ProLiant kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ProLiant

Informatikatörténelem: a ProLiant szerverek negyedszázada

A Hewlett Packard Enterprise - illetve jogelődja, a Compaq - immár negyedszázada gyártja a megbízhatóságukról és innovativitásukról ismert ProLiant szervereket, s hogy a felhasználók is együtt ünnepelhessék az évfordulót a gyártóval, a HP akciókkal könnyíti meg az átállást a ProLiant szereverekre. 

Kulcsszavak: ProLiant HP Compaq szerver
2018. szeptember 10. 17:11

A HP rekordmennyiségű ProLiant szervert adott el 2003-ban

Tíz évvel ezelőtti bevezetésük óta több mint 8 millió talált gazdára a HP ProLiant szerverekből. Az évforduló alkalmából a HP bemutatott néhány olyan vállalatot, amely HP-s hardvereszközökre támaszkodva építi ki adaptív nagyvállalati infrastruktúráját.

Kulcsszavak: ProLiant szerver HP
2004. január 14. 12:27

A HP felvásárolta a Persist Technologiest

A HP megállapodást írt alá a hosszú távú adattárolást és a referenciainformációk elérését támogató szoftverek szállítójaként ismert Persist Technologies Inc. felvásárlásáról.

Kulcsszavak: ProLiant HP
2003. november 21. 12:41

SAP, ProLiant és StorageWorks: HP a Magyar Rádióban

Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetéséről szóló, mintegy 600 millió forint értékű szerződést kötött ma a Magyar Rádió és a közbeszerzési tenderen győztes Hewlett-Packard Magyarország.

2003. szeptember 23. 14:40

Nőtt a HP ProLiant DL700 termékcsalád világpiaci részesedése

Az International Data Corporation (IDC) legfrissebb, 2003 második negyedéves, a nyolcprocesszoros szerverek szegmensét elemző kutatása alapján tovább nőtt a HP ProLiant DL740 és DL760 G2 kiszolgálók részesedése.

Kulcsszavak: ProLiant IDC szerver HP
2003. szeptember 17. 20:49

A HP elsőként SuSE Linuxon futtatta az Oracle teljesítménytesztet

A HP-nek a Proliant szerveren Linux alatt elsőként sikerült futtatnia az Oracle Applications Standard Benchmark (OASB) programját.

2003. május 28. 18:41

HP: szakmai nap a ProLiant megoldásokról

A Hewlett Packard ProLiant alapú megoldásokról, mintegy 60 résztvevővel rendezett május 8-án Budapesten szakmai napot a HP Magyarország.

Kulcsszavak: ProLiant HP-hu
2003. május 8. 17:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás