is fellelhetőek voltak kártékony szoftverek.

2008. április 15. 08:45

Panda: 100 ezer forint a tiszta gépekért

A Panda Security országos kampányt indított a „tisztább gépekért”: 100 ezer forintot ajánlott fel azoknak a cégeknek, ahol teljesen vírusmentes a hálózat.

2007. október 27. 08:23

Százmilliós oktatási támogatás a Pandától

Közel százmillió forintnyi támogatást osztott ki az idei évben a Panda Security a magyarországi oktatási intézményeknek szoftver formájában. Az akció a tavalyi, nagy sikerrel zajló közoktatási pályázat meghosszabbítása, melynek keretében a 100. nyertes pályázó vehette át a pályázaton jelentős kedvezménnyel kínált biztonságtechnikai csomagot.

2007. szeptember 26. 14:42

Harry Potter halott

Ezzel az üzenettel próbálja sokkolni a felhasználókat egy, a Panda Software által frissen felfedezett vírus. Némiképp azonban ellentmond önmagának, hiszen létrehoz egy Harry Potter nevű felhasználót is.

2007. július 12. 10:03

Stratégiai partnerség a Panda és a Nero között

Hosszútávú, stratégiai partnerséget kötött a Panda Software és a Nero AG. A két piacvezető cég a gazdasági előnyöknél jóval többet vár az együttműködéstől.

2007. július 10. 11:01

Világméretű zombitámadás

A Panda Software szakemberei olyan, 54 országra kiterjedő „zombihálózatot” fedeztek fel, amely spamek millióit küldte szét. Az elhárítást nehezíti, hogy az esetek 90%-ban a számítógép-tulajdonosok nem is tudják, hogy gépük fertőzött.

2007. május 17. 10:06

Vista-kompatibilis vírusok: minden marad a régiben

Hatalmas érdeklődés közepette mutatta be a Microsoft új operációs rendszerét, a Windows Vistát, amely számtalan újdonságot ígér – bizonyos értelemben azonban minden marad a régiben. A vírusok ugyanúgy támadják az új rendszert is.

2007. február 7. 13:17

Újabb alattomos támadás - számlatulajdonosok figyelem!

Új levél landolt a napokban az egyik, sárga színnel fémjelzett bank hazai számlatulajdonosainak online postafiókjában. A bank ebben arról tájékoztatja ügyfeleit, hogy pénzmosás, hitelkártyacsalás, terrorizmussal kapcsolatos fenyegetések és egyéb visszaélések miatt zárolt néhány számlát...

2007. január 18. 18:12

Pályázat közoktatási intézmények vírusvédelmi eszközeinek beszerzésére

A pályázat keretén belül az oktatási intézmények kedvezményes áron vásárolhatják meg a Panda Software EnterpriSecure with TruPrevent komplett biztonságtechnikai csomagját, 50 licenc felhasználással, 1 éves szolgáltatással. A támogatás mértéke eléri a 95 % -ot...

2005. december 21. 15:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

Negyedik alkalommal, de a pandémia miatt először kizárólag online rendezte meg a kelet-közép-európai régió legkiemelkedőbb startup networking eseményét, a neves előadókat felvonultató és rengeteg érdeklődőt vonzó Regional Startup and Innovation Day-t az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus. Az aktuális járványhelyzet ismert körülményeit tekintve kimondottan optimista hangvételű esemény egy időben több mint 500, összesen közel 2000 megtekintést generált. A hagyományos kategóriák mellett ezúttal a Covid krízisre legkiválóbban reagált startupot is díjazták, valamint megtartották a már megszokott boxringben szervezett Get In The Ring pitch párbajt is.

2020. november 21. 10:18
online sportfogadás