Qualysoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Qualysoft

Együttműködés a digitalizációért

A tizennyolc éve folyamatosan fejlődő, nemzetközi IT szolgáltató Qualysoft Zrt. idén áprilisban 25 százalékos kisebbségi tulajdont szerzett az Arteries Studio Kft-ben. A partnerség eredményeként jól bevált digitalizációs technikák és értékesítési tapasztalat egyesült az IoT-ra és mesterséges intelligenciára épülő kreatív megoldásokkal.

2017. június 1. 10:01

QualysmArt: képernyőkön és táblagépeken a művészet

A Qualysoft megnyitotta művészeti kiállítását Bécsben. A rendhagyó tárlaton nem festményeket láthatnak a résztvevők, hanem az egyes alkotásokat táblagépeken és képernyőkön keresztül tekinthették meg.

2015. július 6. 12:31

November 6-a a projektmenedzsment világnapja

A tavalyi év sikere után, idén második alkalommal is megrendezi angol nyelvű projekt konferenciáját a Project Management Institute (PMI) Budapest Magyar Tagozata november 6-án. A nemzetközi szakembereket felvonultató eseményen az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodhatnak a kockázatkezelés, a big data analízis, vagy éppen a közösségi médiahasználat projektmenedzseri vonatkozásairól. 

2014. november 6. 12:01

A legjobb informatikusokra vadászik a Qualysoft

Az infokommunikációs iparág a teljes magyar gazdasági növekedést meghaladó módon képes a fejlődésre, ez a piacot érintő jó hír azonban évek óta komoly szakember hiányt is eredményez. A Qualysoft, hazánk egyik legsikeresebb informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzés sikerességéhez.

2014. október 15. 14:32

QualysmArt kiállítás – Tudomány, technológia, művészet

Közép-Európa különböző országaiból érkező művészek különleges alkotásait sorakoztatta fel bécsi székházában a Qualysoft, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai vállalkozása.

2014. június 16. 15:48

Terjeszkedik és tőzsdére készül a Qualysoft

A két magyar szakember által alapított informatikai tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Zrt. belföldön és külföldön is terjeszkedik, felvásárlásokkal és új irodák nyitásával, így teremtve meg a tőzsdére lépés alapjait, amit közép távon szeretnének elérni - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft
2014. május 22. 14:10

Qualysoft - Elkészült a Vaporider vállalati tudás- és információ rendszerező platform

Új, hiánypótló alkalmazást fejlesztett ki a Qualysoft Informatikai Zrt.  A Vaporidernek nevezett alkalmazás fejlesztője azt ígéri, hogy a megoldás csökkenti a vállalati információk elkallódásának az esélyét. A rendszer kifejlesztése 180 millió forintba került, aminek a felét Európai Uniós támogatás fedezte.

2014. március 7. 16:05

Qualysoft: Átalakult az informatikai HR-piac

"Az elmúlt egy-két évben átalakult az informatikai HR-piac. Szinte kizárólag a jó szoftverfejlesztő szakembereket keresik a cégek, technológiától függetlenül. Kicsi az elhelyezkedési esélye a közép- vagy felsővezetői pozícióra vágyó managereknek, vagy akár a projektmenedzsereknek, legyenek még oly kiváló szakemberek is".

2013. április 29. 10:59

Qualysoft: Terjeszkedési tervek Lengyelország, Csehország, és Svájc felé

A nemzetközi IT szolgáltató a 2012-es évre 35%-os növekedést jelentett be, és Európa-szerte jelenleg több mint 350 munkatárssal sikeresen működik a piacon. Ez a szám kereken 50 fővel magasabb az előző évinél. A Qualysoft a továbbiakban is a munkavállalói létszám bővítését tervezi.

Kulcsszavak: +céginfo Qualysoft
2013. április 15. 16:05

Új vezérigazgató a Qualysoft Informatikai Zrt. élén

Február elsejétől Simon Attila tölti be a Qualysoft Informatika Zrt. vezérigazgatói pozícióját. A 40 éves, nemzetközi közgazdasági végzettséggel rendelkező vezető az elmúlt másfél évtizedben több iparágban dolgozott és bőséges nemzetközi tapasztalatokat halmozott fel.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Qualysoft
2013. április 2. 12:50

IVSZ minősítést nyert a Qualysoft

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését kapta a Qualysoft Informatikai Zrt.

Kulcsszavak: IVSZ +céginfo Qualysoft
2012. szeptember 10. 10:14

Hatékonyabb ügyfélszolgálat és kintlévőség-kezelés válság idején

A válság elhúzódása növeli a kintlévőségi folyamatokban érintett ügyfelek számát és a lejárt követelések volumene is magasabb a korábban megszokottnál - hangzott el a Qualysoft Pénzintézeti Üzleti Reggelijén. Az ott bemutatott kintlévőség-kezelésre illetve hatékonyabb ügyfélszolgálatra alkalmas megoldások még a jelen körülmények között különösen költségérzékeny pénzintézeti, illetve a közműszolgáltató szektor számára is elfogadható kínálatot jelentenek.

2012. június 7. 07:50

Van keresnivalójuk az autóiparban a magyar IT cégeknek

Hogyan lehet egy vállalat autóipari beszállító? Erre a kérdésre keresték a választ az IIR Magyarország Autóipari beszállítói kapcsolatok című konferenciáján. A Qualysoft Informatikai Zrt. szakértője szerint a válasz a rugalmasság és a gyorsaság.

2012. május 3. 16:23

Fantasztikus felhőalkalmazást dob piacra a Qualysoft

Elkészült a nebula.hu munkaszervező portál - jelentette be a Qualysoft Informatikai Zrt. A fejlesztő társaság fantasztikus felhő alapú megoldása lehetővé teszi az egyszerű kommunikációt a munkatársakkal, beszállítókkal, vagy akár a megrendelőkkel is. Mindezt egyszerűen, hatékonyan, gyorsan.

2012. április 25. 10:34

A gyors és látványos megtérülésű projektek lehetnek sikeresek

A nemzetgazdasági környezet lassú javulása továbbra is óvatosságra inti az informatikai beruházásokért felelős vezetőket - hangzott el a Qualysoft Informatikai Zrt. idei Szakmai Napján. A társaság vezetése szerint, ma a gyors és látványos megtérülést felmutató projektekkel lehet sikereket elérni.

Kulcsszavak: trend Qualysoft
2010. október 14. 10:31

Új iratautomatizálási rendszer a Qualysoft-tól

A kis-, és mikrovállalatok igényei szerint fejlesztett, bármely weboldalba könnyen beilleszthető Docfinitoval egyszerűen generálhatók megszemélyesített dokumentumok. A várhatóan idén decemberben piacra kerülő alkalmazást szolgáltatásként kínálja majd a fejlesztő.

Kulcsszavak: iroda Qualysoft
2010. május 20. 12:52

Piacon a Docflow 1.0

A Qualysoft bejelentette, hogy elkészült a Docflow 1.0-s verziója. A termékkel egy időben a társaság egy oktatási portált is kifejlesztett, amelynek segítségével a felhasználók és a döntéshozók egyaránt megismerkedhetnek a megoldással.

2009. november 9. 17:50

Új kereskedelmi igazgató a Qualysoft Informatikai Zrt.-nél

Sövegjártó Róbert 1971-ben született, villamos üzemmérnök és szakközgazdász végzettséggel rendelkezik.

Kulcsszavak: Qualysoft +céginfo CIO
2009. július 13. 14:17

Optimális outputmenedzsment hazai piacra

A klasszikus dokumentummenedzsment-eszközök a dokumentumkezelés összetett folyamatából a bemenő ágra összpontosítanak. Az e-számla digitális aláíráson keresztüli hitelesítésének menedzselésére is alkalmas DocFlow azonban a másik oldalt, vagyis az egyszerűbb, gyorsabb és hibamentesebb outputot támogatja.

2009. június 8. 08:01

Személyre szabott dokugyár

A vállalkozások az elmúlt év történéseiből tanulva várhatóan óvatos és nagyon megfontolt gazdálkodásra rendezkednek be a következő néhány évben.

2009. május 27. 08:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás