Sárkány kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sárkány

Intelligens kártyarendszert fejlesztett a Sárkány Informatika

A Sárkány Informatikai Zrt. 4 évvel ezelőtt a Velencei tó Kistérség mellett tette le a voksát. Egy GOP-os pályázat keretében összegyűjtötte addigi közösségi kártyás rendszer tapasztalatait és egy RFID keretrendszert fejlesztett kártyára és mobiltelefonra.

2013. július 15. 10:51

Sárkány a gyártásban

Új oldaláról mutatkozott be a Sárkány Rt., amely szakmai nap keretében ismertette az általa a hazai piacon kínált német ABAS-EKS integrált vállalatirányítási programrendszert. Az ABAS-EKS különösen a gyártó vállalatoknak ajánlott: támogatja mind az egyedi-, mind a sorozatgyártást, ugyanakkor hatékonyan alkalmazhatják a kis sorozatokat elôállító vállalatok is. Az eredetileg Unix-platformra készített (de NT-s változatban is elérhetô) rendszerbôl a világon eddig több mint nyolcszázat, Magyarországon pedig mintegy tízet installáltak.

2000. január 27. 23:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás