Prím-online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Prím-online

A Prím Online alapítója az online marketing három legmeghatározóbb személyisége között

Az IAB Hungary az Internet Hungary keretében díjazta az elmúlt 15 év online reklámpiacának fejlődésére legnagyobb hatással bíró szakembereket. Az IAB Hungary a tagsága körében meghirdetett szavazáson a három legtöbb szavazatot kapott online szakembert díjazta. A jelölés folyamán tetszőleges számú szakembert lehetett jelölni. A három díjazott 35 jelöltből került ki és nyerte el legmeghatározóbb személyiség címet.

2012. október 18. 12:32

Megújult a Prim.hu hírlevél!

A Prim Online és a Letöltés.com megújult hírleveleivel első kézből értesülhet az IT világ újdonságairól.

2007. július 12. 19:41

Megújult a Letöltés.com

Megújult Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes letöltő oldala, a Letöltés.com. 2007. március 22-től a Prím Online szolgáltatása még szebb külsővel és korszerűbb funkciókkal folytatja 1999-ben megkezdett tevékenységét.

2007. március 22. 18:13

Ezer publikus prímlista

A Prím Online egyik népszerű szolgáltatása, a levelezőlisták indításának lehetősége november 27-én mérföldkőhöz érkezett: miközben az összes listák száma túl van a kétezer-ötszázon, elindult a Prímlistán az ezredik publikus, azaz mindenki által látható levelezőlista.

2002. november 27. 17:53

Senki többet?

Sokan szeretnék, hogy az elmúlt évtizedeket senki ne hozhassa többé vissza, ám az egykori Szovjetunió hetven évét vagy Magyarország és a környező országok közel fél évszázadát nehéz lenne nyom nélkül kitörölni a történelemkönyvekből, ám a nyomok némelyike a rendszerváltás után árucikké vált, s a világ különböző bolhapiacain egyre többet ér...

2000. szeptember 17. 04:46

List.prim.hu

Ha kedvenc böngészőprogramunk keresőmezőjébe egyszerűen begépeljük a címben szereplő URL-t, kiderül, hogy új funkciókkal gazdagodott a már eddig is sok egyedi szolgáltatást nyújtó (tucatnyi domainnév az e-mail címhez, spamszűrés, többnyelvű helyesírás-ellenőrzés, WAP-os használat, többféle személyiség kialakításának lehetősége stb.) Prím Online.

Kulcsszavak: Prím-online onlineszolg
2000. július 12. 21:53

World Wide Walk

Séta... Ez a négybetűs szó különféle asszociációkat indíthat el az emberben. Séta a kanonoksoron - írta Ady egykor Nagyváradon. Egy kis dombra lecsücsülünk - dúdolhatjuk a gyerekdallal...

Asszociáljon mindenki szabadon, ugyanis ez itt és most egy valódi séta, könnyű, szabad kikapcsolódás... Sétára invitáltuk minden kedves olvasónkat az Info kiállítás nyitónapján élőben, a Prím standján, és virtuálisan a www.prim.hu/walk címen elkezdődhetett egy World Wide Walk...

2000. június 22. 15:21

Tízezer

Utoljára a hatezredik cikknél éreztük úgy, hogy a Prím-Online hírgyarapodása is megérdemel egy hírt, de itt és most az URL-cím indexének 10 000-be fordulásakor talán azt is elárulhatjuk olvasóinknak, hogy mit is jelent ez a folyamatosan növekvő index, hogyan épül be nálunk az informatika múltja az informatika jövőjébe.

2000. május 26. 12:26

A legnagyobb álláskínálat a Prím Online-on keresztül is

A közelmúltban írta alá Muth János a Jobs & Adverts Magyarország és Vértes János a Prím képviseletében azt a megállapodást, amelynek értelmében a www.prim.hu informatikai site és a napokban megnyíló általánosabb "klikksite" látogatói közvetlenül keresgélhetnek Európa legnagyobb állásadatbankjában. Aki a karrieralsite-on kitölti majd az álláskereső űrlapot, azt 17 ország több mint 50 ezer ajánlata várja, közte immár több mint félezer magyar is.

2000. május 14. 11:16

World Wide Walk

Az internet mindenki számára lehetővé teszi, hogy sétálgasson világszerte... Számítógépünk elé ülve könnyedén bővíthetjük ismereteinket New Yorkról, Moszkváról, Buenos Airesról. Ha kitartóan kutakodunk, néha egy-egy kép is előjön... De miért ne vezérelhetnének bennünket maguk a képek, miért ne járhatnánk városról városra a weben is a látvány nyomában? Kalauzjellegű szolgáltatásokat összeszedő weboldalunkon (www.prim.hu/walk) egy virtuális, az Info nyitónapján, kedden 15 órakor a Prím standján pedig valódi kiállításra invitáljuk a sétálni vágyókat.

2000. május 10. 12:42

Tovább bővült a Prímposta

A jelenleg egyetlen teljes körű WAP-hozzáférést is biztosító freemail rendszerben, a Prímpostában - a domainliberalizáció eredményeképp - jelentősen bővült a postafiók oldalára kiragasztható domainek listája. A játékos kgb.hu, cia.hu, fbi.hu, maffia.hu és társai mellé most bárki választhatja a jakuza.hu, geek.hu, cracker.hu, coder.hu vagy éppen a lamer.hu végződést a @ után, míg a komolyabbak, akik eddig a primposta, gyorsposta, eposta vagy levele kifejezéseket kedvelték, most a .com mellett ezeket megkaphatják .hu-val is, vagy választhatják a programozo.hu, reply.hu, send.hu, me-mail.hu, message.hu vagy irj.hu végződésű e-mail címeket.

2000. április 14. 14:57

Tárolórendszer-toplista

A vállalati háttértároló rendszerek legjelentősebb szállítója, a Compaq Computer került első helyre abban a nemrég végzett felmérésben, amelyben a Fortune magazin 1000-es listáján szereplő vállalatoknak kellett megnevezniük a tárolóhálózatok általuk legjelentősebbnek tartott szállítóját. A houstoni cég ezzel csaknem kétszer bizonyult megbízhatóbbnak, mint a második helyezett.

2000. március 1. 14:14

Van új a WAP alatt

Egyre szaporodnak a mobiltelefonon keresztül történő internetezést lehetővé tevő szolgáltatások, az úgynevezett WAP-oldalak, amelyeknek többsége az információszolgáltatás kategóriájába tartozik, vagyis WAP-telefonnal (például Nokia 7110, Motorola Timeport, Ericsson R320 stb.) lekérhetjük a tőzsdeindexeket, az időjárás-jelentést, a legfrissebb gazdasági, politikai vagy éppen informatikai híreket.

2000. február 24. 16:17

E-mail mobilon

A Prímposta, amelyen a beindítása óta eltelt néhány hét alatt máris több tízezren nyitottak ingyenes postafiókot, immár WAP-verzióban is működik; a wap.primposta.com címen keresztül mobiltelefonunkra is letölthetjük leveleinket, és akár a telefonról válaszolhatunk rájuk.

2000. február 6. 22:09

Prímposta mobiltelefonról is

Előző lapszámunkban már bemutattuk a WAP (Wireless Application Protocol) technológiát, most egy konkrét újdonság kapcsán térünk vissza a témára. Egyre szaporodnak a mobiltelefonon keresztül történő internetezést lehetővé tevő szolgáltatások, az úgynevezett WAP-oldalak, amelyeknek többsége az információszolgáltatás kategóriájába tartozik, vagyis WAP-telefonnal (például Nokia 7110, Motorola Timeport, Ericsson R320 stb.) lekérhetjük a tőzsdeindexeket, az időjárás-jelentést, a legfrissebb gazdasági, politikai vagy éppen informatikai híreket. A legutóbbi újdonság, hogy elkészült az egyre sokoldalúbb szolgáltatást nyújtó freemail rendszer, a Prímposta WAP-verziója, így megfelelő telefon segítségével a mobilunkra is letölthetjük leveleinket a wap.primposta.com címről, és akár azonnal meg is írhatjuk a válaszokat.

2000. január 26. 13:26

Maffia.hu

A Prím Online-on elindított új levelezőrendszer kapcsán kitört a parasztgyalázat. Hogy a fenébe tudta elérni kiadónk, hogy olyan domainneveket, mint kgb.hu, fbi.hu, cia.hu, maffia.hu Magyarországon bejegyezzenek, ezzel is lehetővé téve, hogy játékos kedvű személyek akár orban.viktor@maffia.hu néven nyissanak postafiókot?

2000. január 6. 18:43

A hatezredik

Ha a kedves olvasó belenéz eme írás pontos URL-címébe a Prím Online hírkiadványában, akkor az URL végén lát egy hatezres számot, ami azt jelenti, hogy eltelt másfél hónap, megint kerekké vált a Prím Online cikkadatbázisába eddig felindexelt cikkek mennyisége. Sok idő nincs az ünneplése, hiszen ezen a számon még ma túlszaladunk (jó esetben tízzel, tizenöttel), de a számváltás (ezt megtanulhattuk az Y2K-problémából) mindig alkalom egy kis csinnadrattára.

1999. december 2. 22:10

Árverés után primEcollections

A Prím aukciós oldala hamar népszerűvé vált, de ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a www.arveres.com címen található site-ot túlzás aukciós oldalnak nevezni, ez tulajdonképpen az apróhirdetésnek egy "ki ad érte többet" verziója. Hiányzik a kalapács és az élő (real-time) licit minden kelléke, izgalma.

1999. november 30. 14:20

A Compfair nyitónapján elindult a Prímposta

www.primposta.com - ide kell lépnie annak, aki a Prím főoldalának kikerülésével egyből el akarja érni a Prím-Online legújabb szolgáltatását, amely amellett, hogy sok egyedi lehetőséget (és fantasztikus domainneveket) tartalmazó freemail-rendszer, az ingyenesség mellé még árkedvezményt is kínál...

1999. október 30. 20:16

A jól informáltak klikkje

Hogy mi ez? Ez bizony a Prím-online, vagy ha úgy tetszik, a www.prim.hu - aki ide klikkel, az bizony jól informált lesz. Legalábbis ezt a szlogentippet adta nekünk Rajkainé Szabó Gizella még áprilisban, s bizony online szlogenpályázatunkra azóta sem érkezett olyan javaslat, amely jobban megnyerte volna tetszésünket.

Kulcsszavak: onlineszolg Prím-online
1999. szeptember 29. 14:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás