ProLiant kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ProLiant

Informatikatörténelem: a ProLiant szerverek negyedszázada

A Hewlett Packard Enterprise - illetve jogelődja, a Compaq - immár negyedszázada gyártja a megbízhatóságukról és innovativitásukról ismert ProLiant szervereket, s hogy a felhasználók is együtt ünnepelhessék az évfordulót a gyártóval, a HP akciókkal könnyíti meg az átállást a ProLiant szereverekre. 

Kulcsszavak: ProLiant HP Compaq szerver
2018. szeptember 10. 17:11

A HP rekordmennyiségű ProLiant szervert adott el 2003-ban

Tíz évvel ezelőtti bevezetésük óta több mint 8 millió talált gazdára a HP ProLiant szerverekből. Az évforduló alkalmából a HP bemutatott néhány olyan vállalatot, amely HP-s hardvereszközökre támaszkodva építi ki adaptív nagyvállalati infrastruktúráját.

Kulcsszavak: ProLiant szerver HP
2004. január 14. 12:27

A HP felvásárolta a Persist Technologiest

A HP megállapodást írt alá a hosszú távú adattárolást és a referenciainformációk elérését támogató szoftverek szállítójaként ismert Persist Technologies Inc. felvásárlásáról.

Kulcsszavak: ProLiant HP
2003. november 21. 12:41

SAP, ProLiant és StorageWorks: HP a Magyar Rádióban

Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetéséről szóló, mintegy 600 millió forint értékű szerződést kötött ma a Magyar Rádió és a közbeszerzési tenderen győztes Hewlett-Packard Magyarország.

2003. szeptember 23. 14:40

Nőtt a HP ProLiant DL700 termékcsalád világpiaci részesedése

Az International Data Corporation (IDC) legfrissebb, 2003 második negyedéves, a nyolcprocesszoros szerverek szegmensét elemző kutatása alapján tovább nőtt a HP ProLiant DL740 és DL760 G2 kiszolgálók részesedése.

Kulcsszavak: ProLiant IDC szerver HP
2003. szeptember 17. 20:49

A HP elsőként SuSE Linuxon futtatta az Oracle teljesítménytesztet

A HP-nek a Proliant szerveren Linux alatt elsőként sikerült futtatnia az Oracle Applications Standard Benchmark (OASB) programját.

2003. május 28. 18:41

HP: szakmai nap a ProLiant megoldásokról

A Hewlett Packard ProLiant alapú megoldásokról, mintegy 60 résztvevővel rendezett május 8-án Budapesten szakmai napot a HP Magyarország.

Kulcsszavak: ProLiant HP-hu
2003. május 8. 17:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás