Scala-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Scala-hu

A Novodata Rt. az Epicor iScala rendszert választotta

A pénztári és információs rendszereiről ismert Novodata Rt. üzletmenete és az üzleti kommunikáció hatékonyságának növekedését várja az új ügyviteli rendszer bevezetésétől.

2005. január 11. 15:33

Új, kereskedelmi igazgatói posztot hozott létre a Scala ECE Hungary Kft.

A Scala ECE Hungary Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját Kócs Olivér közgazdász szakember tölti be.

Kulcsszavak: +céginfo CIO Scala-hu
2004. október 26. 14:40

Képzési együttműködés a Scala és a Számalk között

Képzési együttműködési megállapodást kötött a Scala ECE Hungary Kft. és a Számalk Oktatási Rt.

2004. június 3. 11:44

Megújította weboldalát a Scala ECE Hungary Kft.

Jelentősen megújította a weboldalát a Scala ECE Hungary Kft. Az új honlap mind szerkezetében, mind grafikai megjelenésében a Scala nemzetközi weboldalának felépítéséhez és megjelenéséhez igazodik, de természetesen továbbra is magyar nyelvű marad.

Kulcsszavak: website +céginfo Scala-hu
2004. május 24. 11:20

Partneri megállapodás a Scala ECE Hungary Kft. és a Daten-Kontor Trade között

A megállapodás értelmében a két cég egymás termékét ajánlja a saját ügyfélkörében Magyarországon.

2004. március 30. 14:56

Scala-termékek az idei Szoftverbörzén

A Scala ECE Hungary Kft. a 2004. évi Szoftverbörzén új termékeinek, - iScala legújabb verzió, iScala CRM-szoftver (ügyfélkapcsolat-felügyeleti rendszer) és Üzleti Intelligencia (Business Intelligence - BI ) megoldások - bemutatására helyezi a hangsúlyt.

2004. február 3. 11:57

Vállalat- és adatkonszolidáció felsőfokon

Még tulajdonos- és szerkezetváltás előtt tért át korábbi 5.0-s Scala-rendszeréről - az új igényekhez igazodva teljes reimplementáció kíséretében - 5.1-esre a VNU Kiadó. A verzióváltással egy időben platformváltás is történt, az addig alkalmazott Btrieve adatbázis-kezelő helyett a Scala 5.1 már MS SQL-alapokon került bevezetésre. A verzió- és platformváltással, valamint az új változat igény szerinti konfigurálásával járó kedvező változások, az átállás során szerzett tapasztalatok és maga a Scala rendszere is megkönnyítette az átalakulást, majd az új cégszerkezet adminisztratív támogatását. A Sanoma stratégiájában meghatározott, az egyszerűsítést, átláthatóságot szolgáló célok - többek között egységes, átlátható cégszerkezet és új tevékenységek - további munkát róttak ugyan mind a Scala, mind a kiadó érintett munkatársaira, de ez már gördülékenyen zajlott. Fél évvel a változások után a tapasztalatokról Antal Katalinnal, a Sanoma Holding kontrollerével beszélgettünk, aki mindkét átállásban aktívan részt vett.

2002. november 17. 16:01

Scala—Novodata: értéknövelt együttműködés

Az egészségügyben és a kiskereskedelmi hálózatokban pénztári és információs rendszereiről ismert Novodata Rt. és a vállalati ügyviteli rendszereket (ERP-ket) értékesítő Scala ECE Hungary Kft. együttműködési megállapodást írtak alá közös piaci fellépésről.

2002. május 8. 15:28

Helyi adottságok - átfogó megoldások

Egy vállalat üzletvitelének folyamatát alapvetően meghatározza, hogy a döntéshozók milyen vállalati erőforrás-tervező programot, azaz ERP (Enterprise Resource Planning) szoftvert alkalmaznak. A cég méretéhez optimálisan kiválasztott ERP-rendszer költséghatékony megoldást biztosít mind az implementálást, mind a rendszer fenntartását illetően.

2002. február 5. 10:47

Schneider Electric Scala ERP-rendszerrel

A villamosenergia-elosztási, ipari vezérlési és automatizálási megoldások egyik vezető szállítója, a Schneider Electric a Scalát választotta nemzetközi részlegének 15 országban működő leányvállalatai számára.

Kulcsszavak: ERP Scala-hu Scala
2002. február 4. 17:41

Scala back-office: „a legjobb ERP rendszer”

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy az immáron negyedik éve megrendezésre került Microsoft Certified Partner Díjért folytatott versenyen a Scala elnyerte „Az év ERP megoldása” díjat.

2001. július 18. 10:58

A Scala új magyarországi ügyvezetője

A Scala Business Solutions bejelentette Bohnerné Kiss Judit kinevezését a Scala ECE Hungary Kft. ügyvezető igazgatójaként.

Kulcsszavak: +céginfo Scala-hu
2001. április 5. 17:25

Scala a fürdőszobákban is…

Az elektronikus vállalatirányítási rendszerek egyik vezető nemzetközi forgalmazója, a Scala Business Solutions NV hírül adta, hogy a fürdőszoba-berendezéseket tervező és gyártó cég, a Hansgrohe a Scala Global Series újabb moduljával terjeszteti ki licencszerződését. A Hansgrohe jelenleg a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Nagy-Britanniában használja a Scala rendszerét, az újabb telepítésekre pedig Lengyelországban és Kínában kerül sor.

Kulcsszavak: Scala Scala-hu ügyvitel
2000. szeptember 25. 20:22

"Scalázott" gondolatok

Minden informatikai vállalkozás keresi a helyét az "új világban". Lehet olvasni, hallani trendekről, előrejelzésekről. A kis- és középvállalkozások számára ERP-megoldást kínáló, az e-világra nyitásban is élenjáró Scala Hungary operatív igazgatójával, Bohnerné Kiss Judittal a fenti kérdésekről, a vállalatirányítási rendszerek hazai sorsáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk.

2000. szeptember 19. 20:04

A PlazaCenters Scala-rendszert telepít Közép-Európa-szerte

A magyar bevásárlóközpontokat építő cég, a Plaza Centers Scala-rendszerre alapozza regionális terjeszkedési terveit.

Kulcsszavak: Scala-hu Scala ügyvitel
2000. szeptember 15. 09:31

Új munkatárs a Scala Hungarynél

A vállalatirányítási és elektronikus ügyviteli rendszerek vezető forgalmazója, a Scala ECE Hungary Kft. csapata egy új projektmenedzser munkatárssal bővült: Laczkó Zsolt áprilisban lépett be a céghez.

Kulcsszavak: +céginfo Scala-hu
2000. június 1. 21:04

A szükség ereje

A közelmúltban fődíjat kapott a Gartner Group által New Yorkban rendezett "1999 E-Commerce Zone Challenge Cup"-on "e-kereskedelmi alkalmazások" kategóriában a Scala.Solutions termékcsalád.

1999. július 8. 12:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16