SciamuS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SciamuS

Adatroaming korlátozás - korlátokkal

A Európai Parlament évről-évre újabb határozatot fogad el a mobilszolgáltatók kordában tartására, de az adatroaming fogyasztói árak továbbra is nagyon magasak - közölte a SciamuS Kft., Magyarország vezető telekommunikációs tanácsadója szerdán az MTI-vel.

Kulcsszavak: roaming EU SciamuS
2010. május 27. 09:47

Az ígért adatroaming díjak is irreálisak?

A SciamuS, a telekommunikációs tanácsadó értékeli a mobilszolgáltatók adatroaming díjainak csökkentésére irányul lépéseit. A tanácsadó szerint azonban ez nagyon kevés, hiszen a beígért díjak is közel 50-szer drágábbak, mint az indokolt lenne.

Kulcsszavak: SciamuS roaming
2008. február 21. 20:06

Mit tehetünk a 37500 Ft-os perdíjak ellen?

Jelentősen nőttek a mobil sávszélességek és nőttek a veszélyek is, hiszen adatroaming esetén nagy meglepetések várhatnak ránk itthon, ha nem tartjuk be a SciamuS által kidolgozott ajánlást!

2008. február 17. 11:02

Telekommunkációs optimalizálás az RTL Klubnál

A Magyar RTL Televízió Zrt. megbízta a SciamuS Kft. mind vezetékes és mobiltelefon, mind pedig az adatkommunikációs költségeik és a használati szokások felmérésével és elemzésével.

Kulcsszavak: SciamuS RTL
2008. január 8. 10:22

SciamuS: a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács ajánlása kevés

A SciamuS szerint a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács a természetes személy előfizetőkkel kötendő „hűségszerződésekre” vonatkozó ajánlása semmitmondó, elsősorban PR-célokat szolgál.

Kulcsszavak: hírközlés SciamuS HÉT
2007. november 27. 10:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40