Rostelekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Rostelekom

Rosztelekom: Korrupciós botrány az orosz távközlési óriás körül

Több mint 200 millió dolláros sikkasztás ügyében kezdődött kedden házkutatás a Rosztelekom, az orosz távközlési nagyvállalat elnökénél, a hírre a moszkvai és a londoni tőzsdén is estek a cég részvényei - közölte a Kommerszant című orosz lap internetes változata.

2012. november 21. 08:33

Oroszország: harc a vadprivatizációiban elvesztegetett vagyon visszaszerzéséért

Az AFK Sistema vegyes konglomerátum vette meg az országos távközlési holding, a Szvjazinveszt 25 százalékát plusz egy részvényét két magánszemély, az Egyesült Államokban élő Leonard Blavatnik és a moszkvai illetőségű Viktor Vekszelberg befektetési alapjától.

2006. december 13. 08:13

Rosztelekom - veszteséges első félév

Az orosz Rosztelekom távközlési cég 288 millió rubel (10,05 millió dollár) nettó veszteséggel zárta a tavalyi első félévet elsősorban az előfizetők hatalmasra nőtt adóssága, illetve a vállalat komoly kiadásai miatt.

Kulcsszavak: Rostelekom +céginfo
2001. február 21. 07:23

Az UMTS túl drága a helyi telecom cégeknek

A kelet-európai távközlési cégek részvényárai estek, a két fő érintett a Matáv, és a Telekomunikacja Polska, előbbi 2.5 az utóbbi pedig 1.9%-ot vesztett értékéből. Az aggodalom oka, hogy a harmadik generációs mobil (UMTS) engedélyekért túl sokat kell majd fizetniük a szolgáltatóknak. Az OAO Rostelecom és a Cesky Telecom AS szintén a mezőny végére kerültek.

2000. szeptember 20. 08:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás