Revolution kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Revolution

Egyetemen oktatják a rEVOLUTION vállalatirányítási rendszereét

Az Óbudai Egyetem Neumann János informatikai kara a rEVOLUTION deep.erp rendszerét vette fel tantervébe

2015. április 8. 15:36

Új generációs vállalatirányítási rendszer a rEVOLUTION-tól

A platform kialakításánál alapvető szempont volt, hogy támogassa a normál, telepített környezetet és a korszerű, felhőből történő futtatást egyaránt. Fontos cél volt, hogy a keretrendszer központi magja a speciális igényekhez való igazodás mellett is stabil maradjon, éppen ezért oldalágról más alkalmazások is hatékonyan csatlakoztathatók hozzá.

2014. november 27. 10:49

Webáruház és integrált ügyvitel kicsiknek

Egyéni vállalkozók és kisvállalkozások számára készítette el egyedülálló, számlázó programmal összekapcsolt webáruház szolgáltatását a rEVOLUTION és az UNAS Online. A szolgáltatás havi- vagy éves díjas konstrukcióban, három méretben és funkcionalitással érhető el. Igény esetén készletnyilvántartással kiegészíthető, és lehetőség van 14 napos ingyenes tesztelésre is.

2013. február 20. 11:40

Vezetőváltás a rEVOLUTION Software-nél

Idén januártól Juhász Zsolt, eddigi ERP üzletágvezető, és Szalóki László eddigi vezető tervező, a vállalat alapító tagjai és tulajdonosai vették át a rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetői feladatainak ellátását. A vezetőváltással együtt belső struktúraváltás is történt, ugyanis üzletágtól függetlenül minden sales tevékenység Juhász Zsolt kézbe került, míg a termékfejlesztésért – szintén minden üzletágban – Szalóki László lett a felelős.

 

Kulcsszavak: +céginfo CIO Revolution
2013. február 11. 12:40

Törvényi megfelelőség határidőre - Elkészült az Iroda++ friss verziója

A számos változtatás ellenére a rEVOLUTION Software már január végére elkészült az Iroda++ frissítésével, ami nélkülözhetetlen az ügyfeleknek az első áfa-bevallás február 20-i leadásához.

Kulcsszavak: iroda Revolution
2013. február 4. 17:13

Számlázó programok a mérlegen

Egy vállalkozás életében a számlázás a mindennapi működés része. Egy kötelező feladat, amit mindenki szeretne a legegyszerűbben és a lehető legolcsóbban megoldani, a törvényi előírások betartásával. Ezt az igényt próbálják kiszolgálni a különböző számlázó programok, amelyek közül egyre több ingyenesen is elérhető. De vajon valóban ingyenesek-e ezek a programok? Igaz-e ezekre is az „olcsó húsnak híg a leve” állítás? És felvehetik-e a versenyt fizetős társaikkal? A rEVOL Express Grátisz megjelenése alkalmából ezeket a kérdéseket járja körül a rEVOLUTION szakembere.

Kulcsszavak: számlázás Revolution
2012. december 7. 11:25

Termelés-optimalizálás felsőfokon Preactorral

A rEVOLUTION Software felvette termékpalettájára a Preactort, a világ egyik vezető termelésirányítási megoldását, amely a gyártó és termelő vállalatok termelés-optimalizálását támogatja. A rendszer használata hozzájárul a termelékenység növekedéséhez, a nyersanyag-beraktározási igény csökkenéséhez, a munkafolyamatok javulásához, valamint a szállítási határidők pontosabb betartásához és ennek révén az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának növeléséhez.

2012. november 29. 08:22

rEVOLUTION: 20 éve a hazai szoftverfejlesztés élvonalában

20 éves a hazai vállalatirányítási piac vezető szereplője, a rEVOLUTION Software Kft., amely a tavalyi üzleti évet több mint 67 milliós üzemi eredménnyel zárta. A vállalat ügyvezető igazgatója szerint a cég a piacon elfoglalt pozícióját a folyamatos, tudatos fejlesztésnek köszönheti, ami mind a termékek, mind a vállalat működésében megmutatkozik. Kustos Ferenc a múlt fényében elemzi a jelent és vázolja a jövőbeli terveket.

Kulcsszavak: +céginfo Revolution
2012. október 12. 08:21

Százötvenhét százalékos eredménynövekedés a rEVOLUTION-nál

Terven felül, több mint 67 milliós üzemi eredménnyel zárta a 2011-es évet a rEVOLUTION Software Kft. A kiemelkedő eredmény elsősorban a saját fejlesztésű, mikro- és kisvállalatok részére készült termékek jó szereplésének köszönhető.

2012. június 9. 17:52

Vállalatirányítás: nagyberuházás helyett kiszámítható költség

Új konstrukcióban, havidíjas bérleti szolgáltatásként kínálja a rEVOLUTION Software Kft. közép- és nagyvállalati vállalatirányítási rendszerek megvalósítását.

2010. november 4. 08:41

Közel ezer hazai kkv állt át a rEVOLUTION programok legújabb verzióira

Jelentősen, 18%-kal megnőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, akik rendszeresen frissítik rEVOLUTION számlázó programjukat, köszönhetően a cég idén nyáron piacra dobott, negyedik generációs, szintén unió-konform 4.0 programverzióinak.

2010. szeptember 20. 08:45

Javult a rEVOLUTION eredményessége az informatikában

A rEVOLUTION Software tavaly 525 millió forint árbevételt ért el, gyakorlatilag ugyanannyit, mint egy évvel korábban, a cég üzemi eredménye a 2008. évi 1 millióról 20 millióra nőtt, míg egyszeri tételek nélkül 41 millió forintot tette ki.

Kulcsszavak: Revolution +céginfo
2010. június 21. 08:10

A rEVOLUTION sikeresnek ítéli válság alatti tevékenységét

525 millió forintos árbevétellel zárta a 2009-es évet a rEVOLUTION Software, és ezzel teljesítette célkitűzését. Az üzemi eredmény az előző évi 1 millióról 20 millióra nőtt, egyszeri tételek nélkül pedig 41 millió forint volt. A sajtó képviselőit a mai napon Kustos Ferenc, a kft. ügyvezetője, Juhász Zsolt, üzletfejlesztési igazgató és Bódog Krisztina gazdasági igazgató tájékoztatta. 

Kulcsszavak: +céginfó ERP Revolution
2010. június 8. 14:49

E-számla a rEVOL Express kínálatában

2010 januárjában jelenik meg a rEVOL Express kisvállalati integrált programcsomaghoz a rEVOLUTION Software és az Argeon Kft. közösen fejlesztett funkciója, az E-számla,  amellyel a felhasználók a programból gombnyomásra, e-mailben küldhetnek elektronikus számlát ügyfeleiknek. A megoldás gyorsabb, olcsóbb és biztonságosabb számlázást tesz lehetővé az ügyfelek számára.

Kulcsszavak: Revolution
2009. december 18. 09:12

Megújult az Iroda++

A napokban jelent meg a rEVOLUTION Iroda++ 2010 ügyviteli rendszer. A szoftver a már több mint hatszáz magyar kkv által használt program legújabb technológiák és megoldások használatával átalakított, az előzőhöz képest jelentősen megnövelt kapacitású és gyorsabb működésű verziója.

Kulcsszavak: Revolution ügyvitel
2009. szeptember 24. 19:00

rEVOL Express: Fejlesztés a kisvállalatokért

A kkv-k eredményessége a pénzáramlások nyomon követésével is növelhető. A rEVOLUTION ezt felismerve bővítette rEVOL Express kisvállalati számlázó programcsaládját. A Házipénztár és Pénzügy modul fejlesztései, valamint az új Pénzügyi tervezés modul már 2009 nyarától elérhetők.

Kulcsszavak: Revolution
2009. szeptember 1. 10:42

Új üzletágvezetők a rEVOLUTION-nél

2009 májusától új vezetők irányítják a rEVOLUTION Software Kft. üzletágait. A kinevezések hátterében a stratégiaváltás egyik fő eleme, az átalakuló vállalati szerkezet áll. A funkcionális egységeket termékalapon szerveződő üzletágak és azon belül egy-egy projekten dolgozó csapatok váltották fel. Az üzletágak élére korábban a kereskedelem területén már bizonyított vezetők kerültek.

Kulcsszavak: Revolution CIO
2009. május 20. 12:05

Távozott a rEVOLUTION Software ügyvezetője

2009. április 15-ével Bódog Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. alapító-ügyvezetője megvált posztjától és egyúttal a cégben lévő tulajdonrészét is eladja. A döntés hátterében a több éve fennálló vezetési- és szervezetépítési szemlélet-, valamint a vállalati jövőkép terén kialakult tulajdonosi véleménykülönbség áll.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Revolution
2009. április 16. 18:05

rEVOLUTION: 57% növekedés a kkv piacon

Terv fölötti teljesítéssel, 57%-kal növelte a mikro- és kisvállalati piacról származó bevételeit a rEVOLUTION Software 2008-ban. A rEVOL Express üzletág 88 millió forinttal járult hozzá cég árbevételéhez. A növekedés egyik motorja az ügyfelek elégedettsége.

Kulcsszavak: Revolution +céginfo
2009. március 28. 09:21

MS Dynamics NAV kiegészítők kkv-fókusszal

2009 első negyedévétől érhető el a rEVOLUTION Software Kft. által a kkv-k igényeire fejlesztett négy kiegészítő programmodul a Microsoft Dinamics NAV ERP programrendszerhez - jelentette be mai sajtótájékoztatón Bódog Norbert, a cég ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: Revolution ERP kkv
2008. december 4. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10