Pirate Bay kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Pirate Bay

Visszatér a gyökerekhez az új magyar torrentoldal

A fájlmegosztó oldalak születésük idején a fájlok szabad áramlását tűzték zászlajukra, filmet, zenét, programot mindenkinek... Aztán valahol mintha elromlott volna minden, túlszabályozottá vált a fájlmegosztás is. Az első magyar nyitott torrent közösség, az iTorrent visszatér a gyökerekhez.

Kulcsszavak: Pirate Bay torrent
2016. február 19. 15:31

Feltámadt hamvaiból a Pirate Bay

Közel két hónapos szünet után ismét elérhető a Pirate Bay. A népszerű torrentoldal az eredeti címén érhető el, néhány funkció működlse azonban még nem áll helyre.

2015. február 2. 15:24

A Pirate Bay leállása nem érintette a torrentforgalmat

Múlt héten a svéd rendőrség lecsapott a The Pirate Bay nevű torrent oldalra. A site hamar visszatért, és úgy tűnik, a hiánya sem érződött a letöltéseken. 

2014. december 17. 14:31

Új címen tért vissza a Pirate Bay

A legnagyobb torrentoldal egy rövid szünet után ismét visszatért. A felhasználókn azonban új címen találják meg, és egyelőre tartalmakat még nem találnak rajta.

2014. december 11. 14:08

A Google eltávolította a Pirate Bayhez kötődő tartalmakat a Play Store-ból

A Google minden formában szeretné kiiktatni a kalóz tartalmakat. Nemcsak az ilyen jellegű weboldalakat távolította el találati listájáról, hanem az ehhez kapcsolódó alkalmazásokat is kiiktatja.

2014. december 8. 11:12

The Mobile Bay: a mobilról torrentezőkre is gondolt a The Pirate Bay

A mobileszközök korában sokan már a telefonjukról, táblagépükről is torrenteznének, így bizonyára örülni fognak a hírnek, hogy a The Pirate Bay elindította oldalának mobilra optimalizált változatát, a The Mobile Bayt.

2014. augusztus 1. 10:23

10 éves a Pirate Bay

A világ „leghírhedtebb” fájlmegosztó szolgáltatása, a Pirate Bay 10 éves évfordulóját ünnepli, ennek apropóján saját böngészőt adott ki a vállalat.

2013. augusztus 12. 13:11

Börtönbe küldhetik a Pirate Bay alapítóit

Az első fokú ítéletben fejenként kiszabott egyéves börtönbüntetést a másodfokú bíróság 8, 10, illetve 4 hónapra csökkentette a büntetési tételeket, de ezek is letöltendő büntetések.

2010. november 28. 09:11

Háború a neten a fájlcserélők és a hivatalos forgalmazók között

Miután a lemezkiadók és filmforgalmazók egy indiai céget felbérelve illegálisan átmenetileg megbénították a Pirate Bay torrent-oldalt, a fájlcserélők visszavágtak, és elérhetetlenné tették az amerikai MPAA és RIAA portáljait.

Kulcsszavak: fájlcsere RIAA Pirate Bay
2010. szeptember 22. 06:41

Betörtek a Pirate Bayre

Megszerezték 4,5 millió torrentező IP-címét és jelszavait, akár törölhették volna az oldalt is, szerencsére nem szándékoznak kiadni vagy értékesíteni az adatokat.

Kulcsszavak: Pirate Bay security
2010. július 9. 18:02

A svéd parlamentből üzemelhetne a Pirate Bay

A megfélemlített szolgáltatók miatt nehéz helyzetbe került torrentoldal szervereit a kalózpárt fogadná be, így azok ténylegesen a svéd parlament épületében kerülnének elhelyezésre, és védettséget élveznének.

Kulcsszavak: Pirate Bay fájlcsere
2010. július 8. 07:04

A Pirate Bay alapítója segítene pénzt szerezni a hasznos webes tartalmak alkotóinak

A Pirate Bay egyik alapító tagja olyan vállalkozásba kezd, amelynek segítségével pénzhez juthatnak az online közösség által hasznosnak tartott webes tartalmak.

Kulcsszavak: Pirate Bay
2010. február 15. 11:05

Idén még biztosan nem szűnik meg a Pirate Bay

A legnépszerűbb torrentoldal fellebbezésének tárgyalását 2010-ig elhalasztották, vagyis ebben az évben még nem lehet véglegesen letüntetni a több oldalról szorongatott Pirate Bay-t.

Kulcsszavak: filecserebere Pirate Bay
2009. október 19. 21:13

Hollywood a Pirate Bay nyomában: állandó lekapcsolások

A nagy filmstúdiók jogi képviselői elérték, hogy ismét elérhetetlenné váltak a Pirate Bay oldalai, és egyre erősebb hajszát indítanak nem maga az oldal, hanem a sávszélességet biztosító szolgáltatók ellen.

2009. október 6. 08:43

Csődben a Pirate Bay felvásárlója

A hányatott sorsú torrent oldal megmentőjeként elhíresült Hans Payedának, a Gaming Factory X vezérigazgatójának vagyonát zárolta egy svéd bíróság, vállalatát kizárták a tőzsdéről.

2009. szeptember 27. 21:20

Bezárták a Pirate Bay-t

A hírhedt weboldal több elmarasztaló bírósági ítéletet is átvészelt zavartalan működéssel, most internetszolgáltatóját fenyegették meg komoly büntetéssel, és bezárták az oldalt, csak lassan sikerült forgalmukat új szerverekre áthelyezni.

2009. augusztus 25. 22:59

Hatásos a kalózkodás elleni svéd törvény

Hatásosnak bizonyul az illegális letöltések elleni szigorú svéd szabályozás, amelynek áprilisi bevezetése óta a skandináv országban közel 30 százalékkal esett vissza az internetes adatforgalom.

Kulcsszavak: Pirate Bay
2009. augusztus 5. 09:38

13 hollywoodi stúdió újabb pert indított a Pirate Bay ellen

A vezető torrent oldalra újabb jogi következmények várhatnak, pedig még az eddig megkezdett és börtönbüntetéssel fenyegető eljárások végére sem került végelegesen pont.

Kulcsszavak: Pirate Bay
2009. július 28. 21:18

Fizetős lesz a The Pirate Bay

Hamarosan fizetős lesz a világ egyik legnépszerűbb fájlmegosztó oldala. A The Pirate Bay új tulajdonosa szerint az adok-kapok elvre épülő rendszerben a fájlok megosztásával arányosan csökkenhetnek majd a költségek.

2009. július 21. 09:50

Az új Pirate Bay fizetne a fájlmegosztásért

A Pirate Bayt 7,8 millió dollárért megvásároló tulajdonos első interjújában egy eddig ismeretlen üzleti modellt vázolt fel, ahol a vállalat fizetne a felhasználóknak és nem fordítva.

Kulcsszavak: Pirate Bay
2009. július 1. 19:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15