Red Hat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Red Hat

A Dell Technologies és a Red Hat kiterjeszti stratégiai együttműködését

A Dell Technologies tovább bővíti a Red Hat-tel régóta fennálló stratégiai kapcsolatát, hogy olyan új megoldásokat kínálhasson, amelyek egyszerűsítik helyszíni, konténerizált infrastruktúra üzembe helyezését és kezelését multi-cloud környezetben.

2022. október 26. 13:35

Újabb nagyvállalati megoldás a Delltől és a Red Hattól

A Dell és a Red Hat bejelentették az OpenStack szolgáltatásra épülő nagyvállalati megoldásukat. Az új privát felhő szolgáltatást a Red Hat Enterprise Linux rendszer OpenStack platformja működteti. A két vállalat az együttműködést a privát és hibrid felhő környezetek építéséhez szükséges platformszolgáltatások (PaaS) irányába is kiterjesztette, bővítve azok kompatibilitását, hordozhatóságát és megbízhatóságát.

2014. április 25. 13:11

Dell-Red Hat: nagyvállalati szintű OpenStack privát felhő megoldások

A Dell és a Red Hat közös, az OpenStack szolgáltatásra épülő nagyvállalati szintű privát felhőalapú megoldást dolgozott ki, amely támogatja az áttérést a kiválóan méretezhető felhőmodellekre. A kibővített együttműködés részeként a Dell lesz a Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform első OEM gyártója. A megoldás a Dell infrastruktúrájára és a Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platformra épül.

2013. december 19. 12:03

Red Hat: a 2010-es pénzügyi harmadik negyedévben 18 százalékos árbevétel-növekedés

Az amerikai Red Hat, a világ vezető nyílt forráskódú megoldásokat nyújtó vállalata, december 22-én bejelentette pénzügyi eredményét a 2010-es fiskális harmadik negyedévre, 2009. november 30-i lezárással. A negyedév teljes bevétele 194,3 millió USD volt, ami 18%-os növekedés az előző év ugyanezen időszakához képest. Előfizetésekből származó bevétel a negyedévben 164,4 millió USD volt, ami 21%-os növekedés az előző évhez képest.

Kulcsszavak: Red Hat +céginfo +mérleg
2009. december 25. 08:56

Foltozták a veszélyes Linux Kernel hibát

A napokban több fejlesztő cég is frissítést adott ki Linux disztribúcióihoz, ugyanis egy veszélyes Kernel-szintű hibából kifolyólag támadhatóvá váltak az operációs rendszerek.

Kulcsszavak: Linux security Ubuntu Red Hat
2009. december 11. 18:53

Megjelent a Red Hat Enterprise Linux 5.4

A Red Hat bejelentette a Red Hat Enterprise Linux Platform negyedik frissítését, amelynek technológiai újításait az ügyfelek az előfizetési modellen keresztül vehetik igénybe.

Kulcsszavak: Red Hat Linux
2009. szeptember 5. 10:01

Világtérkép a nyílt forráskód felhasználásáról

A Red Hat és a Georgia Technológia Intézet tegnap adta ki a Nyílt Forráskód Index (Open Source Index) tanulmányt, amely a világ 75 országának nyílt forráskóddal kapcsolatos tevékenységét és a nyílt forráskód elterjedésének lehetőségét vizsgálták, amit egy interaktív térképen lehet megtekinteni. A nyílt forráskód globális elterjedése fokozatos növekedést mutat a közszférában és kormányzati szinten, a privát es egyéni szférában egyaránt.

Kulcsszavak: Red Hat
2009. április 22. 17:08

Nyílt forráskódú a Red Hat Network Satellite

A Red Hat bejelentette, hogy a már majdnem hét éves Red Hat Network Satellite (RHN) rendszer-menedzsment platform egy új, nyílt forráskódú projekt keretében megújul. Ismert, hogy az RHN Satellite eszközöket nyújt az adminisztrátoroknak rendszereik hatékony kezelésére, amivel csökkennek a rendszerenkénti, az alkalmazási és a kezelési költségek.

2008. július 6. 19:40

A Red Hat továbbfejleszti a nyílt virtualizációt

A virtualizáció következő generációjának vállalati szintű elfogadását elősegítő három stratégiai kezdeményezést jelentett be a Red Hat.

2008. június 26. 09:20

Red Hat pénzügyi eredmények

A Red Hat bejelentette a 2008. február 29-én lezárult, negyedik negyedévének és teljes 2008. üzleti évének pénzügyi eredményeit. Az évi teljes nettó árbevétel az előző évhez képest 31%-kal nőtt. Az elhatárolt bevételeket is tartalmazó nettó árbevétel az előző évhez képest 40%-kal nőtt. A Red Hat 66 millió dollárnyi részvényt vásárolt vissza.

Kulcsszavak: Red Hat +céginfo
2008. április 5. 09:17

A Red Hat felvásárolta az Amentrát

A Red Hat bejelentette: felvásárolta azt az Amentra vállalatot, amely rendszerintegrációs szolgáltatásokat nyújt SOA, üzleti folyamatokat kezelő, rendszerfejlesztési és vállalati adat megoldások számára, illetve széles körű szakértelemmel rendelkezik a technológia és termékek terén, beleértve a JBoss köztesréteget is, valamint tanácsadási megbízások során mentor szerepet játszik. A tranzakció megoldásorientált irányban terjeszti ki a JBoss köztesréteg üzletágát. Az Amentra független Red Hat vállalatként fog működni.

Kulcsszavak: Red Hat +céginfo
2008. március 22. 14:27

A Red Hat egészséges szkepticizmust tükröző állásfoglalása

A Red Hat nyílt állásfoglalást tett közzé a Microsoft ez év február végén az interoperabilitásról szóló stratégiai bejelentésével kapcsolatban. Ezt idézzük.

Kulcsszavak: Microsoft Red Hat
2008. március 6. 18:06

Red Hat-Sun együttműködés a Java technológia fejlesztésében

A Red Hat cég bejelentette, hogy a nyílt forráskódú Java szoftver fejlesztésével kapcsolatos megegyezést kötött a Sun Microsystems-szel. A Red Hat a Sun széleskörű hozzájárulói megegyezését írta alá, amely a Sun által vezetett összes nyílt forráskódú projektben való Red Hat részvételre kiterjed.

2007. november 22. 18:00

IBM: TPC-C rekord Red Hat Enterprise Linuxszal

Az IBM bejelentette, hogy egy négyprocesszoros szervere az eddigi legmagasabb TPC-C teljesítményt érte el. A szerveren Red Hat Enterprise Linux 5 Advanced Platform futott.

Kulcsszavak: Linux Red Hat szerver IBM
2007. október 27. 11:45

Sikeres negyedévet zárt a Red Hat

A Red Hat bejelentette a 2007. augusztus 31-én lezárult, második negyedévének pénzügyi eredményeit. A Red Hat jelenlegi teljes pénzügyi éve 2008. február 29-én ér véget.

Kulcsszavak: +céginfo Red Hat
2007. szeptember 27. 07:29

Red Hat-nyilatkozat az Európai Bizottság és a Microsoft perében született ítéletről

A Red Hat, a világ egyik legnagyobb, nyílt forrású megoldásokat szolgáltató cége szeptember 17-én a következő nyilatkozatot tette közzé az Európai Bizottság és a Microsoft perében a luxembourgi székhelyű Elsőfokú Bíróság által meghozott ítéletről.

Kulcsszavak: EU Microsoft Red Hat
2007. szeptember 19. 08:45

Oracle: professzionális vállalati szintű támogatás Linuxhoz

Az Oracle bejelentette, hogy ugyanolyan professzionális, vállalati szintű támogatást fog nyújtani a Linuxhoz, mint adatbázis-kezelőjéhez, köztesszoftvereihez és alkalmazásaihoz. Az Oracle elsőként a Red Hat Linux speciális változatát jelenteti meg, kiegészítve az eddigi hibajavításokkal, és az eredeti Red Hat védjegyek eltávolításával.

Kulcsszavak: Linux Red Hat Oracle
2006. október 30. 13:45

Az ingyenessé tett szabadalmak felpörgethetik a Linux piacát

A Novell, az IBM, a Philips, a Red Hat és a Sony anyagi támogatásával megalakult az Open Invention Network (OIN) vállalat, amely szabadalmakat vásárol meg hogy azokat jogdíjmentesen kínálja - ezzel is elősegítve a Linux terjedését és az innovációt.

Kulcsszavak: Linux Red Hat IBM Novell
2005. november 17. 11:52

Megnyílt az első Red Hat oktató- és vizsgaközpont Magyarországon

A Red Hat és a Red Hat képviseletét Magyarországon ellátó ULX Kft. megnyitotta első oktató- és vizsgaközpontját Budapesten.

Kulcsszavak: Red Hat oktatás Linux
2005. november 9. 18:58

IBM a Red Hat Linuxról: Új mérföldkő a vállalati Linuxban

„Új mérföldkő a vállalati Linuxban” címmel rendezett ma a Hotel Hiltonban egész napos konferenciát a Red Hat Enterprise Linuxról, annak legújabb, 4-es változatáról az IBM Magyarország.

Kulcsszavak: IBM-hu Linux Red Hat IBM
2005. április 26. 17:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16