SZÜV kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SZÜV

Összeolvad az Albacomp Zrt. és SZÜV Zrt.

Az Albacomp Zrt. és a közel száz százalékban tulajdonában lévő SZÜV Zrt. tulajdonosai határoztak az Albacomp Zrt. és a SZÜV Zrt. 2010. 12. 31-ével történő összeolvadásáról, ezáltal 2011. 01. 01-jétől új, jogutód cégként létrejön az Albacomp IT Informatikai Zrt – rövid nevén Albacomp IT Zrt.

Kulcsszavak: Albacomp SZÜV +céginfo
2010. december 29. 16:05

Új vezérigazgató a SZÜV Rt. élén

A SZÜV Számítástechnikai és Ügyvitelszervező Rt. kinevezett vezérigazgatója 2002. szeptember 6-tól Laufer Tamás, aki multinacionális vállalatvezetési tapasztalataival új lendületet adhat a cég számára.

2002. szeptember 10. 12:24

SZÜV-üzletágból Szám-Pont Kft. Zalaegerszegen

Az Albacomp Rt. többségi tulajdonában lévő SZÜV Zalaegerszegi Igazgatóság két önálló elszámolású üzletága közül az adatfeldolgozással, számítástechnikai oktatással és informatikai szolgáltatással foglalkozó üzletágból felszámolás folytán megalakult a Szám-Pont Kft.

2001. január 29. 18:03

Ma már klasszikus formában

A SZÜV rendszerváltás előtti tevékenysége nem tekinthető hagyományos, irodalom szerinti outsourcingnak. Akkoriban az erre specializálódott számítóközpontokba beérkezett bizonylatok adatainak rögzítéséről és batch jellegű nagygépes feldolgozásáról szóltak a szerződések, a klasszikus outsourcing azonban ennél sokkal többet jelent. A részletekről, a SZÜV outsourcing-politikájáról Süle Tibor, az outsourcing-üzletág igazgatója nyilatkozott lapunknak.

2000. február 1. 22:21

Outsourcing: SZÜV Rt.

A SZÜV Rt. alapvetően ugyanazt a tevékenységet végzi, mint közel fél évszázaddal ezelőtti indulásakor, csak új, korszerű technológiákkal.

Kulcsszavak: SZÜV outsourcing
1999. február 23. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás