Reuters kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Reuters

A Reuters volt szerkesztője hackereknek segített más újságok feltörésében

Bűnösnek találta a kaliforniai Sacramento bírósága a Reuters brit hírügynökség volt szerkesztőjét az Anonymus nemzetközi hackercsoporttal való összejátszásban – írja a vs.hu.

Kulcsszavak: security hacker Reuters
2015. október 8. 14:31

Újra elérhető Kínában a Reuters és a The Wall Street Journal kínai nyelvű oldala

Két hónapnyi büntető célzatú blokkolás után újra elérhető a Reuters hírügynökség és a The Wall Street Journal című lap kínai nyelvű oldala a nagy kínai tűzfalon belülről.

2014. január 8. 08:36

A BlackBerry kivonulna a tőzsdéről?

A Reutersen olvashatunk arról, hogy a BlackBerry fontolóra vette a vállalat magánkézbe adását, amellyel saját, nem kifejezetten előnyös helyzetén könyíthetne.

2013. augusztus 9. 17:12

Linux a pénzügyi szektorban: a Reuters és a Novell közös megoldása

A Reuters és a Novell bejelentették, hogy együttműködésük keretében a  pénzügyi szervezetek körében világszerte elterjedt Reuters Market Data System (RMDS) rendszert a Novell SUSE Linux Enterprise Server platformján is támogatják.

Kulcsszavak: Linux pénzügy Reuters Novell
2006. május 4. 10:51

Vírus miatt állt le a Reuters üzenőszolgáltatása

A Reuters kénytelen volt leállítani üzenőszolgáltatását, miután a Kelvit féregvírus bekerült a rendszerbe, és szaporodásnak indult.

Kulcsszavak: Reuters vírus
2005. április 15. 09:02

A Reuters új partnerségi programmal erősíti Messaging szolgáltatását

A globális hír- és adatszolgáltató Reuters elindítja Compliance Partner Programját. A program a Reuters Messaging felhasználóinak adja meg a lehetőséget arra, hogy megfeleljenek az új, szigorú szabályozási követelményeknek.

2005. január 20. 10:50

Korlátozza üzleti híreinek ingyenes hozzáférhetőségét a Reuters

Az év második felétől korlátozza bizonyos kategóriájú híreinek és információinak hozzáférhetőségét ingyenes internetes tartalomszolgáltatói portálokon a Reuters hírügynökség.

2004. április 14. 09:22

Mobilkommunikációs fejlesztés Reutersnél

A 3 UK nevű angliai cég bejelentette, hogy megállapodást kötött a Reuters-szel, melynek nevét szinte mindenki ismeri hírszolgáltatásai révén. A megállapodás értelmében a 3 UK ügyfelei hozzáférést kapnak a legfrissebb hírekhez, hírarchívumokhoz, vállalati és piaci információkhoz, illetve befektetői és tőzsdei adatokhoz.

Kulcsszavak: mobilszolg Reuters
2003. január 29. 20:39

Vonali pénzügyi szolgáltatót vett a Reuters

A Reuters Group Plc., a világ legnagyobb pénzügyi információs szolgáltató cége bejelentette, hogy a brit AVT Technologies Ltd. megvásárlásával tovább bővítette devizapiaci technológiai üzletágát.

Kulcsszavak: bankszolg Reuters
2002. december 3. 07:23

Csökkenő nyereség a Reutersnél

A brit Reuters Group Plc. nyeresége tavaly 34 százalékkal csökkent. A kedden közzétett adatok szerint a visszaesés oka a világgazdaság gyengülése: emiatt nem nőtt eléggé sem a gazdasági és pénzügyi, piaci információk kereslete, sem pedig a haszonrés, miközben a Reuters folytatta költséges beruházásait tevékenységének internetesítésére.

Kulcsszavak: Reuters +céginfo
2002. február 13. 10:07

Ezer embert elbocsát a Reuters

Munkatársi gárdájának 6-7 százalékos leépítését is bejelenti keddi köztes eredménybeszámolójában a világ első számú hír- és pénzügyiinformáció szolgáltatója, a Reuters - írta hétfőn a Financial Times.

Kulcsszavak: +céginfo Reuters
2001. július 24. 10:02

A Reuters átszervez

Átszervezéseket hajt végre a világ egyik legnagyobb globális hírszolgáltató vállalkozása, a brit Reuters-csoport. Az átalakítás célja egy "felhasználóbarátabb" struktúra kialakítása. Az év végére tervezett változások mintegy félezer munkatárs állásának megszüntetésével is járnak.

2001. június 8. 18:28

A bankok a Reutersszel társulnak

A világ három legnagyobb devizakereskedője hétfőn bejelentette, hogy társul a Reuters hír- és információs ügynökséggel, új vonali kereskedelmi szolgáltatást indítandó.

2000. augusztus 16. 09:22

A Reuters az internetre tesz

A világ egyik legnagyobb információ- és hírszolgáltató vállalkozása, a brit Reuters bejelentette, hogy félmilliárd fontot áldoz internetes szolgáltatásainak fejlesztésére. A cég egyidejűleg közölte, hogy működési nyeresége és bevételei tavaly szerényebben nőttek, de terveinek hírére részvényének árfolyama 14 százalékkal emelkedett a londoni tőzsdén.

Kulcsszavak: +céginfo Reuters
2000. február 9. 19:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32