Photoshop kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Photoshop

3D szerkesztési eszközzel bővül a Photoshop

A Photoshop felhasználók is készíthetnek majd nyomtatásra kész 3D animációkat, hiszen a népszerű program 3D szerkesztési támogatással gazdagodik, ám nem az a cél, hogy másokkal versenyezzenek e téren.

2014. január 17. 09:29

Photoshop telefonra is – Androidra és iOS-re [Videó]

Már egy ideje a Google Playen és az AppStore-on is összefuthatunk a Photoshoppal, méghozzá Adobe Photoshop Touch néven. Az eddig csak táblagépeken futó applikáció most telefonra is elérhetővé vált.

2013. február 27. 16:19

Adobe Creative Cloud: fontos frissítések

Az Adobe Systems fontos frissítést jelentett be az Adobe Creative Cloud kreatív felhőszolgáltatáshoz. A mai napon zajló Create Now internetes rendezvény keretében a vállalat bejelenti, hogy a Creative Cloud tagjai mostantól több mint egy tucat új, exkluzív Adobe Photoshop szolgáltatáshoz férhetnek hozzá.

2012. december 12. 12:00

Adobe Photoshop Elements 11 és Adobe Premiere Elements 11

Az átdolgozott felhasználói felületek és az innovatív szolgáltatások megkönnyítik a fényképek és a videók szerkesztését, rendszerezését és megosztását.

2012. szeptember 25. 08:41

Nyári Adobe workshopok

Az Adobe Systems 2012. július 25-én és 26-án neves hazai szakemberek közreműködésével, valamint a Telenor és a HP Magyarországgal együttműködésben két interaktív workshop keretében bemutatja a média-előállítás és -megosztás aktuális módszereit, eszközeit és ezek technikai hátterét.

Kulcsszavak: Adobe oktatás Photoshop
2012. július 19. 14:49

Photoshop-trükkel igazolta a polgármester az EU-pénz elköltését

Számítógépes fotótrükkel varázsolt késszé - látszatra - egy 10 hektáros strandfürdőt egy polgármester Romániában, hogy igazolja bő fél milliárd forintnyi európai uniós pénz megfelelő elköltését.

2012. április 29. 07:31

Creative Cloud szolgáltatást indít az Adobe

Az Adobe bemutatta az Adobe Creative Cloud szolgáltatást, mely a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja.

2012. április 23. 08:59

Adobe Photoshop CS6 és CS6 Extended

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop CS6 és Photoshop CS6 Extended szoftvereket, a professzionális digitális képfeldolgozás egyértelmű mércéjének számító alkalmazások új főverzióit. A Photoshop CS6 Extended a Photoshop CS6 korszerű szerkesztési, elrendezési és grafikai tervezési képességei mellett fejlett 3D tervezőeszközöket, kép- és videoszerkesztési, illetve mennyiségi elemzési szolgáltatásokat is biztosít.

2012. április 23. 08:50

A Photoshop CS6 béta már elérhető

Az első jelentős kiadás 2010. április óta, számos új szolgáltatással és jelentős teljesítménybeli fejlesztésekkel.

2012. március 22. 09:49

Megjelent az Adobe Photoshop Lightroom 4

A Lightroom 4 kifinomult technológiákat vezet be, amelyekkel a felhasználók jobb minőségű árnyék- és csúcsfényfeldolgozást érhetnek el, fotókönyveket készíthetnek, további helyi korrekciós vezérlőelemeket használhatnak, és kihasználhatják a továbbfejlesztett videotámogatás előnyeit.

Kulcsszavak: Photoshop Adobe
2012. március 6. 14:35

Photoshop - A digitális skálán bukást hoz az ötös

Brit, francia és norvég törvényhozók egy csoportja szerint a retusálás valós probléma; ők azért küzdenek, hogy a digitálisan megváltoztatott képeket megkülönböztető címkével lássák el.

Kulcsszavak: média Photoshop
2011. december 28. 10:39

Gitáros a líbiai csatában - Avagy a Photoshop árnyéka

Aris Messinis francia riporter fantasztikus fotót készített a líbiai polgárháborúban: olyan jót, hogy senki sem akarta elhinni valódiságát. Az AFP hírügynökség fotósa 2011. október 10-én, a Szirt városáért folyó harcok idején a felkelők támadását kísérte. Az AK-47-es gépkarabélyokból és géppisztolyokból tüzelő harcosok között egy gitárját pengető zenészt örökített meg.

2011. november 19. 09:10

Photoshop Elements különleges kiadása a Mac App Store-ban

Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Photoshop Elements 9 Editor megjelenését a Mac App Store áruházban, így a Mac felhasználók mostantól ezzel a hatékony, ugyanakkor könnyen használható fényképszerkesztővel készíthetnek lenyűgöző képeket.

Kulcsszavak: Mac Photoshop Adobe
2011. július 21. 08:49

Érkezik a videók Photoshopja: MovieReshape

A sci-fibe illő szoftver képes nagyobb melleket, izmosabb felsőtesteket létrehozni mozgóképen is, minden egyes képkocka átretusálása nélkül, nemsokára öregíteni vagy éppen fiatalítani is tud majd.

Kulcsszavak: Photoshop videó
2010. október 13. 07:19

Photoshop Express iPadre és iPhone-ra is

A kifejezetten az okostelefonok hardveréhez szabott Photoshop Mobile már elérhető az Apple szoftverboltjában is az iPad és az iPhone készülékek tulajdonosai számára.

2010. augusztus 16. 08:19

Adobe Lightroom 3.2 és a Camera Raw 6.2

Az Adobe bejelentette a Lightroom 3.2 és a Camera Raw 6.2 kiadásra jelölt verzióit, amelyek már letölthetők az Adobe Labs weboldalán. A frissítés 12 új, népszerű fényképezőgép-modell raw-fájljait támogatja, a Lightroom 3 és a Camera Raw 6.1 kiadások részeként több objektívkorrekciós profil továbbfejlesztett változatát tartalmazza, továbbá több mint 50 új objektívprofillal segíti a fényképészeket a nem kívánt torzulások és aberrációs hatások automatikus korrekciójában.

Kulcsszavak: Photoshop Adobe
2010. augusztus 10. 19:24

Trükközött az olajkatasztrófa képeivel a BP

A British Petrol „fotosoppolta” az olajkatasztrófa válságközpontjának képeit, a botrány nem is jöhetett volna rosszabbkor.

Kulcsszavak: Photoshop jog
2010. július 22. 09:01

Itt az Adobe Photoshop Lightroom 3

Az Adobe Systems a mai napon bejelentette, hogy már elérhető a Windows és Macintosh rendszereken futó Photoshop Lightroom 3 szoftver, a 2009 októberében nyilvános bétaverzióként kiadott program végleges változata többek között Flickr támogatással és sok más újítással.

Kulcsszavak: fotó Photoshop Adobe
2010. június 8. 18:05

Veszélyes rés a Photoshop CS4-en

Az Adobe hétvégén kiadott egy frissítést a Photoshop CS4-hez, ugyanis a szoftveren tátongó biztonsági rés támadási felületet nyitott.

Kulcsszavak: security Photoshop Adobe
2010. május 3. 19:31

Ingyen kipróbálható az új Photoshop CS5

Az Adobe letölthetővé tette egyik legfontosabb szoftverének vadonatúj változatát, a 700-1000 dolláros Photoshop CS5 30 napig használható ingyenesen.

Kulcsszavak: Photoshop
2010. április 30. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49