Revolution kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Revolution

Egyetemen oktatják a rEVOLUTION vállalatirányítási rendszereét

Az Óbudai Egyetem Neumann János informatikai kara a rEVOLUTION deep.erp rendszerét vette fel tantervébe

2015. április 8. 15:36

Új generációs vállalatirányítási rendszer a rEVOLUTION-tól

A platform kialakításánál alapvető szempont volt, hogy támogassa a normál, telepített környezetet és a korszerű, felhőből történő futtatást egyaránt. Fontos cél volt, hogy a keretrendszer központi magja a speciális igényekhez való igazodás mellett is stabil maradjon, éppen ezért oldalágról más alkalmazások is hatékonyan csatlakoztathatók hozzá.

2014. november 27. 10:49

Webáruház és integrált ügyvitel kicsiknek

Egyéni vállalkozók és kisvállalkozások számára készítette el egyedülálló, számlázó programmal összekapcsolt webáruház szolgáltatását a rEVOLUTION és az UNAS Online. A szolgáltatás havi- vagy éves díjas konstrukcióban, három méretben és funkcionalitással érhető el. Igény esetén készletnyilvántartással kiegészíthető, és lehetőség van 14 napos ingyenes tesztelésre is.

2013. február 20. 11:40

Vezetőváltás a rEVOLUTION Software-nél

Idén januártól Juhász Zsolt, eddigi ERP üzletágvezető, és Szalóki László eddigi vezető tervező, a vállalat alapító tagjai és tulajdonosai vették át a rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetői feladatainak ellátását. A vezetőváltással együtt belső struktúraváltás is történt, ugyanis üzletágtól függetlenül minden sales tevékenység Juhász Zsolt kézbe került, míg a termékfejlesztésért – szintén minden üzletágban – Szalóki László lett a felelős.

 

Kulcsszavak: +céginfo CIO Revolution
2013. február 11. 12:40

Törvényi megfelelőség határidőre - Elkészült az Iroda++ friss verziója

A számos változtatás ellenére a rEVOLUTION Software már január végére elkészült az Iroda++ frissítésével, ami nélkülözhetetlen az ügyfeleknek az első áfa-bevallás február 20-i leadásához.

Kulcsszavak: iroda Revolution
2013. február 4. 17:13

Számlázó programok a mérlegen

Egy vállalkozás életében a számlázás a mindennapi működés része. Egy kötelező feladat, amit mindenki szeretne a legegyszerűbben és a lehető legolcsóbban megoldani, a törvényi előírások betartásával. Ezt az igényt próbálják kiszolgálni a különböző számlázó programok, amelyek közül egyre több ingyenesen is elérhető. De vajon valóban ingyenesek-e ezek a programok? Igaz-e ezekre is az „olcsó húsnak híg a leve” állítás? És felvehetik-e a versenyt fizetős társaikkal? A rEVOL Express Grátisz megjelenése alkalmából ezeket a kérdéseket járja körül a rEVOLUTION szakembere.

Kulcsszavak: számlázás Revolution
2012. december 7. 11:25

Termelés-optimalizálás felsőfokon Preactorral

A rEVOLUTION Software felvette termékpalettájára a Preactort, a világ egyik vezető termelésirányítási megoldását, amely a gyártó és termelő vállalatok termelés-optimalizálását támogatja. A rendszer használata hozzájárul a termelékenység növekedéséhez, a nyersanyag-beraktározási igény csökkenéséhez, a munkafolyamatok javulásához, valamint a szállítási határidők pontosabb betartásához és ennek révén az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának növeléséhez.

2012. november 29. 08:22

rEVOLUTION: 20 éve a hazai szoftverfejlesztés élvonalában

20 éves a hazai vállalatirányítási piac vezető szereplője, a rEVOLUTION Software Kft., amely a tavalyi üzleti évet több mint 67 milliós üzemi eredménnyel zárta. A vállalat ügyvezető igazgatója szerint a cég a piacon elfoglalt pozícióját a folyamatos, tudatos fejlesztésnek köszönheti, ami mind a termékek, mind a vállalat működésében megmutatkozik. Kustos Ferenc a múlt fényében elemzi a jelent és vázolja a jövőbeli terveket.

Kulcsszavak: +céginfo Revolution
2012. október 12. 08:21

Százötvenhét százalékos eredménynövekedés a rEVOLUTION-nál

Terven felül, több mint 67 milliós üzemi eredménnyel zárta a 2011-es évet a rEVOLUTION Software Kft. A kiemelkedő eredmény elsősorban a saját fejlesztésű, mikro- és kisvállalatok részére készült termékek jó szereplésének köszönhető.

2012. június 9. 17:52

Vállalatirányítás: nagyberuházás helyett kiszámítható költség

Új konstrukcióban, havidíjas bérleti szolgáltatásként kínálja a rEVOLUTION Software Kft. közép- és nagyvállalati vállalatirányítási rendszerek megvalósítását.

2010. november 4. 08:41

Közel ezer hazai kkv állt át a rEVOLUTION programok legújabb verzióira

Jelentősen, 18%-kal megnőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, akik rendszeresen frissítik rEVOLUTION számlázó programjukat, köszönhetően a cég idén nyáron piacra dobott, negyedik generációs, szintén unió-konform 4.0 programverzióinak.

2010. szeptember 20. 08:45

Javult a rEVOLUTION eredményessége az informatikában

A rEVOLUTION Software tavaly 525 millió forint árbevételt ért el, gyakorlatilag ugyanannyit, mint egy évvel korábban, a cég üzemi eredménye a 2008. évi 1 millióról 20 millióra nőtt, míg egyszeri tételek nélkül 41 millió forintot tette ki.

Kulcsszavak: Revolution +céginfo
2010. június 21. 08:10

A rEVOLUTION sikeresnek ítéli válság alatti tevékenységét

525 millió forintos árbevétellel zárta a 2009-es évet a rEVOLUTION Software, és ezzel teljesítette célkitűzését. Az üzemi eredmény az előző évi 1 millióról 20 millióra nőtt, egyszeri tételek nélkül pedig 41 millió forint volt. A sajtó képviselőit a mai napon Kustos Ferenc, a kft. ügyvezetője, Juhász Zsolt, üzletfejlesztési igazgató és Bódog Krisztina gazdasági igazgató tájékoztatta. 

Kulcsszavak: +céginfó ERP Revolution
2010. június 8. 14:49

E-számla a rEVOL Express kínálatában

2010 januárjában jelenik meg a rEVOL Express kisvállalati integrált programcsomaghoz a rEVOLUTION Software és az Argeon Kft. közösen fejlesztett funkciója, az E-számla,  amellyel a felhasználók a programból gombnyomásra, e-mailben küldhetnek elektronikus számlát ügyfeleiknek. A megoldás gyorsabb, olcsóbb és biztonságosabb számlázást tesz lehetővé az ügyfelek számára.

Kulcsszavak: Revolution
2009. december 18. 09:12

Megújult az Iroda++

A napokban jelent meg a rEVOLUTION Iroda++ 2010 ügyviteli rendszer. A szoftver a már több mint hatszáz magyar kkv által használt program legújabb technológiák és megoldások használatával átalakított, az előzőhöz képest jelentősen megnövelt kapacitású és gyorsabb működésű verziója.

Kulcsszavak: Revolution ügyvitel
2009. szeptember 24. 19:00

rEVOL Express: Fejlesztés a kisvállalatokért

A kkv-k eredményessége a pénzáramlások nyomon követésével is növelhető. A rEVOLUTION ezt felismerve bővítette rEVOL Express kisvállalati számlázó programcsaládját. A Házipénztár és Pénzügy modul fejlesztései, valamint az új Pénzügyi tervezés modul már 2009 nyarától elérhetők.

Kulcsszavak: Revolution
2009. szeptember 1. 10:42

Új üzletágvezetők a rEVOLUTION-nél

2009 májusától új vezetők irányítják a rEVOLUTION Software Kft. üzletágait. A kinevezések hátterében a stratégiaváltás egyik fő eleme, az átalakuló vállalati szerkezet áll. A funkcionális egységeket termékalapon szerveződő üzletágak és azon belül egy-egy projekten dolgozó csapatok váltották fel. Az üzletágak élére korábban a kereskedelem területén már bizonyított vezetők kerültek.

Kulcsszavak: Revolution CIO
2009. május 20. 12:05

Távozott a rEVOLUTION Software ügyvezetője

2009. április 15-ével Bódog Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. alapító-ügyvezetője megvált posztjától és egyúttal a cégben lévő tulajdonrészét is eladja. A döntés hátterében a több éve fennálló vezetési- és szervezetépítési szemlélet-, valamint a vállalati jövőkép terén kialakult tulajdonosi véleménykülönbség áll.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Revolution
2009. április 16. 18:05

rEVOLUTION: 57% növekedés a kkv piacon

Terv fölötti teljesítéssel, 57%-kal növelte a mikro- és kisvállalati piacról származó bevételeit a rEVOLUTION Software 2008-ban. A rEVOL Express üzletág 88 millió forinttal járult hozzá cég árbevételéhez. A növekedés egyik motorja az ügyfelek elégedettsége.

Kulcsszavak: Revolution +céginfo
2009. március 28. 09:21

MS Dynamics NAV kiegészítők kkv-fókusszal

2009 első negyedévétől érhető el a rEVOLUTION Software Kft. által a kkv-k igényeire fejlesztett négy kiegészítő programmodul a Microsoft Dinamics NAV ERP programrendszerhez - jelentette be mai sajtótájékoztatón Bódog Norbert, a cég ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: Revolution ERP kkv
2008. december 4. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40