Qualysoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Qualysoft

Együttműködés a digitalizációért

A tizennyolc éve folyamatosan fejlődő, nemzetközi IT szolgáltató Qualysoft Zrt. idén áprilisban 25 százalékos kisebbségi tulajdont szerzett az Arteries Studio Kft-ben. A partnerség eredményeként jól bevált digitalizációs technikák és értékesítési tapasztalat egyesült az IoT-ra és mesterséges intelligenciára épülő kreatív megoldásokkal.

2017. június 1. 10:01

QualysmArt: képernyőkön és táblagépeken a művészet

A Qualysoft megnyitotta művészeti kiállítását Bécsben. A rendhagyó tárlaton nem festményeket láthatnak a résztvevők, hanem az egyes alkotásokat táblagépeken és képernyőkön keresztül tekinthették meg.

2015. július 6. 12:31

November 6-a a projektmenedzsment világnapja

A tavalyi év sikere után, idén második alkalommal is megrendezi angol nyelvű projekt konferenciáját a Project Management Institute (PMI) Budapest Magyar Tagozata november 6-án. A nemzetközi szakembereket felvonultató eseményen az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodhatnak a kockázatkezelés, a big data analízis, vagy éppen a közösségi médiahasználat projektmenedzseri vonatkozásairól. 

2014. november 6. 12:01

A legjobb informatikusokra vadászik a Qualysoft

Az infokommunikációs iparág a teljes magyar gazdasági növekedést meghaladó módon képes a fejlődésre, ez a piacot érintő jó hír azonban évek óta komoly szakember hiányt is eredményez. A Qualysoft, hazánk egyik legsikeresebb informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzés sikerességéhez.

2014. október 15. 14:32

QualysmArt kiállítás – Tudomány, technológia, művészet

Közép-Európa különböző országaiból érkező művészek különleges alkotásait sorakoztatta fel bécsi székházában a Qualysoft, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai vállalkozása.

2014. június 16. 15:48

Terjeszkedik és tőzsdére készül a Qualysoft

A két magyar szakember által alapított informatikai tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Zrt. belföldön és külföldön is terjeszkedik, felvásárlásokkal és új irodák nyitásával, így teremtve meg a tőzsdére lépés alapjait, amit közép távon szeretnének elérni - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft
2014. május 22. 14:10

Qualysoft - Elkészült a Vaporider vállalati tudás- és információ rendszerező platform

Új, hiánypótló alkalmazást fejlesztett ki a Qualysoft Informatikai Zrt.  A Vaporidernek nevezett alkalmazás fejlesztője azt ígéri, hogy a megoldás csökkenti a vállalati információk elkallódásának az esélyét. A rendszer kifejlesztése 180 millió forintba került, aminek a felét Európai Uniós támogatás fedezte.

2014. március 7. 16:05

Qualysoft: Átalakult az informatikai HR-piac

"Az elmúlt egy-két évben átalakult az informatikai HR-piac. Szinte kizárólag a jó szoftverfejlesztő szakembereket keresik a cégek, technológiától függetlenül. Kicsi az elhelyezkedési esélye a közép- vagy felsővezetői pozícióra vágyó managereknek, vagy akár a projektmenedzsereknek, legyenek még oly kiváló szakemberek is".

2013. április 29. 10:59

Qualysoft: Terjeszkedési tervek Lengyelország, Csehország, és Svájc felé

A nemzetközi IT szolgáltató a 2012-es évre 35%-os növekedést jelentett be, és Európa-szerte jelenleg több mint 350 munkatárssal sikeresen működik a piacon. Ez a szám kereken 50 fővel magasabb az előző évinél. A Qualysoft a továbbiakban is a munkavállalói létszám bővítését tervezi.

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft
2013. április 15. 16:05

Új vezérigazgató a Qualysoft Informatikai Zrt. élén

Február elsejétől Simon Attila tölti be a Qualysoft Informatika Zrt. vezérigazgatói pozícióját. A 40 éves, nemzetközi közgazdasági végzettséggel rendelkező vezető az elmúlt másfél évtizedben több iparágban dolgozott és bőséges nemzetközi tapasztalatokat halmozott fel.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Qualysoft
2013. április 2. 12:50

IVSZ minősítést nyert a Qualysoft

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését kapta a Qualysoft Informatikai Zrt.

Kulcsszavak: IVSZ +céginfo Qualysoft
2012. szeptember 10. 10:14

Hatékonyabb ügyfélszolgálat és kintlévőség-kezelés válság idején

A válság elhúzódása növeli a kintlévőségi folyamatokban érintett ügyfelek számát és a lejárt követelések volumene is magasabb a korábban megszokottnál - hangzott el a Qualysoft Pénzintézeti Üzleti Reggelijén. Az ott bemutatott kintlévőség-kezelésre illetve hatékonyabb ügyfélszolgálatra alkalmas megoldások még a jelen körülmények között különösen költségérzékeny pénzintézeti, illetve a közműszolgáltató szektor számára is elfogadható kínálatot jelentenek.

2012. június 7. 07:50

Van keresnivalójuk az autóiparban a magyar IT cégeknek

Hogyan lehet egy vállalat autóipari beszállító? Erre a kérdésre keresték a választ az IIR Magyarország Autóipari beszállítói kapcsolatok című konferenciáján. A Qualysoft Informatikai Zrt. szakértője szerint a válasz a rugalmasság és a gyorsaság.

2012. május 3. 16:23

Fantasztikus felhőalkalmazást dob piacra a Qualysoft

Elkészült a nebula.hu munkaszervező portál - jelentette be a Qualysoft Informatikai Zrt. A fejlesztő társaság fantasztikus felhő alapú megoldása lehetővé teszi az egyszerű kommunikációt a munkatársakkal, beszállítókkal, vagy akár a megrendelőkkel is. Mindezt egyszerűen, hatékonyan, gyorsan.

2012. április 25. 10:34

A gyors és látványos megtérülésű projektek lehetnek sikeresek

A nemzetgazdasági környezet lassú javulása továbbra is óvatosságra inti az informatikai beruházásokért felelős vezetőket - hangzott el a Qualysoft Informatikai Zrt. idei Szakmai Napján. A társaság vezetése szerint, ma a gyors és látványos megtérülést felmutató projektekkel lehet sikereket elérni.

Kulcsszavak: trend Qualysoft
2010. október 14. 10:31

Új iratautomatizálási rendszer a Qualysoft-tól

A kis-, és mikrovállalatok igényei szerint fejlesztett, bármely weboldalba könnyen beilleszthető Docfinitoval egyszerűen generálhatók megszemélyesített dokumentumok. A várhatóan idén decemberben piacra kerülő alkalmazást szolgáltatásként kínálja majd a fejlesztő.

Kulcsszavak: iroda Qualysoft
2010. május 20. 12:52

Piacon a Docflow 1.0

A Qualysoft bejelentette, hogy elkészült a Docflow 1.0-s verziója. A termékkel egy időben a társaság egy oktatási portált is kifejlesztett, amelynek segítségével a felhasználók és a döntéshozók egyaránt megismerkedhetnek a megoldással.

2009. november 9. 17:50

Új kereskedelmi igazgató a Qualysoft Informatikai Zrt.-nél

Sövegjártó Róbert 1971-ben született, villamos üzemmérnök és szakközgazdász végzettséggel rendelkezik.

Kulcsszavak: Qualysoft +céginfo CIO
2009. július 13. 14:17

Optimális outputmenedzsment hazai piacra

A klasszikus dokumentummenedzsment-eszközök a dokumentumkezelés összetett folyamatából a bemenő ágra összpontosítanak. Az e-számla digitális aláíráson keresztüli hitelesítésének menedzselésére is alkalmas DocFlow azonban a másik oldalt, vagyis az egyszerűbb, gyorsabb és hibamentesebb outputot támogatja.

2009. június 8. 08:01

Személyre szabott dokugyár

A vállalkozások az elmúlt év történéseiből tanulva várhatóan óvatos és nagyon megfontolt gazdálkodásra rendezkednek be a következő néhány évben.

2009. május 27. 08:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás