Rostelekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Rostelekom

Rosztelekom: Korrupciós botrány az orosz távközlési óriás körül

Több mint 200 millió dolláros sikkasztás ügyében kezdődött kedden házkutatás a Rosztelekom, az orosz távközlési nagyvállalat elnökénél, a hírre a moszkvai és a londoni tőzsdén is estek a cég részvényei - közölte a Kommerszant című orosz lap internetes változata.

2012. november 21. 08:33

Oroszország: harc a vadprivatizációiban elvesztegetett vagyon visszaszerzéséért

Az AFK Sistema vegyes konglomerátum vette meg az országos távközlési holding, a Szvjazinveszt 25 százalékát plusz egy részvényét két magánszemély, az Egyesült Államokban élő Leonard Blavatnik és a moszkvai illetőségű Viktor Vekszelberg befektetési alapjától.

2006. december 13. 08:13

Rosztelekom - veszteséges első félév

Az orosz Rosztelekom távközlési cég 288 millió rubel (10,05 millió dollár) nettó veszteséggel zárta a tavalyi első félévet elsősorban az előfizetők hatalmasra nőtt adóssága, illetve a vállalat komoly kiadásai miatt.

Kulcsszavak: Rostelekom +céginfo
2001. február 21. 07:23

Az UMTS túl drága a helyi telecom cégeknek

A kelet-európai távközlési cégek részvényárai estek, a két fő érintett a Matáv, és a Telekomunikacja Polska, előbbi 2.5 az utóbbi pedig 1.9%-ot vesztett értékéből. Az aggodalom oka, hogy a harmadik generációs mobil (UMTS) engedélyekért túl sokat kell majd fizetniük a szolgáltatóknak. Az OAO Rostelecom és a Cesky Telecom AS szintén a mezőny végére kerültek.

2000. szeptember 20. 08:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás