RRC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: RRC

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2014. július 30. 12:34

Az RRC az IBM Storage eszközök és UNIX szerverek hivatalos hazai disztribútora lett

Az RRC Hungary Kft. portfólióját bővítve, a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szervercsaládok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2012. december 20. 10:17

Olcsó LCD monitor a HannsG-től

A korábban nagy márkák számára gyártó HannsG olcsó saját márkás LCD monitorral jelent meg a magyar piacon is.

Kulcsszavak: HannsG RRC monitor
2007. március 29. 14:11

Erősít a Zebra Magyarországon

A Zebra Technologies a komplett igény szerinti nyomtatási megoldások szállítója mai, első budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Magyarországon is elindította új, konzisztens és transzparens értékesítési csatorna programjának, a PartnersFirst-nek EMEA-régiós változatát.

Kulcsszavak: printer Zebra RRC
2006. május 23. 17:57

Új Avaya üzleti partner Magyarországon

A növekvő piaci igények és viszonteladói hálózat további növelése érdekében az Avaya az RRC Hungary Kft. bevonásával szélesíti magyarországi a viszonteladói hálózatát.

Kulcsszavak: RRC Avaya
2006. április 29. 13:59

D-Link disztribútor lett az RRC

Az RRC március 31-én bejelentette, hogy a D-Link Magyarország és az RRC Magyarország Kft. között aznap disztribúciós megállapodás jött létre, amely tovább erősíti a D-Link hazai pozícióját.

Kulcsszavak: D-Link RRC
2006. április 2. 10:16

Színre lép az RRC Kft.

A május 25-én tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az RRC-csoport tagjaként megalakult az RRC Hungary Kft., amely az első időben a 3Com hálózati kártyáinak és kapcsolóinak, valamint a US Robotics típusú modemeknek a disztribúcióját kezdi meg.

Kulcsszavak: +céginfo RRC-hu RRC 3Com
2000. május 25. 20:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás