PureView kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PureView

Itthon is megkezdi hódító útját a Lumia 1020

Tegnap személyesen is találkozhattunk a Lumia sorozat legújabb tagjával, a 41 megapixeles kamerával felszerelt 1020-as modellel. A Windows Phone 8 alapokon futó készülék már hazánkban is kapható.

2013. szeptember 25. 11:37

Nokia Phi - A képalkotás ördöge

A Nokia jövő héten bemutatkozó, Windows Phone 8 rendszerű üdvöskéje a friss hírek szerint 21 megapixeles PureView kamerával érkezik, mely ugyan elmarad a 808 PureView 42 megapixeles egységétől, de így is messze felülmúlja a konkurens megoldásokat.

2012. augusztus 30. 16:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01