RRC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: RRC

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2014. július 30. 12:34

Az RRC az IBM Storage eszközök és UNIX szerverek hivatalos hazai disztribútora lett

Az RRC Hungary Kft. portfólióját bővítve, a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szervercsaládok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

2012. december 20. 10:17

Olcsó LCD monitor a HannsG-től

A korábban nagy márkák számára gyártó HannsG olcsó saját márkás LCD monitorral jelent meg a magyar piacon is.

Kulcsszavak: HannsG RRC monitor
2007. március 29. 14:11

Erősít a Zebra Magyarországon

A Zebra Technologies a komplett igény szerinti nyomtatási megoldások szállítója mai, első budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Magyarországon is elindította új, konzisztens és transzparens értékesítési csatorna programjának, a PartnersFirst-nek EMEA-régiós változatát.

Kulcsszavak: printer Zebra RRC
2006. május 23. 17:57

Új Avaya üzleti partner Magyarországon

A növekvő piaci igények és viszonteladói hálózat további növelése érdekében az Avaya az RRC Hungary Kft. bevonásával szélesíti magyarországi a viszonteladói hálózatát.

Kulcsszavak: RRC Avaya
2006. április 29. 13:59

D-Link disztribútor lett az RRC

Az RRC március 31-én bejelentette, hogy a D-Link Magyarország és az RRC Magyarország Kft. között aznap disztribúciós megállapodás jött létre, amely tovább erősíti a D-Link hazai pozícióját.

Kulcsszavak: D-Link RRC
2006. április 2. 10:16

Színre lép az RRC Kft.

A május 25-én tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az RRC-csoport tagjaként megalakult az RRC Hungary Kft., amely az első időben a 3Com hálózati kártyáinak és kapcsolóinak, valamint a US Robotics típusú modemeknek a disztribúcióját kezdi meg.

Kulcsszavak: +céginfo RRC-hu RRC 3Com
2000. május 25. 20:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás