Procont kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Procont

Megoldás a projektek átláthatóságára

Átfogó képet és optimalizációs javaslatokat kaphatnak a gazdálkodó szervezetek és intézmények vezetői az éppen futó projektjeikkel kapcsolatban – ez a célja a Techwave Hungary Zrt. most induló fejlesztésének. Az államilag támogatott fejlesztés várhatóan két év múlva készül el, már most nagy iránta az érdeklődés. 

2021. február 3. 13:31

Megalakult az IDS Scheer Hungária Kft.

IDS Scheer Hungária Kft. néven magyarországi közös vállalatot alapított német IDS Scheer AG nemzetközi tanácsadó és szoftvercég és eddig itteni kompetenciaközpontjaként működő Procont Holding Rt.

2002. február 21. 16:09

Az internet stratégiai kérdései (II.)

Az előző számunkban megjelent összeállítás második részeként ismét tanácsadással foglalkozó cégek e területen jártas képviselőit faggattuk, hogy segítségükkel tovább elemezhessük a magyarországi internetbusiness piacát.

2001. augusztus 19. 14:53

Paksi rekord

A Paksi Atomerőmű Rt.-ben (PA Rt.), a Procont Kft. fővállalkozásában, a Procont, a KPMG Hungária Kft., a Synergon Informatika Rt és a PA Rt. szakemberei közös munkája eredményeként, január elején élesben indították – az atomerőmű gazdálkodásában szerepet játszó informatikai bázis egységesítésének részeként – az SAP R/3 első moduljait.

2001. február 6. 08:30

Erőmű automatizáció közel egymilliárdért

A Procont Kft. a KPMG-vel és a Synergon-nal nyerte a 900 milliós beruházással megvalósítandó projektre kiírt pályázatot. Az érintett cégek vezetői október 3-án írták alá a Magyar Villamos Művek Rt.-nél, és a hozzá tartozó társaságoknál egységes, SAP alapú vállalatirányítási rendszer bevezetésre vonatkozó szerződést.

2000. október 5. 21:24

A Procontté lett az EY tanácsadási üzletág nagyobbik szelete

Az Ernst &Young Magyarország Kft. a Procont Projektvezetési és Controlling Tanácsadó Kft.-nek adta át a tanácsadási üzletága egyes területeit, melyek a tavalyi 3,5 milliárd forintos árbevételéből mintegy egytizedét tették ki.

2000. szeptember 13. 20:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10