SIA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SIA

A budapest bank a sia megoldását választotta az új bankkártyamenedzsment szolgáltatásokra

A magyar piacon a kártyakibocsátásban élen járó Budapest Bank az elektronikus fizetések menedzselésére szakosodott SIA-t választotta új bankkártyamenedzsment rendszere bevezetésére és üzemeltetésére.

2016. szeptember 23. 09:57

A félvezetők világpiaci eladása a hatodik hónapja nőtt augusztusban

A félvezetők világpiaci eladása augusztusban 1,8 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, és így már a hatodik egymást követő hónapban emelkedett a félvezetőgyártók szövetsége, a SIA hétfőn közölt adatai szerint.

Kulcsszavak: trend SIA processzor
2010. október 5. 09:04

Havi és éves szinten is nőtt a félvezetők globális eladása

A félvezetők globális eladása 0,3 százalékkal nőtt januárban decemberhez képest, miközben 47 százalékkal bővült tavaly januárhoz viszonyítva - közölte a félvezetőgyártók szövetsége, a SIA hétfőn.

Kulcsszavak: SIA félvezető trend
2010. március 2. 19:32

A PC-piac hátán szárnyaló csipeladások

A számítógép-eladások októberben is a vártnál kedvezőbben alakultak, így ennek hatására a félvezető termékek forgalma is tovább szárnyalt az őszi hónapban.

2007. december 19. 09:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás