Portfolio.hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Portfolio.hu

Letölthető a Portfolio.hu iPhone alkalmazása

Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.

2010. december 6. 17:47

Hitelközvetítő céget alapított a portfolio.hu

A pénzügyi közvetítő cégeknek, tanácsadóknak egyre nagyobb szerepük van a pénzügyi termékek értékesítésében, a piaci becslések alapján Nagy-Britanniában a pénzpiaci konstrukciók 65-80 százalékát, Magyarországon 25-50 százalékát adják el az ügyfeleknek a pénzügyi közvetítő vállalkozások.

Kulcsszavak: +céginfo Portfolio.hu
2007. június 6. 10:13

Az Index tulajdonosáé a portfolio.hu

Nobilis Kristóf és az érdekeltségébe tartozó SydInvest Rt. megvásárolta a Portfolio.hu-t. Az Index.hu Rt.-t nemrégiben megvásárló befeketető számos tőzsdei cégben, köztük az econet Rt.-ben is rendelkezik tulajdonrésszel.

Kulcsszavak: Index Portfolio.hu
2005. május 7. 16:18

Portfolio.hu-FigyelőNet: stratégiai együttműködés

Stratégiai együttműködésről írt alá megállapodást a Portfolio.hu és a FigyelőNet, melynek keretében hirdetési felületeik közös értékesítésére, közös tartalomértékesítésre és a statisztikai adatok egyesített bemutatására szövetkezett. Az együttműködés eredményeképpen a hirdetők egy napi több mint 100 ezer oldalletöltést generáló, magasan kvalifikált, gazdasági, üzleti tartalmat olvasó közönséget érhetnek el.

2003. január 8. 16:56

Nyereséges évet vár a hazai tulajdonba került Portfolio.hu

Működésének első három esztendeje után az idén már nyereséget vár a Portfolio.hu online gazdasági újságot kiadó NET Média Rt. A menedzsment két lépcsőben kivásárolta a cégbe 2000 tavaszán befektető net.IPO AG részvényeit, s ezzel a NET Média Rt. 100%-os hazai tulajdonba került. A társaság tulajdonosai 2003 második felében elképzelhetőnek tartják a tőzsdei bevezetést is.

2002. március 13. 19:29

Külföldi részvények a Portfolio.hu kínálatában

Tovább bővítette kínálatát a Portfolio.hu, a BÉT-en forgó részvények mellett megindította tematikus hír-, árfolyam- és adatbázis-szolgáltatását a külföldi tőkepiacokhoz kapcsolódóan is. Ennek révén a hazai intézményi és magánbefektetők számára immár magyarul is elérhetőek a fontosabb nemzetközi cégekről szóló legfrissebb hírek, elemzések és árfolyamok.

2001. május 9. 15:42

Grafikonrajzolót indított a Portfolio.hu

A tőzsdei híreket tolmácsoló ismert online gazdasági újság, a Portfolio.hu mintegy 8 hónapos fejlesztés eredményeként elindította Java alapú grafikonrajzolóját.

Kulcsszavak: Portfolio.hu onlineszolg
2001. április 18. 10:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10