Prím Online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Prím Online

A Prím Online alapítója az online marketing három legmeghatározóbb személyisége között

Az IAB Hungary az Internet Hungary keretében díjazta az elmúlt 15 év online reklámpiacának fejlődésére legnagyobb hatással bíró szakembereket. Az IAB Hungary a tagsága körében meghirdetett szavazáson a három legtöbb szavazatot kapott online szakembert díjazta. A jelölés folyamán tetszőleges számú szakembert lehetett jelölni. A három díjazott 35 jelöltből került ki és nyerte el legmeghatározóbb személyiség címet.

2012. október 18. 12:32

Új szolgáltatások és megújult dizájn a Kütyü Magazin weboldalán

A Kütyü Magazin idén februárban bővítette szolgáltatásai körét. Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és közel 15.000 termékes webshoppal várja a technikai újdonságok iránt érdeklődőket.

2012. február 15. 09:37

Végső búcsú Kovács Attilától

A kétszeres kardvívó világbajnoktól, a mérnöktől és az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb számítástechnikai újságírójától, a Prím Online vezető hírszerkesztőjétől jövő pénteken, november 26-án 11:15-kor, a farkasréti temető Makovecz termében vesznek végső búcsút szerettei, sporttársai, egykori és mai kollégái, és azok, akikről az elmúlt 30-40 évben Attila jót vagy rosszat írt: az informatikai szakma képviselői.

2010. november 18. 08:32

2008 top 10 letöltése

A Letöltés.com statisztikája szerint a Daemon Tools volt a 10. legnépszerűbb program az oldalra látogatók körében. Lássuk a többi kilencet is!

2008. december 20. 18:12

Letöltés.com: Decemberi Top 10

A Letöltés.com teljes novemberi statisztikái szerint a szoftveroldal legkeresettebb programja a WinRAR tömörítő magyar nyelvű kiadása. A többek közt RAR-archívumok készítéséhez, kibontásához, de általában a tömörítéshez is nélkülözhetetlen programot egy hónap alatt közel hatvanháromezren töltötték le.

Kulcsszavak: felhszoft Prím Online
2008. december 6. 11:17

DE!: az év informatikai újságírója a Prím Online alapítója

Élénk érdeklődés mellett, mintegy 160 résztvevővel tartották meg november 7.-én a 2. Digitális Esélyegyenlőség (DE!) Konferenciát. Az egész napos eseményen tíz előadás és egy kerekasztal-beszélgetés hangzott el. A konferencia ebédszünetében kiosztották a Neumann-díjakat és három kategóriában az Év Informatikai Újságírója 2008 díjat, mely címet az idén - Mallász Judit (itBusiness), Gerényi Gábor (Index)  mellett - a Prím Online alapítója, Vértes János is elnyerte.

2008. november 7. 15:20

Kipróbálható a 2001-es Google

A Google 10. születésnapja alkalmából időutazásra hívja az internetezőket. A vállalat elérhetővé tette 2001-es index adatbázisát.

Kulcsszavak: Google Prím Online
2008. október 2. 21:20

Megújult a Prim.hu hírlevél!

A Prim Online és a Letöltés.com megújult hírleveleivel első kézből értesülhet az IT világ újdonságairól.

2007. július 12. 19:41

Megújult a Letöltés.com

Megújult Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes letöltő oldala, a Letöltés.com. 2007. március 22-től a Prím Online szolgáltatása még szebb külsővel és korszerűbb funkciókkal folytatja 1999-ben megkezdett tevékenységét.

2007. március 22. 18:13

Az év informatikai és távközlési újságírója

"2005. évi Informatikai és Távközlési Újságírói-Díj"-ban részesült a Prím Online főmunkatársa-alapítója, Kovács Attila.

Kulcsszavak: díj Prím Online
2006. január 28. 13:14

Ötvenezredik...

Ha minden igaz, és nem követtek el hibát a webszerkesztők, akkor ez a cikk a Prím Online-on a hirek.prim.hu/cikk/50000 URL-címen található meg, és az a kerek szám a végén azt jelenti, hogy az infokommunikációs cikkek legnagyobb magyar információbázisában immár 50 ezer cikk található.

Kulcsszavak: Prím Online
2005. december 24. 10:00

Ötvenezredik...

Ha minden igaz, és nem követtek el hibát a webszerkesztők*, akkor ez a cikk a Prím Online-on a http://hirek.prim.hu/cikk/50000/ URL-címen található meg, és az a kerek szám ott a két perjel között azt jelenti, hogy az infokommunikációs cikkek legnagyobb magyar információbázisában immár 50 ezer cikk van.

Kulcsszavak: Adverticum Prím Online
2005. december 9. 18:06

Elsőként az RSS csatornák közt: éktelen prim.hu

Technikailag nem jelent innovációt, ám a gyakorlati használhatóság szempontjából annál inkább, hogy megjelent az első ékezetmentes RSS-szolgáltatás: a hirek.com és a letoltes.com XML-összefoglalója - ha valaki ezt választja - letölthető ékezetmentesen is a Prím Online-ról.

Kulcsszavak: Prím Online Adverticum
2005. szeptember 2. 12:00

Megújult hirek.com: béta teszt

A május 1- kapcsán nyert négynapos ünnep csendesebb forgalmát használja ki a Prím Online szerkesztőgárdája és fejlesztőcsapata, hogy kipróbálja a hirek.com új ruháját, s egyúttal a rendszer új motorját is, az XPPS eXtended Prim Publishing System) elnevezésű publikációs rendszert.

Kulcsszavak: Prím Prím Online
2003. május 1. 18:02

Ezer publikus prímlista

A Prím Online egyik népszerű szolgáltatása, a levelezőlisták indításának lehetősége november 27-én mérföldkőhöz érkezett: miközben az összes listák száma túl van a kétezer-ötszázon, elindult a Prímlistán az ezredik publikus, azaz mindenki által látható levelezőlista.

2002. november 27. 17:53

Prémiumszolgáltatások a Prímpostában

A Prímposta levelezőrendszer - megőrizve eddigi ingyenességét - az üzleti levelezők kedvéért néhány prémiumszolgáltatást vezet be, amelyek költségét az igénybe vevők egy egyszerű emelt díjas SMS-sel róhatják le.

2002. október 1. 12:47

Ingyen PrímNet az ingyenes Prímpostához

A Matáv-kedvezmények megszüntetésének reakciójaként vigaszdíjként ingyenes netszolgáltatást nyújtók folyamatosan gyarapodó csapatához július 4-én, reggel 7 órától csatlakozott a Prím Média is.

2002. szeptember 2. 12:16

Még HÍResebbek lettünk - a Prím Online az eBruit rendszerben!

A hírre éhező internetezők egyszerűen sziporkázni fognak, ha csatlakoznak az eBruit nevű kezdeményezéshez, melynek lényege egy olyan kis alkalmazás biztosítása, amely a legnagyobb hír- és tartalomszolgáltató website-okkal - közöttük immáron a Prím Online cikkadatbázis-kiszolgálóival is – történő kapcsolaton keresztül értésít a legfrissebb bejelentésekről.

2002. július 21. 08:15

Én és az internet

Az „Én és az internet” pályázat győztese, Batta Eszter 14 éves budapesti diáklány a HUMANSoft által felajánlott negyedmillió forint értékű Dell számítógéppel térhetett haza, a TvNetWork pedig több mint 150 hónap internetelérést adott át a pályázat ifjú résztvevőinek. Az Árkád Bevásárlóközpontban július 21-ig láthatók a magyar.net alapítvány pályázatára beérkezett alkotások.

2002. július 12. 21:58

"Én és az internet" - még egy hétig várják a műveket

Még egy hetük van a budapesti diákoknak, hogy "Én és az internet" témában elkészítsék grafikai vagy irodalmi alkotásukat, és beküldjék a magyar.net Alapítványhoz. A legjobb pályaművek alkotóit két multimédiás internetes számítógép a HUMANSofttól, 100 hónap internet-előfizetés a TvNetWorktől, számítógépes modemek a SCI-Modemtől, valamint a Prím Kiadó és az Árkád Örs vezér tér üzletház ajándékcsomagjai várják.

2002. június 14. 21:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás