Sárkány kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sárkány

Intelligens kártyarendszert fejlesztett a Sárkány Informatika

A Sárkány Informatikai Zrt. 4 évvel ezelőtt a Velencei tó Kistérség mellett tette le a voksát. Egy GOP-os pályázat keretében összegyűjtötte addigi közösségi kártyás rendszer tapasztalatait és egy RFID keretrendszert fejlesztett kártyára és mobiltelefonra.

2013. július 15. 10:51

Sárkány a gyártásban

Új oldaláról mutatkozott be a Sárkány Rt., amely szakmai nap keretében ismertette az általa a hazai piacon kínált német ABAS-EKS integrált vállalatirányítási programrendszert. Az ABAS-EKS különösen a gyártó vállalatoknak ajánlott: támogatja mind az egyedi-, mind a sorozatgyártást, ugyanakkor hatékonyan alkalmazhatják a kis sorozatokat elôállító vállalatok is. Az eredetileg Unix-platformra készített (de NT-s változatban is elérhetô) rendszerbôl a világon eddig több mint nyolcszázat, Magyarországon pedig mintegy tízet installáltak.

2000. január 27. 23:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás