Prím kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Prím

A Prím Online alapítója az online marketing három legmeghatározóbb személyisége között

Az IAB Hungary az Internet Hungary keretében díjazta az elmúlt 15 év online reklámpiacának fejlődésére legnagyobb hatással bíró szakembereket. Az IAB Hungary a tagsága körében meghirdetett szavazáson a három legtöbb szavazatot kapott online szakembert díjazta. A jelölés folyamán tetszőleges számú szakembert lehetett jelölni. A három díjazott 35 jelöltből került ki és nyerte el legmeghatározóbb személyiség címet.

2012. október 18. 12:32

Üzemszünet: vasárnap estétől hétfő reggelig szoftvercsere a Prímpostában

A legrégebbi magyarországi csoportos levélküldő szolgáltatás felhasználói hétfőtől új arculattal és új motorral használhatják majd a Prímlistát, ám a megújulás némi áldozattal is jár:  vasárnap estétől hétfő reggelig a szoftvercsere miatt nem lehet majd a listákra leveleket küldeni, illetve azokról levelet fogadni.

Kulcsszavak: levelező Prím
2011. április 15. 09:00

Végső búcsú Kovács Attilától

A kétszeres kardvívó világbajnoktól, a mérnöktől és az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb számítástechnikai újságírójától, a Prím Online vezető hírszerkesztőjétől jövő pénteken, november 26-án 11:15-kor, a farkasréti temető Makovecz termében vesznek végső búcsút szerettei, sporttársai, egykori és mai kollégái, és azok, akikről az elmúlt 30-40 évben Attila jót vagy rosszat írt: az informatikai szakma képviselői.

2010. november 18. 08:32

Elment a hírlapíró / Kovács Attila 1939-2010

A Wikipédia úgynevezett "egyértelműsítő lapján", a Kovács Attilákat születési év szerint felsoroló 17 név között övé a második, mellette három szó: világbajnok kardvívó, mérnök. Rákattintva a névre, kiderül, hogy nincs még szócikke, megírásra vár. Ha egyszer megírja majd valaki, bizonyosan kibővíti az "egyértelműsítő" meghatározást is: hisz Kovács Attila közel 71 évet átívelő életének csak csekély első harmadát fedte le a világbajnoki aranyérmeket, olimpiai részvételt, Universiadé győzelmeket hozó vívás és a mérnöki lét. Ennyiből a mai kortársak számára bizonyosan nem lenne egyértelmű, hogy itt és most arról a Kovács Attiláról van szó, aki a hatvanas-hetvenes években szinte egyedül (na jó, másod-, harmadmagával) képviselte a számítástechnikai újságírást Magyarországon, és aki később, amikor ez már hovatovább divatszakmává vált, az informatikai újságírás, hírlevél-készítés, online hírszolgáltatás meghatározó alakjává, egyéniségévé vált.

Kulcsszavak: Prím
2010. november 11. 14:25

Megújult formában a Prim Online

Külsejében és szolgáltatásaiban is megújult a Prim Online, Magyarország legrégebbi, ma is aktív informatikai hírportálja. Az átalakított szerkezetnek köszönhetően mostantól egy közös ernyőportál fogja össze a népszerű Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domaineket. A megszépült külső mellett új, kényelmi funkciók segítik az egyszerűbb navigációt, és hamarosan önálló videórovat is indul az oldalon. A letöltés szekción belül már most elérhető egy praktikus új szolgáltatás, a Letöltés Varázsló, ami megkíméli a felhasználót a különböző programok egyenként való letöltésétől és telepítésétől.

Kulcsszavak: =letoltes Prím
2010. május 11. 16:12

Elindult a BusinessOnline.hu hírlevél

A Prim Online lapcsalád kiadója, az Adverticum Zrt. elindította BusinessOnline.hu infokommunikációs B2B portáljának ingyenes hírlevelét.

2008. február 15. 13:15

Megújult a Prim.hu hírlevél!

A Prim Online és a Letöltés.com megújult hírleveleivel első kézből értesülhet az IT világ újdonságairól.

2007. július 12. 19:41

Megújult a Letöltés.com

Megújult Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes letöltő oldala, a Letöltés.com. 2007. március 22-től a Prím Online szolgáltatása még szebb külsővel és korszerűbb funkciókkal folytatja 1999-ben megkezdett tevékenységét.

2007. március 22. 18:13

Ismét népszerűsíti a világhálót az IHM

Noha az elmúlt hónapok során jelentősen bővült az internetezők száma, közvélemény-kutatások szerint a további hazai növekedésnek gátat szabhat, hogy sokakat nem érdekel a világháló. A napokban ezért egyre több helyen láthatjuk az informatikai minisztérium internet-népszerűsítő kampányának legújabb változatát.

2003. november 15. 21:05

Az IEB feljelentést tesz a jelszótolvajok miatt

Az Inter-Európa Bank Rt. a rendőrségtől kér segítséget amiatt, hogy - mint arról délelőtt beszámoltunk - a pénzintézet nevével visszaélve ismeretlen szélhámosok megpróbálták megszerezni a bank internetes szolgáltatásához szükséges felhasználói neveket és jelszavakat.

Kulcsszavak: IEB Prím bank
2003. október 3. 18:30

Fényesebb páncélban

A Business Online szeptembertől megújult formában, kibővített tartalommal jelentkezik, és jut el Önhöz, Kedves Olvasónk. Aki már nyolcadik éve forgatja hónapról hónapra magazinunkat, tudja, hogy arculatváltásaink közül nem ez az első – és talán nem is az utolsó. Természetes, hogy egy lap az idő, a trendek változásával maga is átalakul. Nyolc év a magyarországi médiapiacon rengeteg idő, sok versenytársat láttunk megjelenni magunk mellett, s nem kevesen mára el is tűntek közülük.

Kulcsszavak: Prím
2003. szeptember 16. 17:40

Újra net.rét - az IHM programhelyszíne a Sziget Fesztiválon

Ingyenes internetezés 120 gépen éjjel-nappal, internet-kávézó, számítógépes játékok, flash-animációs oktatás – ez csak egy kis ízelítő a programokból, melyekkel idén a net.rét várja a szigetelőket.

Kulcsszavak: IHM Prím
2003. július 30. 14:38

PrímNet Express: ingyenszámítógéphez ingyennet

A Sulinet Express adókedvezményeinek köszönhetően a közeljövőben várhatóan megnő az internetezésre is alkalmas otthoni számítógépek száma, ezért a Prím úgy döntött, hogy kiterjeszti ingyenes PrímNet szolgáltatását.

Kulcsszavak: VIVAnet Sulinet Prím
2003. július 10. 14:34

Megújult hirek.com: béta teszt

A május 1- kapcsán nyert négynapos ünnep csendesebb forgalmát használja ki a Prím Online szerkesztőgárdája és fejlesztőcsapata, hogy kipróbálja a hirek.com új ruháját, s egyúttal a rendszer új motorját is, az XPPS eXtended Prim Publishing System) elnevezésű publikációs rendszert.

Kulcsszavak: Prím Prím Online
2003. május 1. 18:02

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Ezer publikus prímlista

A Prím Online egyik népszerű szolgáltatása, a levelezőlisták indításának lehetősége november 27-én mérföldkőhöz érkezett: miközben az összes listák száma túl van a kétezer-ötszázon, elindult a Prímlistán az ezredik publikus, azaz mindenki által látható levelezőlista.

2002. november 27. 17:53

A TVNET Kft. új "virtuális internetszolgáltatója": a Prím Rt.

A TVNET Kft., a kábeltévés internetszolgáltatás magyarországi úttörője együttműködést írt alá a Prím Média Rt.-vel.

2002. november 14. 22:24

Egymás reklámozása százmilliós nagyságrendben

Az Adverticum Network mintegy 150 weboldala hamar felfedezte, és egyre erőteljesebben használja a belső piactéren rendelhető online hirdetési kampányokat, amellyel a hálózat tagjai barter - azaz cserekereskedelmi - elveken, de üzleti alapon reklámozhatják magukat egymás oldalain.

2002. október 7. 18:53

Prémiumszolgáltatások a Prímpostában

A Prímposta levelezőrendszer - megőrizve eddigi ingyenességét - az üzleti levelezők kedvéért néhány prémiumszolgáltatást vezet be, amelyek költségét az igénybe vevők egy egyszerű emelt díjas SMS-sel róhatják le.

2002. október 1. 12:47

Informatikai infrastruktúra önkormányzatoknak

Több mint kétezer önkormányzat teheti meg első (esetleg második) lépését az önkormányzati informatika irányába annak a két és fél milliárd forintnak köszönhetően, amelyet az IS17-es informatikai pályázat keretében elnyert.

2002. szeptember 10. 04:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás